Website leasen is vaak voordeliger dan u denkt!

In plaats van het aanschaffen van een nieuwe website, kunt u bij Webzeker Webdesign ook een website leasen voor een vast bedrag per maand vanaf € 49,95. Hiermee bent u zorgeloos online zonder grote investering.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Waarom een MKB website leasen in plaats van een website kopen?

Het grote voordeel van een website leasen is dat alles voor u is geregeld. Vooral als startende MKB-er of ZZP-er in is dit vaak een uitkomst omdat de kosten voor het starten van een onderneming vaak hoog kunnen oplopen.

Een website leasen biedt verschillende voordelen ten opzichte van het kopen of zelf bouwen van een website:

 • Ten eerste kunt u hiermee snel en gemakkelijk een professionele website realiseren zonder dat u er veel tijd en moeite in hoeft te steken. Het leasen van een website betekent dat wij een kant-e-klare website voor u bouwen die er prefect uitziet en technisch helemaal in orde is.
 • Een tweede voordeel van het leasen van een website is dat u geen grote investering hoeft te doen om een website te laten ontwerpen en ontwikkelen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de huur van de website.
 • Ten derde biedt het leasen van een website vaak extra voordelen, omdat wij updates en onderhoud verzorgen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bijhouden van de nieuwste technologieën of het oplossen van technische problemen. Bij het leasen van een website nemen wij dit allemaal voor onze rekening.

Kortom, het leasen van een website bij Webzeker Webdesign is een handige en kosteneffectieve manier om snel en gemakkelijk een professionele website online te krijgen, terwijl u zich tegelijkertijd nergens zorgen over hoeft te maken. Bij website-lease bouwen wij een professionele, state-of-the-art WordPress website met alles erop-en-eraan. Deze bevat maximaal 10 pagina’s. Als u een website leaset bij Webzeker Webdesign, nemen wij dus alles uit handen:

U wilt een professionele website zonder grote investering? U heeft al een lease website voor € 49,95 per maand.

 • In overleg ontwikkelen wij een maatwerk logo

 • De domeinnaam en hosting omgeving worden voor u geregistreerd en betaald.

 • Bij het leasen van een website maken we maximaal 3 e-mail adressen voor u aan

 • Als u zelf mooie foto’s heeft, plaatsen wij die op uw website. Geen fotomateriaal? Geen probleem. Wij schaffen maximaal 10 professionele stockfoto’s voor uw aan

 • Onderhoud en beveiliging nemen wij voor onze rekening

 • Iedere kalendermaand besteden wij op uw verzoek één uur aan het wijzigen of plaatsen van teksten en afbeeldingen op uw lease website

 • Wij bouwen de te leasen website standaard zoekmachine vriendelijk en melden deze bij oplevering aan bij Google.

Lease website kopen?

U leaset de website voor minimaal één jaar. Na afloop hiervan nemen wij contact met u op met de vraag hoe uw verder wilt. Geen stilzwijgende verlenging dus. U heeft de volgende opties:

 • Het contract voor de website lease zonder verplichtingen beëindigen. Wij verwijderen uw website en u heeft geen verplichtingen meer naar ons.

 • Het verlengen van het website lease contract onder dezelfde voorwaarden

 • Het overnemen van de lease website tegen een vooraf afgesproken prijs. Wij schrijven wij de website over op uw naam. U wordt dan volledig eigenaar en ontvangt de inloggegevens van de website en hosting

Webzeker Webdesign | Professionele WordPress websites

Eerlijk over de kosten van een website leasen

Is het leasen van een website niet duurder dan het kopen van een website? Ja, op de lange termijn natuurlijk wel. Maar het voordeel van een website leasen is dat u de kosten kunt spreiden. De éénmalige kosten voor het laten bouwen van een website liggen al snel tussen de € 600,00 en € 1000,00. Daarnaast maakt u kosten voor het ontwerpen van een logo, het onderhoud van de website, de aanschaf van stockfoto’s en domein en hosting. Dat zijn allemaal bedragen die er vaak nog bijkomen als u een website in eigendom laat bouwen.

Een website leasen betekent dat u deze bedragen niet in één keer hoeft af te rekenen. Alle zaken die hierboven zijn beschreven, zitten in een vast laag maandbedrag voor website lease versleuteld.

