• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website voor professioneel gebruik

Website voor professioneel gebruik of als hobby?

Als u een nieuwe website wilt laten maken, moet u zich afvragen of deze voor professioneel gebruik is of een hobby website. Voor een website laten maken voor professioneel gebruik zijn zaken als beschikbaarheid, onderhoudbaarheid, performance, schaalbaarheid en veiligheid van het grootste belang.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Website voor professioneel gebruik is altijd de juiste keuze voor uw bedrijf

Wanneer u als bedrijf of ZZP’er niet in het bezit bent van een website die geschikt is voor professioneel gebruik, dan krijgt u vroeg of laat problemen met het binnenhalen van nieuwe relaties. Bezoekers die op een website komen, beslissen binnen enkele seconden. U krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Als uw website niet direct optimaal presteert, bent u een potentiële klant kwijt. Om dit te voorkomen is het voor uw bedrijfsvoering van groot belang om een zakelijke website te laten maken die geschikt is voor professioneel gebruik.

Website voor professioneel gebruik nodig?

Een website voor professioneel gebruik laten maken

Zelf een website maken lijkt makkelijk. Er zijn vele gratis pakketten op de markt die allemaal claimen dat dat zeer eenvoudig is. Als u niet verder kijkt dan de basis, is dat waar. Maar voor een extra stukje professionaliteit raden wij u toch aan om voor een gespecialiseerde webbouwer te kiezen. Wij geven u als ondernemer onderstaand enkele handvatten die u wellicht kunnen helpen met de keuze van een geschikt webdesign bureau.

 • Vraag een portfolio van tenminste 20 bedrijven op waarvoor men een zakelijke website heeft gemaakt en vraag toestemming dat u enkele van deze relaties belt. Bestaande klanten vertellen immers het eerlijkste verhaal

 • Sluit als bedrijf of ZZP’er nooit een meerjarig contract af voor een website voor professioneel gebruik. Hiermee houdt u de regie van uw digitale visitekaartje in eigen handen.

 • Laat uw zakelijke website nooit bouwen in een CMS, dat door een webdesignbureau zelf is ontwikkeld. Kies altijd voor een open source CMS als WordPress dat door miljoenen webdesigners wordt gebruikt. U loopt als bedrijf anders het risico dat u met handen en voeten gebonden bent aan een webdesignbureau

 • Kies voor een  website voor professioneel gebruik een webdesignbureau dat tenminste 5 jaar bestaat en dat fulltime werkt. U heeft dan de zekerheid van een professionele webdesigner, die u tijdens kantoortijden kunt bereiken

 • Voor een zakelijke website laten bouwen is het van belang, dat een webdesigner u goede zakelijke adviezen kan geven. Dit voorkomt dat u als ondernemer zelf het spreekwoordelijke wiel moet uitvinden. Een professionele webdesigner weet wat wel en wat beslist niet werkt

 • Een gecertificeerd webdesign bureau moet u als ondernemer of ZZP’er volledig kunnen ontzorgen op het gebied van het schrijven van teksten, SEO, hosting, afbeeldingen etc.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Snel online

Wij leveren uw website snel (vaak binnen 2 weken) voor u op

Responsive design

Eén website geschikt voor alle schermtypen (smartphone, tablet én breedbeeld)

Wordpress CMS

Wordpress websites zijn makkelijk in het gebruik: zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen

Eerlijke tarieven

Geen duizenden Euro’s voor een website, maar een eerlijke prijs voor een mooi product

SEO vriendelijk

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze bij oplevering aan bij Google

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen en bouwen een unieke website die die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Werkwijze website voor professioneel gebruik laten maken

Een webdesign bureau dat u inschakelt voor een website voor professioneel gebruik, herkent u aan de werkmethodiek. Veel (beginnende) webdesign bureaus starten met het ontwerpen van uw website en verleiden u met de mooiste templates. Zeker wanneer u geen ervaring met een website laten maken heeft denkt u een verstandige keuze gemaakt te hebben. U koopt als het ware een mooie digitale brochure. Maar is er goed nagedacht over onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, veiligheid, responsive design en laadsnelheid van de website? Hieronder lichten wij deze begrippen kort toe om het belang ervan te benadrukken bij het laten maken van een professionele website:

