• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

WordPress specialist Friesland met toegevoegde waarde

WordPress specialist Friesland Webzeker Webdesign voor Maatwerk MKB websites

WordPress is een Content Management Systeem waarmee u relatief eenvoudig een blog of standaard website kunt bouwen. Het is helemaal gratis te downloaden en gebruiken. Als bedrijf kunt u zelfs gratis van een selectief aantal templates gebruik maken. Dat geldt ook voor een groot aantal plug-ins. Kortom u bent met het CMS van WordPress in staat een kant-en-klare standaard website te bouwen die er leuk uitziet. Toch ontraden wij als WordPress specialist Friesland u ten stelligste voor zakelijke doeleinden hiervoor te kiezen. Waarom? Dat leggen wij in de volgende alinea graag aan u uit.

Op zoek naar een WordPress Specialist Friesland met verstand van zaken?

Welkom bij Webzeker Webdesign

Wij zijn een WordPress specialist Friesland

Een WordPress-specialist in Friesland is een professional die gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites met behulp van het WordPress-platform, werkzaam in de regio Friesland, Nederland. Wij hebben expertise in het gebruik van WordPress als content management systeem (CMS) en kunnen aangepaste thema’s maken, plugins installeren en configureren, SEO optimalisatie uitvoeren voor prestaties in zoekmachines, beveiligingsoplossingen bieden en leveren onderhoudsdiensten.

In Friesland helpen wij lokale bedrijven en organisaties bij het opzetten en onderhouden van hun online aanwezigheid met behulp van het WordPress-platform.

WordPress Specialist Friesland

Maatwerk MKB website moet volledig aan uw wensen en eisen voldoen

In plaats van te kiezen voor een maatwerk MKB website, die door de WordPress specialist Friesland van Webzeker Webdesign ontwikkeld en gebouwd is, staat het u vrij te kiezen voor een ‘goedkope’ look-a-like. Wanneer u het door een student of parttimer laat doen bespaart u wellicht enkele honderden Euro’s. Over garantie, support, maandelijkse updates, vindbaarheid binnen de zoekmachines en e-commerce zullen we het maar niet hebben. Dat geldt ook voor het gegeven dat uw MKB website geen maatwerk website is, die technisch en qua lay-out volledig aansluit bij uw wensen en eisen.

WordPress specialist Friesland goedkoper dan u denkt

Een maatwerk MKB website inclusief Content Management Systeem is bij WordPress specialist Friesland goedkoper dan u denkt. Zo heeft u al een complete maatwerk MKB website voor professioneel gebruik voor € 799,– exclusief 21% btw. Kortom ook voor een WordPress Specialist Friesland geldt: goedkoop is duurkoop.

Wilt u ook een maatwerk MKB website die niet alleen aan al uw wensen en eisen voldoet en gezien en gevonden wordt in de zoekmachines? Neem dan beslist vrijblijvend contact op met WordPress specialist Webzeker Webdesign.

WordPress hulp nodig?

Heeft u al een WordPress website, maar komt u er niet uit en heeft u WordPress hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag een keer vrijblijvend met u mee. Sommige problemen hebben een eenvoudige oplossing!

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl