• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

WhatsApp op een website

Iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone en WhatsApp is volledig gratis.  WhatsApp is daarom niet meer weg te denken. Het is een eenvoudige en snelle manier om contact op te nemen met vrienden en collega’s. Niet alleen voor één op één contacten maar ook het aanmaken van WhatsApp groepen is een goede manier om snel informatie te delen.

WhatsApp op een website

Appen via uw website

Een website biedt vele mogelijkheden voor een potentiële klant om contact met u op te nemen. Natuurlijk staan uw telefoonnummer, email adres en postadres vermeld. Moderne websites hebben ook vaak een contactformulier of een live chat.

Maar wist u dat het tegenwoordig ook heel eenvoudig is om vanaf een website een WhatsApp bericht te sturen? Op deze manier biedt u uw klanten een extra mogelijkheid om contact met u op te nemen. Telefonisch contact is net als een live chat heel direct. Men verwacht direct een reactie, terwijl een e-mail ook na 24 uur beantwoord kan worden. WhatsApp zit hier een beetje tussen in. Dit geeft u de tijd om de vraag rustig te beoordelen, terwijl uw klant niet binnen 2 minuten een reactie verwacht.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

De toegevoegde waarde van WhatsApp

Het uiteindelijke doel van een website is het in contact komen met nieuwe klanten. Naast de bestaande contactmogelijkheden van een website biedt een WhatsApp knop een toegevoegde waarde. Het is een moderne, laagdrempelige manier waarmee u in gesprek kunt komen met nieuwe klanten. Een WhatsApp knop is een zeer conversiegerichte contactmogelijkheid voor een kleine investering!

Hoe werkt WhatsApp op een website?

Wij installeren een extra stukje software (een plugin) en op uw website wordt de WhatsApp module getoond. Dit kan vrij compact met alleen het bekende WhatsApp icoon, maar ook uitgebreid met uw logo of een persoonlijke foto. Als uw klant hierop klikt, opent automatisch een WhatsApp sessie met het door u opgegeven telefoonnummer. Op deze manier kunnen bezoekers dus op een zeer laagdrempelige manier contact met u opnemen. Het werkt op iedere telefoon waarop WhatsApp is geïnstalleerd, maar ook op laptops en desktop PC’s waarop WhatsApp draait.

Ook appen via uw website?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken (bijvoorbeeld via WhatsApp 😉). Wij installeren en configureren de WhatsApp module op iedere WordPress website. De eenmalige investering voor het koppelen van deze Whatsapp functie bedraagt inclusief de licentiekosten € 59,00 exclusief BTW.

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende webdesign oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professioneel Wordpress webdesign. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!