WordPress specialist met toegevoegde waarde

Maatwerk MKB websites bij WordPress specialist Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign | WordPress specialistWordPress is een Content Management Systeem waarmee u relatief eenvoudig een blog of standaard website kunt bouwen. Het is helemaal gratis te downloaden en gebruiken. Als bedrijf kunt u zelfs gratis van een selectief aantal templates gebruik maken. Dat geldt ook voor een groot aantal plug-ins. Kortom u bent met het CMS van WordPress in staat een kantenklare standaard website te bouwen die er leuk uitziet. Toch ontraden wij als WordPress specialist Friesland u ten stelligste voor zakelijke doeleinden hiervoor te kiezen. Waarom? Dat leggen wij in de volgende alinea graag aan u uit.

Maatwerk MKB website moet volledig aan uw wensen en eisen voldoen

In plaats van te kiezen voor een maatwerk MKB website, die door de WordPress specialist van Webzeker Webdesign ontwikkeld en gebouwd is, staat het u vrij te kiezen voor een ‘goedkope’ look-a-like. Wanneer u het door een student of parttimer laat doen bespaart u wellicht enkele honderden Euro’s. Over garantie, support, maandelijkse updates, vindbaarheid binnen de zoekmachines en e-commerce zullen we het maar niet hebben. Dat geldt ook voor het gegeven dat uw MKB website geen maatwerk website is, die technisch en qua lay-out volledig aansluit bij uw wensen en eisen.

Maatwerk website is bij de WordPress specialist goedkoper dan u denkt

Een maatwerk MKB website inclusief Content Management Systeem is bij WordPress specialist Webzeker Webdesign goedkoper dan u denkt. Zo heeft u al een complete maatwerk MKB website voor professioneel gebruik voor € 799,– exclusief 21% btw. Kortom ook voor webdesign geldt goedkoop is duurkoop.

Wilt u ook een maatwerk MKB website die niet alleen aan al uw wensen en eisen voldoet en gezien en gevonden wordt in de zoekmachines? Neem dan beslist vrijblijvend contact op met WordPress specialist Webzeker Webdesign.