WordPress Help voor MKB ondernemers en ZZP’ers

De WordPress specialist Friesland zorgt dat u online blijft

Webzeker Webdesign | WordPress helpWebzeker Webdesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van maatwerk WordPress en Joomla websites voor zakelijk gebruik. Ook wanneer uw zakelijke website niet door ons is gebouwd kunt u een beroep doen op onze WordPress Help service. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is, dat uw zakelijke website goed werkt en online blijft op het World Wide Web. Anders kost het u gegarandeerd klanten en omzet.

Alleen MKB’ers en ZZP’ers kunnen van WordPress Help gebruik maken

Webzeker Webdesign is een gespecialiseerd webdesign en webdevelopment bureau in Lemmer, dat zich volledig heeft toegelegd op de zakelijke markt. Onze dienstverlening gaat veel verder dan het gemiddelde webdesignbureau. Naast het ontwikkelen en bouwen van maatwerk websites kunnen wij een breed scala aan kwalitatieve e-commerce diensten aanbieden. Denk hierbij aan SEA en SEO diensten, die er voor zorgen dat uw website rendeert.

Keuze uit 2 complete MKB websites voor professioneel gebruik

Zoals aangegeven ontwikkelen en bouwen wij uitsluitend complete maatwerk websites voor de zakelijk markt inclusief WordPress Help. Wanneer een MKB website onverhoopt niet meer te herstellen is, kunt u bij Webzeker Webdesign kiezen uit twee mogelijkheden te weten:

  • Complete MKB website voor professioneel gebruik € 599,– exclusief 21% btw.
  • SEO geoptimaliseerde website voor professioneel gebruik. Vraag naar de investeringskosten!

Beide opties kunnen wij voorzien van een professionele module die uw Google Reviews direct op uw website toont!

Wij gaan er echter van uit, dat onze WordPress Help het probleem met uw huidige MKB website voor u snel kan oplossen.

WordPress Help nodig?

Raadpleeg direct de rubriek contact