• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Zwolle

Het succes van een bedrijf valt of staat bij een professionele website

Het is van het grootste belang over een website te beschikken die bezoekers in één keer overtuigt. Deze vertelt uw verhaal en informeert uw bezoekers. Een website schept vertrouwen en overtuigt potentiële klanten contact met u op te nemen. Een moderne ZZP-er of MKB bedrijf kan eenvoudig niet meer zonder een aantrekkelijke, doelgerichte en zoekmachine vriendelijke website.

Website laten maken Zwolle

Waarom een website laten maken Zwolle door Webzeker Webdesign?

Maatwerk website

Wij bouwen een maatwerk website in uw huisstijl en voorzien deze van uw teksten en afbeeldingen. Deze leveren we compleet werkend op. Heeft u geen teksten of afbeeldingen? Ook dit kunnen we verzorgen. We gebruiken WordPress: het moderne en gebruiksvriendelijke CMS

Eenvoudig in beheer

WordPress is enorm gebruiksvriendelijk. Een aanpassing in de tekst, het toevoegen van een afbeelding of aanmaken van een nieuwe pagina: het is allemaal zó gedaan. Om u op weg te helpen geven we bij oplevering een gratis demo voor het beheer en ontvangt u een door ons geschreven handleiding

Ondersteuning en nazorg

Loopt u achteraf toch ergens tegenaan, of heeft u vragen over het doorvoeren van een wijziging? Wij staan altijd klaar om u te helpen met een stukje kosteloze nazorg. Geen tijd of zin om uw website zelf te beheren? Neem dan een onderhoudsabonnement of strippenkaart bij ons af. Compleet ontzorgd!

Een website laten maken Zwolle doen we sámen met onze klanten

In de  digitale wereld van vandaag is het hebben van een effectieve website cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Als u overweegt om een website te laten maken voor uw bedrijf in Zwolle, dan is samenwerking de sleutel. Bij Webzeker Webdesign geloven we in het bundelen van krachten, het delen van visies en het samenwerken om tot het beste resultaat te komen. 

website laten maken Zwolle

Hoe gaat een website laten bouwen Zwolle in zijn werk?

Het project voor het bouwen van een website start altijd met een kennismaking en intake gesprek. Dat kan bij u op locatie, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en verwachtingen in kaart. We bespreken het ontwerp, lay-out, structuur en de functies van uw website. Tijdens de intake nemen we ook zaken als het eventueel schrijven van teksten, ontwerp van een logo en zoekmachine optimalisatie door.

Wij werken alles wat we hebben besproken uit in een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte. In deze offerte beschrijven we wat we voor u gaan doen en wat daarvan de kosten zijn.

Hierin staat ook wat we van u nodig hebben en welke afspraken we gemaakt hebben over bijvoorbeeld het onderhoud.  Bent u het eens met ons voorstel? Dan stellen we het formele contract op waarin we onze afspraken netjes vastleggen. U ontvangt dan ook een planningsvoorstel.

Nu gaan we voor u aan de slag op basis van de gemaakte afspraken. De website staat dan al op het internet, maar is afgeschermd voor bezoekers.

Uiteraard ontvangt u van ons een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. Tijdens deze fase vragen we u regelmatig om met ons mee te kijken. We vragen uw input en passen het design of ontwerp aan naar uw wensen. Zo komen we in een aantal stappen tot een professioneel webdesign dat helemaal aansluit op úw wensen.

Bent u helemaal tevreden met u website? Dan vragen we uw toestemming om deze live te zetten. We melden de website aan bij Google zodat deze snel in de zoekresultaten wordt weergegeven. Hierna dragen we de website aan u over.

U ontvangt een complete door ons geschreven handleiding en als u dat wilt een kosteloze demonstratie. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we de website in technisch beheer nemen. Wij verzorgen dan updates en back-ups.

Kosten voor een website laten maken Zwolle

Als u een professionele website voor uw bedrijf in Zwolle wilt laten maken, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. De kosten voor het maken van een website zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de functionaliteiten, de complexiteit, het aantal pagina’s et cetera. Wij maken op maakt gemaakte oplossingen binnen ieder budget. Vanaf € 799,00 heeft u al een compleet opgeleverde website .

Bekijk welke klanten u voorgingen

Wij bouwen websites sinds 2012 en hebben in die jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Benieuwd naar ons werk? bekijk onze portfolio voor voorbeelden van websites die wij hebben mogen bouwen voor tevreden relaties

Website laten maken Zwolle

Waarom kiezen voor Webzeker Webdesign?

Wij zijn een professioneel webdesign bureau dat al een vele jaren meedraait en voor honderden tevreden klanten hele mooie websites heeft mogen bouwen. Door gebruik te maken van de meest moderne technieken lukt het altijd om een uniek webdesign te creëren dat past bij onze unieke klanten. We zijn pas klaar met het bouwen van een website als u helemaal tevreden bent.

Overweegt u een website te laten maken voor uw bedrijf in Zwolle of elders in de regio?

Veel gestelde vragen over een website laten maken in Zwolle

Een website laten maken in Zwolle kan uw lokale bedrijf online zichtbaarheid geven, potentiële klanten bereiken en uw merk versterken. Het stelt u in staat om informatie en diensten 24/7 beschikbaar te stellen, waardoor uw klantenbestand en omzet kunnen groeien.

De kosten voor een webdesigner kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten die u wilt integreren, het aantal pagina’s, de benodigde inhoud en eventuele extra diensten zoals zoekmachineoptimalisatie. Over het algemeen worden webdesignkosten bepaald op basis van een uurtarief of een vaste prijsafspraak.

De levensduur van een WordPress-website hangt af van verschillende factoren, zoals het onderhoud, de hostingkwaliteit en eventuele updates en upgrades. Met regelmatig onderhoud en updates kan een WordPress-website jarenlang meegaan. Het is echter belangrijk om de technologie en trends in de gaten te houden en indien nodig aanpassingen te doen om relevant te blijven.

Met WordPress heeft u autonomie en kunt u zelf wijzigingen aanbrengen aan een website zonder de constante hulp van een webbouwer. WordPress is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, zodat u zelf inhoud kunt toevoegen, pagina’s kunt bewerken en basisaanpassingen kunt maken. Het heeft echter wel  leercurve en vereist enige technische kennis.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!