• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

WordPress hulp

WordPress hulp van een professionele webdesigner

Bent u als ondernemer bezig met het bouwen van een WordPress website en loopt u ergens op vast? Kunt u nét niet de juiste plugin of thema vinden voor de website die ú wilt bouwen? Schakel dan de WordPress hulp in van een professionele webdesigner.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

WordPress hulp bij het zelf bouwen van een website?

Op internet is voldoende informatie te vinden over het bouwen van een WordPress website. Het lijkt allemaal niet zo moeilijk.

 • Het registreren van de domeinnaam en hosting omgeving ging prima….

 • Het aanmaken van de WordPress database was eigenlijk niet zo moeilijk….

 • Het downloaden van de WordPress bestanden was gratis en verliep soepel…..

 • De WordPress installatie was relatief eenvoudig…

U bent al een aardig eind gekomen, en heeft u een werkende WordPress website. Maar eigenlijk begint het nu pas. Het thema van de basisinstallatie is vrij kaal een saai. De basis van WordPress kent eigenlijk nauwelijks aanvullende functies. Hoe nu verder? Een beetje WordPress hulp zou wel prettig zijn.

Wat is WordPress nu precies?

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee relatief eenvoudig websites, webshops en blogs gemaakt kunnen worden. Het biedt een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke interface, waardoor u als beginner al snel aan de slag kunt. Gevorderde gebruikers kunnen een stap verder gaan en zeer complexe websites bouwen.

Met WordPress kunt u eenvoudig inhoud toevoegen, bewerken en publiceren zonder dat daar technische kennis nodig is. Een met WordPress gebouwde website is zeer flexibel en aanpasbaar. Er zijn duizenden thema’s en plugins beschikbaar om de functionaliteit en het uiterlijk van het webdesign aan te passen. Of u nu een persoonlijke blog, een zakelijke website of zelfs een webwikel wilt opzetten, WordPress biedt een solide basis.

WordPress hulp bij de selectie van software

Voor WordPress zijn duizenden thema’s en plugins beschikbaar. Met een thema regelt u de lay-out, met plugins voegt u extra functionaliteit toe. Maar juist het grote aanbod van software maakt het zo moeilijk. En dan is een beetje WordPress hulp van een professional welkom. Vragen waar u tegenaan kunt lopen zijn bijvoorbeeld:

 • Ga ik voor de gratis, of de betaalde versie van een thema of plugin? En wat is het verschil precies?
  De meeste software voor WordPress heeft een gratis en een betaalde versie. Vaak biedt de gratis versie voldoende functionaliteit. Maar soms is het ook nodig om tóch een software licentie aan te schaffen voor nét dat beetje extra. Maar wist u dat veel premium thema’s vaak ook voldoende extra’s bieden? Om een goede keuze te maken, moet je de markt een beetje kennen. Professionele WordPress hulp verdient zich dan al snel terug…

 • Biedt de software wel de functionaliteit waar ik naar op zoek ben?
  Als je niet thuis bent in de wereld van plugins en thema’s, is de enige manier om hierachter te komen: lezen, lezen, lezen… En daarna de plugin of het thema installeren op een testwebsite om te kijken of de software doet wat de documentatie belooft. Een professionele webbouwer kan u helpen met een beetje WordPress hulp.

 • Hoe configureer ik de plugin of het thema als ik het eenmaal heb geïnstalleerd op mijn WordPress website?
  Het installeren van software kan meestal relatief eenvoudig omdat WordPress hiervoor de functionaliteit aan boord heeft. Veel plugins werken “out of the box”, maar vooral WordPress thema’s vereisen nogal wat configuratie om nét de lay out en website structuur te bouwen die u wilt. Premium thema’s als Avada beschikken gelukkig over zeer uitgebreide documentatie – pagina’s

 • Hoe is de ondersteuning van de leverancier bij problemen of vragen?
  Dit wisselt heel sterk. Sommige software bouwers zijn totaal onbereikbaar, terwijl anderen snel en oplossingsgericht reageren. Dat geldt zelfs vaak voor gratis versies. Helaas wordt vaak pas duidelijk hoe de ondersteuning is als er problemen ontstaan. Loopt u toch vast? Wellicht kunnen wij u een stukje WordPress hulp bieden met een oplossing of een alternatief voor uw gewenste functie.

 • Is het thema of plugin wel compatible met mijn WordPress versie en andere software die ik gebruik?
  Allereerst: doe NOOIT concessies aan het updaten van WordPress. Als er problemen ontstaan met compatibiliteit door een thema of plugin, zoek hiervoor dan een alternatief. De beveiliging van WordPress is het allerbelangrijkste. Voor ieder stukje software is wel iets verkrijgbaar met dezelfde functionaliteit. WordPress hulp nodig? Bel ons op 06-41 46 33 02

 • Hoe veilig is zo’n plugin of thema eigenlijk?
  Software die in het verleden is geïnstalleerd, moet regelmatig worden ge-updatet. Komen er geen nieuwe versies voor een plugin of thema meer uit? Wees dan voorzichtig omdat de kans op beveiligingsproblemen toeneemt. Bekijk de websites van de leveranciers of zoek WordPress hulp als u twijfelt.

Verdrink niet in de
mogelijkheden van WordPress

WordPress hulp van een professionele webbouwer

Wij gaan u niet vertellen dat we alle ins-en outs van WordPress plugins en thema’s weten. Maar we hebben honderden websites gebouwd, en flink wat ervaring opgedaan met de selectie en het testen van WordPress software. We kennen de weg in het doolhof van WordPress plugins en weten waar we de juiste thema’s kunnen vinden. Bent u op zoek naar een beetje WordPress hulp? Neem dan eens contact op met Martijn Benschop van Webzeker Webdesign op telefoonnummer 06-41 46 33 02.

WordPress hulp in de praktijk

De WordPress hulp die wij bieden is natuurlijk afhankelijk van uw vraag en uw wensen.

Hulp bij WordPress thema

WordPress hulp van een professionalZoekt u betrouwbaar thema? Er zijn duizenden gratis thema’s, maar hier raden wij u aan om voor een premium versie te gaan. Het voordeel van zo’n WordPress thema is dat het standaard al veel functionaliteit aan boord heeft. Met een premium thema hoeft u bijvoorbeeld niet op zoek naar een plugin voor een contactformulier, fotopresentatie of integratie van social media. Wij kunnen u op weg helpen. Maar als WordPress Hulp kunnen we zo’n thema ook voor u aanschaffen en zelfs installeren.

Hulp bij WordPress plugin

We kennen de meeste plugins voor gangbare WordPress uitbreidingen als meertaligheid, SEO, chatfuncties, integratie van referentiemodules etc. Als WordPress hulp kunnen wij u snel adviseren. Ook hier kunnen we een plugin voor u aanschaffen en installeren. Bent u op zoek naar een plugin voor een andere functie? Wij gaan voor u op zoek en vergelijken verschillende plugins op enkele belangrijke punten als prijs, functies en veiligheid

WordPress Hulp bij sitediagnose

Wordpress hulp bij sitediagnose

Wist u dat WordPress een eigen sitediagnose aan boord heeft? Dit kunt u opvragen door in te loggen op het backend en via het menu Gereedschap naar Sitediagnose te gaan. Op het moment dat u het scherm opent, wordt de sitediagnose uitgevoerd. Na enkele seconden worden kritieke punten en aangeraden verbeteringen getoond.

Het is natuurlijk duidelijk dat de kritieke punten zo snel mogelijk moeten worden opgelost. Vaak zijn dit beveiligings issues die uw website in gevaar brengen.  Denk hierbij aan updates van plugins en thema’s, maar ook aan bijvoorbeeld een gedateerde PHP versie. Besteed ook aandacht aan de aangeraden verbeteringen.

Veel punten in de sitediagnose kunt u zelf oplossen in de website met behulp van een zoekopdracht in Google, voor sommige meldingen heeft u wat meer technische kennis nodig. Voor iedere wijziging in de configuratie geldt: maak eerst een back up en test de site na de aanpassingen!

Heeft u WordPress hulp nodig met de sitediagnose? Neem dan gerust contact met ons op via info@webzeker-webdesign.nl of bel ons direct op 06-41 46 33 02

WordPress hulp: wat zijn de kosten?

Een belangrijke vraag is natuurlijk: wat zijn de kosten van WordPress hulp? Van te voren is dat lastig om te zeggen. Sommige WordPress problemen zijn letterlijk met 5 minuten te verhelpen. Maar soms zit het probleem veel dieper. Daarom doen wij eerst een korte analyse om te bepalen wat er precies moet gebeuren. Dat is een gratis WordPress service. Op basis daarvan kunnen we bepalen wát het probleem precies is en kunnen we een meer gedetailleerd kostenplaatje geven. Wellicht zijn er ook alternatieven mogelijk. Dat bespreken we dan met u. In alle gevallen is een eerste analyse en ons advies 100% gratis en vrijblijvend .

Andere problemen waarvoor wij WordPress hulp bieden

Beveiligingsproblemen

WordPress is een populair platform. Dit betekent dat het vaak het doelwit is van hackers. Daarom is het belangrijk om uw WordPress-website regelmatig te updaten en te beveiligen met behulp van een goede beveiligingsplugin. Denk hierbij aan WordFence. Heeft u ook aan sterke wachtwoorden gedacht?

Slechte performance

Het kan voorkomen dat een WordPress-website traag wordt door trage hosting, te veel actieve plugins of thema’s van slechte kwaliteit. Dit heeft een negatieve invloed op de gebruikerservaring en leidt tot verlies van bezoekers. Als een potentiele klant enkele seconden moet wachten totdat een website geladen is, is deze vertrokken. Het is belangrijk om regelmatig uw website te controleren op prestatieproblemen en deze indien nodig te optimaliseren. Een beetje WordPress hulp is hierbij wellicht handig…

Problemen met compatibiliteit

Als u veel WordPress-plugins en thema’s gebruikt van verschillende ontwikkelaars, kunnen er compatibiliteitsproblemen ontstaan. Als het een beetje tegenzit, leidt dit tot foutmeldingen of zelfs het crashen van de website. Het is daarom belangrijk eerst te testen of alle software goed samenwerkt en deze up to date te houden.

WordPress hulp bij fouten door updates

Soms ontstaan er fouten na het updaten van WordPress, een plugin of thema. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door incompatibiliteit tussen de nieuwe update en andere plugins of thema’s. Om grote problemen te voorkomen, is het belangrijk regelmatig een back-up te maken van de website (bijvoorbeeld met Updraft Plus voordat u updates uitvoert. Ook is het handig om te wachten met updaten totdat u zeker weet dat de nieuwe versie goed werkt.

Gebruikersfouten

Ook menselijke fouten kunnen ook leiden tot problemen met WordPress. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van belangrijke bestanden, belangrijke instellingen of onbekende codes toevoegen. Het is daarom belangrijk om regelmatig back-ups te maken en voorzichtig te zijn bij het uitvoeren van wijzigingen aan uw website.

WordPress hulp uitbesteden

Als professioneel webdesign bureau bieden we natuurlijk meer dan alleen WordPress hulp. Kost het zelf bouwen van een WordPress website toch meer tijd of is het ingewikkelder dan dacht? Wij kunnen het webdesign ook volledig voor u verzorgen. In overleg bouwen we dan de hele website opnieuw of gaan verder waar u gebleven bent. Natuurlijk ontvangt u vooraf een geheel vrijblijvende offerte. Na oplevering blijven we natuurlijk beschikbaar als WordPress hulp!

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

WordPress hulp zorgt dat u online blijft

Webzeker Webdesign | WordPress helpWebzeker Webdesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van maatwerk WordPress en Joomla websites voor zakelijk gebruik. Ook wanneer uw zakelijke website niet door ons is gebouwd kunt u een beroep doen op onze WordPress Hulp service. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is, dat uw zakelijke website goed werkt en online blijft op het World Wide Web. Anders kost het u gegarandeerd klanten en omzet.

Alleen MKB’ers en ZZP’ers kunnen van WordPress Hulp gebruik maken

Webzeker Webdesign is een gespecialiseerd webdesign en webdevelopment bureau in Lemmer, dat zich volledig heeft toegelegd op de zakelijke markt en richt zich uitsluitend op het MKB en ZZP-ers. Onze dienstverlening gaat veel verder dan het gemiddelde webdesignbureau. Naast het ontwikkelen en bouwen van maatwerk websites kunnen wij een breed scala aan kwalitatieve e-commerce diensten aanbieden. Denk hierbij aan SEO webdesign dat er voor zorgt dat uw website rendeert.

Kunnen wij u helpen?

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop. Ik heb sinds 1998 ervaring in de automatisering en bouw als sinds 2012 websites. Heeft u een probleem met uw bestaande website, of wilt u een nieuwe website (laten) bouwen en weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Er bestaan geen domme vragen en voor iedere probleem is een oplossing. WordPress hulp nodig? Bel 06 – 41 46 33 02 of stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl

Veel gestelde vragen over WordPress hulp

Als we u kunnen helpen met een telefoontje van 5 minuten, doen wij dat graag en kosteloos. Is er een wat uitgebreidere analyse nodig, of wilt u dat wij aanpassingen uitvoeren aan uw WordPress website? Dan maken we daarover van tevoren duidelijke afspraken.

Als expert met een jarenlange ervaring met WordPress kunnen we de meeste vragen snel beantwoorden. Dat betekent natuurlijk niet dat we ieder probleem direct kunnen oplossen. Dat is helemaal afhankelijk van het probleem waarvoor u WordPress hulp vraagt.

Vaak zegt een eerste foutmelding niet zoveel. Vaak ligt het aan een plugin of een thema dat een storing geeft. In dat geval zetten we de debug functie aan, hiermee krijgen we meestal een wat duidelijker melding. Hiervoor hebben we de inlog van uw website en/of hosting omgeving nodig.

Geen paniek. Vaak werkt het back-end nog wel. De eerste stap is het debuggen van de website om erachter te komen wat het probleem veroorzaakt. Veel functies (plugins, thema’s) kunnen worden uitgeschakeld.

Hiervoor moet het bestand wp-config.php worden aangepast. Om dit bestand te wijzigen, kunt u het beste een programma als FileZilla installeren waarmee connectie gemaakt kan worden met de server. In wp-config.php wijzigt u de parameter define( ‘WP_DEBUG’, false ); naar define( ‘WP_DEBUG’, true ); en plaatst het terug. Na het verversen van uw website wordt nu de debug informatie getoond. Lastig? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Professionele website laten maken?

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Uw webdesign in goede handen

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl