• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

WordPress expert voor complete zakelijke websites

Een professionele website is veel meer dan alleen een mooi plaatje

Kies altijd voor een professionele WordPress expert als Webzeker Webdesign uit Lemmer, wanneer u voor zakelijke doeleinden een website wilt laten bouwen. Anders is de kans groot dat u een website krijgt opgeleverd die, er weliswaar mooi uitziet, maar niet gevonden wordt in de zoekmachines. Daarnaast zien we in de dagelijkse praktijk, dat de structuur van veel websites onlogisch is ingericht om spontaan aanvragen (respons) te kunnen genereren. U heeft helaas een digitale kat in de zak gekocht en dat is jammer.

De WordPress expert ook voor bestaande websites

Enkele keren per week word ik als WordPress expert ingeschakeld door ondernemers die een ‘mooi plaatje’ website hebben laten bouwen. Dit soort goed uitziende MKB websites worden in enkele uren gebouwd door een complete WordPress template te kopen. De ‘webbouwer’ plaatst snel uw teksten en afbeeldingen in de template. Als ondernemer denkt u een mooie en professionele website gekocht te hebben, maar na enkele weken zult u merken dat u geen reacties krijgt. Soms kan ik de bestaande website renoveren, maar vaak is de kwaliteit van de website zo slecht dat opnieuw bouwen de enige optie is.

Eisen van een complete professionele WordPress website

Webzeker Webdesign | WordPress expert Friesland FlevolandWanneer u een professionele WordPress website wilt laten ontwikkelen en bouwen door een WordPress expert als Webzeker Webdesign, dan ga ik als volgt te werk. Allereerst vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek komen zaken als doelstelling website, structuur, lay-out en eventueel SEO behoefte aan de orde. Pas wanneer dat volkomen helder is ga ik als WordPress expert voor u aan de gang. U ontvangt eerst een concrete beschrijving met offerte. U heeft bij Webzeker Webdesign een complete professionele website voor € 799 exclusief 21% BTW.

Heeft u problemen met uw huidige website? Of wilt u meer informatie over het bouwen en ontwikkelen van een complete professionele website door de WordPress expert? Neem dan contact met ons op

Wij bouwen websites voor heel Flevoland. Ons werkgebied strekt zich uit van van Almere tot Emmeloord

WordPress is het meest gebruikte systeem om websites mee te bouwen. De kracht van WordPress ligt in de scheiding van techniek en inhoud. Als eindgebruiker heeft u niets te maken met programmeertalen als php of html. Dat draait allemaal op de achtergrond. Om teksten en afbeeldingen toe te voegen, biedt WordPress een gebruiksvriendelijke interface.

Er komen regelmatig updates uit voor WordPress en de overige software die op de website draait. Vaak betreft dit aanvullende functies of bug fixes. Maar soms bevat zo’n update ook verbeteringen op het gebied van beveiliging. Om uw website veilig te houden, moet u deze updates regelmatig installeren. Dat kan heel eenvoudig vanaf het dashboard. U kunt het onderhoud natuurlijk ook uitbesteden aan een WordPress expert.

Het is altijd verstandig regelmatig een back up van uw website te maken. Zolang deze gewoon blijft draaien, is er natuurlijk niets aan de hand. Maar er kan altijd iets misgaan met bijvoorbeeld de beveiliging of het installeren van  updates of nieuwe software. Gelukkig zijn dit soort problemen op een WordPress website zeer zeldzaam. Maar als het misgaat, is het mogelijk de website door een WordPress expert te laten herstellen met een recent back-up bestand.

Als WordPress experts zijn wij hier heel helder in. In principe is WordPress een zeer veilig systeem om websites in te bouwen. Helemaal als deze up-to-date wordt gehouden door het installeren van beveiligingsupdates. Verder is er goede beveiligingssoftware op de markt waarmee uw website nog beter is beschermd tegen beveiligingsproblemen. Maar eerlijk is eerlijk: iedereen met een internetaansluiting heeft toegang tot uw website. Dus absolute garanties zijn helaas niet te geven.