Website voor professioneel gebruikOnderhoudbaarheid
Een bedrijf is continue in beweging. De website moet daarom continue worden aangepast. Als deze niet gebouwd is in een CMS (Content Management Systeem) als WordPress, is het onderhoud vaak lastig. Voor iedere kleine aanpassing moet u dan contact opnemen met uw webbouwer. Dat brengt hoge kosten met zich mee. in WordPress kunt u heel eenvoudig zelf teksten aanpassen en nieuwe afbeeldingen uploaden.

Schaalbaarheid
Schaalbaarheid van een website ligt dicht tegen onderhoudbaarheid aan. Waar onderhoudbaarheid meer over het aanpassen van de inhoud gaat, heeft schaalbaarheid te maken met uitbreidingen van bijvoorbeeld het aantal pagina’s. Met een website voor professioneel gebruik wilt u niet vastzitten aan een webbouwer

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Veiligheid
Verreweg de meeste problemen met websites ontstaan omdat de beveiliging niet op orde is. Vaak worden dit soort websites geautomatiseerd gehacked om misbruik te maken van de e-mail opties of om malware te verspreiden. Let daarom goed op bij het laten maken van een website voor professioneel gebruik! Vraag uw webbouwer welke software deze gebruikt en hoe deze up-to-date wordt gehouden! Lees hier meer informatie over website beveiliging en het belang daarvan.

Responsive design
Wist u dat websites tegenwoordig het meest bekeken worden op een smartphone? Google heeft daar zelfs een term voor geïntroduceerd: mobile first. Als u een website laat maken voor professioneel gebruik, let er dan op dat deze goed werkt op alle schermtypen.

Laadsnelheid
Een website moet gewoon snel laden. Als uw bezoeker langer dan 2 seconden moet wachten, is hij vertrokken. Een professionele bedrijfswebsite moet dus een uitstekende performance hebben. Zomaar een cache plugin installeren is niet voldoende. Vraag uw webbouwer hoe hij dit doet bij het laten maken van een MKB website

Wat zijn de kosten van een website voor professioneel gebruik?

Als zakelijk webbouwer krijgen we regelmatig bedrijven en ZZP’ers aan de lijn die klagen over de kosten voor hun website. Navraag leert, dat men soms bedragen heeft betaald die oplopen tot wel € 4.500,- voor een standaard website van 12 pagina’s. Wij zijn eerlijk en transparant over onze tarieven. Een website geschikt voor professioneel gebruik kost bij ons € 799,00 exclusief BTW. Voor dat bedrag leveren wij het volgende:

 • Ontwerp en bouw maatwerk WordPress CMS website

 • Max 10 pagina’s (meer pagina’s is mogelijk)

 • Plaatsen van uw afbeeldingen en teksten

 • Installeren Social media modules

 • Installatie van de favicon

 • Contactformulier met maatwerk e-mail functionaliteiten

 • Zoekmachine vriendelijke URL’s (SEF URL’s)

 • Instellen kruimel pad en sitemap

 • Aanschaf en licentie hoogwaardige premium template.

 • 100% responsive

 • Instellen van het SSL certificaat t.b.v. de beveiligde verbinding

 • Google maps locatiekaartje

Om u een indruk te geven van de tarieven van een website voor professioneel gebruik, hebben wij enkele voorbeeld pakketten  samengesteld:

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Website voor professioneel gebruik: hosting

De keuze van een hosting provider is belangrijk bij het laten maken van een website voor professioneel gebruikHet hosten van een professionele website is van cruciaal belang voor een succesvolle online aanwezigheid. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het hosten van een professionele website zoals betrouwbaarheid, beveiliging, snelheid en schaalbaarheid.

Het kiezen van een betrouwbare hostingprovider is cruciaal om ervoor te zorgen dat de website altijd beschikbaar is voor bezoekers. Het is belangrijk om te kiezen voor een hostingprovider die een hoge uptime-garantie biedt en beschikt over back-up- en herstelprocedures.

Daarnaast is het van belang om te investeren in website beveiliging Dit kan onder andere worden gedaan door het kiezen van een hostingprovider die regelmatig beveiligingsupdates uitvoert en beschikt over SSL-certificaten en firewalls.

Voor een website die u professioneel gebruikt is snelheid ook van belang. Een website met een goede performance is van groot belang voor zowel de gebruikerservaring als voor SEO-doeleinden. Natuurlijk moet de website zélf voldoende snel zijn. Maar een hostingprovider moet ook beschikken over snelle servers en caching-mogelijkheden,

Tot slot is schaalbaarheid belangrijk voor het geval de website in de toekomst moet worden uitgebreid. Een goede hostingprovider moet de mogelijkheid bieden om de hosting pakketten gemakkelijk aan te passen en te upgraden.

Advies bij de keuze van een hosting provider

Online is veel informatie te vinden, maar als u bij ons een website voor professioneel gebruik laat maken, is een stukje advies natuurlijk vanzelfsprekend. Wij hebben geen enkele binding met welke hosting provider dan ook en zijn altijd objectief.

Website voor professioneel gebruik: gebruikte technieken

Er zijn verschillende mogelijkheden om een professionele website te laten maken. Denk aan Joomla, Magento, Drupal of php/html. Verreweg de beste keuze is WordPress.

Wij gebruiken WordPress voor het maken va professionele websitesEen WordPress-website voor  professioneel gebruik biedt vele voordelen. Ten eerste is WordPress een van de meest gebruikte content management systemen  (CMS-en) ter wereld, waardoor er een grote gemeenschap van ontwikkelaars en ondersteuning beschikbaar is. Het is een gebruiksvriendelijk platform met een intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk is om pagina’s, foto’s en afbeeldingen toe te voegen of te bewerken. Hiervoor heeft u géén technische kennis. WordPress biedt ook een breed scala aan thema’s en plug-ins, waardoor wij uw website kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften. Denk hierbij aan contactformulieren, blog functies, systemen voor boekingen en een complete webshop.

Bovendien is WordPress standaard zoekmachine- vriendelijk. Dit helpt bij het verbeteren van de zichtbaarheid van uw website. Kortom, een WordPress-website voor professioneel gebruik is een kosteneffectieve en flexibele oplossing voor het opbouwen van een professionele online aanwezigheid. Wilt u meer weten over WordPress? Wij hebben een interessant artikel geschreven over de vele toepassingsmogelijkheden

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Heeft u belangstelling om een WordPress website voor professioneel gebruik te laten bouwen? Neem dan voor meer informatie telefonisch contact met ons op en bel telefoon 06-41 46 33 02

Veel gestelde vragen

Een website voor professioneel gebruik moet uw bedrijfsactiviteiten ondersteunen. Anders dan een hobby website, moet deze dus altijd beschikbaar zijn, snel laden en goed onderhoudbaar en schaalbaar zijn.

De kosten voor een Website voor professioneel gebruik lopen enorm uiteen en kunnen oplopen tot tienduizenden Euro’s. Bij Webzeker Webdesign heeft u al een professionele WordPress website vanaf € 799,00

Het is verstandig een website altijd te laten bouwen in WordPress. Dit is een veelzijdig systeem waarmee alle professionele webbouwers overweg kunnen. WordPress is eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan veranderende behoeften van uw bedrijf en uw klanten.

Het voordeel van een CMS als WordPress is dat u het eenvoudig zelf kunt onderhouden. U bent dus niet afhankelijk van een dure webbouwer als u wijzigingen wilt (laten) doorvoeren op uw website. Aanpassingen kunnen snel en relatief eenvoudig worden gedaan door in te loggen op het WordPress dashboard, de gewenste pagina te selecteren. Daarna werkt u in een eenvoudige tekstverwerker en uw wijzigingen zijn direct zichtbaar.

Professionele website laten maken?

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Uw webdesign in goede handen

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl