• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website voor ZZP

Bent u ZZP-er en wilt u een website laten maken?

Als ZZP-er kunt u niet meer zonder een website. Potentiële klanten zoeken op internet naar producten en diensten. Als u als ZZP-er niet online vertegenwoordigd bent, loopt u opdrachten mis. Verder geeft een professionele online aanwezigheid natuurlijk vertrouwen bij potentiële opdrachtgevers.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Wij zijn Webzeker Webdesign

Als professioneel webdesign bureau hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd me het ontwerpen en bouwen van websites voor ZZP’ers en het MKB. We hebben honderden websites gebouwd in alle denkbare branches. Van een kapsalon tot een ingenieursbureau en van beveiligers tot schoonheidssalons. Neem eens een kijkje op onze portfolio pagina. Deze geeft een goed beeld van de websites die wij bouwen.

Bent u startend ondernemer en heeft u een website voor ZZP nodig? Of loopt u al een tijdje meer en zit u met een verouderde website die niet meer aan de moderne eisen voldoet? Neem eens contact met ons op via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt altijd een eerlijk en vrijblijvend voorstel voor het bouwen en ontwerpen van een professionele website.

Website voor ZZP

Een website voor ZZP is een waardevol instrument om uw bedrijf op te laten vallen en uw online aanwezigheid te versterken. Op deze pagina leest u wat wij als professioneel webdesign bureau voor u kunnen doen.

Hoe gaat een website laten bouwen in zijn werk?

Het project voor het bouwen van een website start altijd met een kennismaking en intake gesprek. Dat kan bij u op locatie, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en verwachtingen in kaart. We bespreken het ontwerp, lay-out, structuur en de functies van uw website. Tijdens de intake nemen we ook zaken als het eventueel schrijven van teksten, ontwerp van een logo en zoekmachine optimalisatie door.

Wij werken alles wat we hebben besproken uit in een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte. In deze offerte beschrijven we wat we voor u gaan doen en wat daarvan de kosten zijn.

Hierin staat ook wat we van u nodig hebben en welke afspraken we gemaakt hebben over bijvoorbeeld het onderhoud.  Bent u het eens met ons voorstel? Dan stellen we het formele contract op waarin we onze afspraken netjes vastleggen. U ontvangt dan ook een planningsvoorstel.

Nu gaan we voor u aan de slag op basis van de gemaakte afspraken. De website staat dan al op het internet, maar is afgeschermd voor bezoekers.

Uiteraard ontvangt u van ons een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. Tijdens deze fase vragen we u regelmatig om met ons mee te kijken. We vragen uw input en passen het design of ontwerp aan naar uw wensen. Zo komen we in een aantal stappen tot een professioneel webdesign dat helemaal aansluit op úw wensen.

Bent u helemaal tevreden met u website? Dan vragen we uw toestemming om deze live te zetten. We melden de website aan bij Google zodat deze snel in de zoekresultaten wordt weergegeven. Hierna dragen we de website aan u over.

U ontvangt een complete door ons geschreven handleiding en als u dat wilt een kosteloze demonstratie. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we de website in technisch beheer nemen. Wij verzorgen dan updates en back-ups.

Het belang van een website voor ZZP

Een website voor zzp is belangrijk om verschillende redenen. Allereerst biedt een website een online aanwezigheid, waardoor potentiële klanten u eenvoudig kunnen vinden en informatie over uw producten en/of diensten te kunnen bekijken. Een website voor ZZP is een digitaal visitekaartje dat 24/7 beschikbaar is. Het is natuurlijk van belang dat uw webbouwer voldoende contactmogelijkheden (CTA’s) op uw website inbouwt.

Verder kunt u met een professionele website uw expertise en portfolio laten zien. Dit kan potentiële opdrachtgevers overtuigen van uw vaardigheden en ervaring. Het geeft ook een gevoel van betrouwbaarheid en professionaliteit, wat belangrijk is voor het overtuigen van mensen om contact met u op te nemen.

Een website is ook een belangrijk communicatiemiddel. Door het vermelden van uw telefoonnummer, e-mail adres, het implementeren van een contactformulier of WhatsApp button, kunnen klanten eenvoudig contact met u opnemen.

Vindbaarheid

Als u een website voor zzp laat bouwen, moet u zich afvragen hoe belangrijk vindbaarheid van de website. In principe wordt iedere website opgenomen in de zoek index van Google, maar de vraag is: hoe hoog wordt deze in de zoekresultaten getoond? Hier komt zoekmachine optimalisatie (SEO webdesign) om de  hoek kijken. Het doel van search engine optimization is een zo hoog mogelijke positie op een bepaalde zoekopdracht in Google. Wilt u meer weten over SEO? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer!

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Onze toegevoegde waarde bij het bouwen van een website voor ZZP

U kunt natuurlijk zelf aan de slag met het bouwen van een website. Maar net als bij zoveel dingen, biedt een professionele webdesigner nét dat stapje meer. Een webdesigner is verantwoordelijk voor het vormgeven en creëren van de visuele elementen van een website. Denk hierbij aan het ontwerpen van de lay-out, het kiezen van kleurenschema’s, het selecteren van fonts (lettertypen) en het selecteren en plaatsen van afbeeldingen. Om deze aspecten goed te verwerken op een professionele website voor ZZP, is jarenlange ervaring nodig. De belangrijkste taken van een webdesigner zijn onder andere:

 • De webdesigner werkt aan het ontwikkelen van het algehele ontwerpconcept van de website, rekening houdend met de doelen van de klant en de gebruikerservaring.

 • Lay-out en structuur: Het bepalen van de lay-out en structuur van de website, inclusief de plaatsing van verschillende elementen zoals menu’s, zijbalken, tekst blokken, afbeeldingen en contactopties.

 • Kleurkeuzes en thema’s: Het kiezen van kleurenschema’s en thema’s die aansluiten bij de branding en het doel van de website. Dit wordt vaak onderschat. Slecht gekozen kleurthema’s doen afbreuk aan de professionele uitstraling van een website.

 • Afbeeldingen en grafische elementen: Het selecteren en integreren van afbeeldingen, grafische elementen die de overall uitstraling van de website verbeteren.

 • Integreren responsive design: Zorgen voor een responsief ontwerp, zodat de website goed wordt weergegeven op verschillende apparaten en schermformaten zoals tablets en smartphones.

Een website voor ZZP en het onderhoud

Website voor ZZPWij bouwen uw website in het bekroonde WordPress. Het onderhoud hiervan is eenvoudig, en dit draagt bij aan de populariteit van het platform. Een van de belangrijkste redenen die het zo toegankelijk maakt, is het intuïtieve dashboard. Zelfs zonder technische kennis kunt u als gebruiker gemakkelijk door het WordPress dashboard navigeren om updates uit te voeren, inhoud toe te voegen of thema’s en plugins te beheren.

Daarnaast heeft WordPress een ingebouwd updatesysteem dat het eenvoudig maakt om de nieuwste versies van de basis software, thema’s en plugins te installeren. U ontvangt een melding wanneer updates beschikbaar zijn voor uw ZZP website, waarna u deze snel en moeiteloos kunt installeren.

Kortom, de gebruiksvriendelijkheid van het WordPress-platform, eventueel gecombineerd met ondersteuning van ons als professioneel webbouwer, maakt het onderhoud van WordPress websites verrassend makkelijk. Zelfs als u geen technische achtergrond of kennis heeft!

Kosten van een website voor ZZP

De kosten voor een professionele website voor ZZP hoeven niet zo hoog te zijn. Wij bouwen een professionele WordPress website al voor € 799,00 exclusief BTW.  Compleet werkend opgeleverd op een domeinnaam van uw keuze!  Maar veel belangrijker: dit is een investering die u snel terugverdient. Eén opdrachtgever die contact met u zoekt via uw website is voldoende!

Kosten website voor ZZO

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!