Benieuwd of het leasen van een website ook iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Benschop op telefoonnummer 06-41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Teksten voor een website leasen

U kent uw producten of diensten zelf het allerbeste. Daarom schrijft u de teksten voor de lease website in principe zelf. Natuurlijk zorgen wij voor het plaatsen en de opmaak. Het schrijven de teksten toch uitbesteden? Wij werken samen met verschillende professionele tekstschrijversbureaus. Zij kunnen op basis van uw input perfecte teksten leveren. Zij bellen u voor een intake gesprek waarna de concept teksten worden ontwikkeld. Deze worden ter goedkeuring aan u voorgelegd. Nadat u hiermee akkoord bent gegaan plaatsen wij deze, zodat u helemaal klaar bent voor een website leasen!

Het ontwikkelen van een logo voor een website leasen

Als u zelf al over een logo voor uw lease- website beschikt, gebruiken wij dit natuurlijk op uw lease website. Beschikt u nog niet over een professioneel logo? Eén van de voordelen van een website leasen, is dat wij dit voor u ontwikkelen. Hoe gaat dit in z’n werk?

 • Wij vragen u om enkele algemene kenmerken op te geven die u op het logo wilt terug zien (of juist niet natuurlijk). Denk aan kleuren, iconen, lettertypen etc.
 • Binnen enkele dagen ontvangt u 3 voorstellen voor uw nieuwe logo. Deze hebben allemaal een andere opzet
 • U kiest hier één logo uit waarmee we verder gaan.
 • Is het logo in één keer goed? Dan zijn we direct klaar
 • Wilt u nog dingen laten aapassen? Geen probleem. We gaan net zo lang door tot het logo naar uw tevredenheid is
 • De definitieve versie gaan we gebruiken op uw lease website.

U ontvangt van ons ook de bronbestanden van het logo in diverse formaten zodat u dit zelf kunt gebruiken binnen uw huisstijl en reclame uitingen.

Hier onder vindt u enkele voorbeelden van logo’s die wij voor klanten hebben ontwikkeld:

Voorbeeld logo website leasen
Voorbeeld logo
Voorbeeld logo website leasen
Voorbeeld logo website leasen

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Snel online

Wij leveren uw website snel (vaak binnen 2 weken) voor u op

Responsive design

Eén website geschikt voor alle schermtypen (smartphone, tablet én breedbeeld)

Wordpress CMS

Wordpress websites zijn makkelijk in het gebruik: zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen

Eerlijke tarieven

Geen duizenden Euro’s voor een website, maar een eerlijke prijs voor een mooi product

SEO vriendelijk

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze bij oplevering aan bij Google

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen en bouwen een unieke website die die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Wat zijn de voorwaarden van een website leasen?

Net als bij het huren van een auto, wordt u geen eigenaar van de website die u leaset.  Omdat wij alles voor u regelen, ontvangt u geen inloggegevens van de website. U sluit een contract af voor minimaal één jaar. Na dit jaar besluit u of u het website leasen voor een jaar wilt verlengen onder dezelfde voorwaarden, of u de website wilt kopen of dat u het lease contract beëindigt.

Meer weten over website lease voor het MKB?

Speciaal voor website lease Friesland hebben wij een website ontwikkeld. Neem eens een kijkje op onze website https://www.mkb-website-leasen.nl/. Hier staat alle informatie die u nodig heeft. Heeft u vragen, of wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Martijn Benschop van Webzeker Webdesign via telefoonnummer 06-41 46 33 02

Er zijn meerdere redenen voor het leasen van een website. Denk bijvoorbeeld aan de kosten: voor een lease website betaalt u een vast, laag bedrag per maand. Het laten bouwen van een website vergt een eenmalige investering die veel hoger ligt.

Eigenlijk alle technische aspecten voor het online brengen van een website, inclusief het onderhoud. Denk hierbij aan domeinnaamregistratie, ontwerp van het logo, bouwen van de website zélf, installatie ervan op het internet, aanmelden bij Google én beveiliging. In principe schrijft u de teksten zelf, maar ook dat kunnen wij voor u regelen

De kosten voor het leasen van een website bedragen € 49,95 per maand. Hierbij is álles geregeld: hosting, domeinnaamregistratie, ontwikkeling van het logo, ontwerp en bouw van de website, onderhoud beveiliging etc. Het laten schrijven van teksten kan tegen een meerprijs.

In principe gaan we een overeenkomst aan voor één jaar. Na afloop hiervan beslist u of u de lease wilt voortzetten of beëindigen. In dat laatste geval heeft u de mogelijkheid de website over te nemen tegen een vooraf vastgestelde prijs

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professioneel webdesign. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende webdesign offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl