• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Zwolle

Ontdek Webzeker Webdesign in Zwolle!

Ons team bestaat uit gepassioneerde ontwerpers en ontwikkelaars die zich inzetten om websites te creëren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Wij van Webzeker Webdesign begrijpen dat elk bedrijf in of rondom Zwolle uniek is, en daarom benaderen we u en uw bedrijf met een frisse blik, laat ons voor u een Zwolle website op maat maken die past bij de visie van uw bedrijf.

Website laten maken Zwolle

Hoe gaat een website laten bouwen in zijn werk?

Het project voor het bouwen van een website start altijd met een kennismaking en intake gesprek. Dat kan bij u op locatie, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en verwachtingen in kaart. We bespreken het ontwerp, lay-out, structuur en de functies van uw website. Tijdens de intake nemen we ook zaken als het eventueel schrijven van teksten, ontwerp van een logo en zoekmachine optimalisatie door.

Wij werken alles wat we hebben besproken uit in een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte. In deze offerte beschrijven we wat we voor u gaan doen en wat daarvan de kosten zijn.

Hierin staat ook wat we van u nodig hebben en welke afspraken we gemaakt hebben over bijvoorbeeld het onderhoud.  Bent u het eens met ons voorstel? Dan stellen we het formele contract op waarin we onze afspraken netjes vastleggen. U ontvangt dan ook een planningsvoorstel.

Nu gaan we voor u aan de slag op basis van de gemaakte afspraken. De website staat dan al op het internet, maar is afgeschermd voor bezoekers.

Uiteraard ontvangt u van ons een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. Tijdens deze fase vragen we u regelmatig om met ons mee te kijken. We vragen uw input en passen het design of ontwerp aan naar uw wensen. Zo komen we in een aantal stappen tot een professioneel webdesign dat helemaal aansluit op úw wensen.

Bent u helemaal tevreden met u website? Dan vragen we uw toestemming om deze live te zetten. We melden de website aan bij Google zodat deze snel in de zoekresultaten wordt weergegeven. Hierna dragen we de website aan u over.

U ontvangt een complete door ons geschreven handleiding en als u dat wilt een kosteloze demonstratie. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we de website in technisch beheer nemen. Wij verzorgen dan updates en back-ups.

Website laten maken Zwolle

Hoe opvallen met Webdesign Zwolle?

In een tijd waarin bijna alles online gebeurt, is het cruciaal voor bedrijven om een sterk digitaal voetprint achter te laten. De online wereld is verzadigd met miljoenen websites, en elke dag komen er meer bij.

Dus, hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf niet verloren gaat in deze zee van informatie?

Bij Webzeker Webdesign begrijpen we deze lastige kwestie maar al te goed. Daarom helpen wij u graag met het uit handen nemen van deze taak. We weten dat het niet voldoende is om gewoon ‘online’ te zijn; u moet opvallen, indruk maken en blijven hangen in de gedachten van uw bezoekers. Daarbij weten we wat het gedrag is van websitebezoekers, wat kan duiden op optimalisatie.

Wij kunnen u helpen met het maken van een website die:

 1. Werkt op alle mobiele apparaten;
 2. Door online marketing goed vindbaar kan zijn;
 3. Voldoet aan persoonlijke wensen;
 4. U helemaal tevreden maakt.

Website laten maken Zwolle

Laat ons u helpen uw online doelstellingen te halen!

Wij zijn de samenwerking zodanig voor ons dat wij precies weten wie uw klanten zijn. Zo kunnen wij voor uw bedrijf in Zwolle een website maken die precies aansluit op de behoeften van uw klanten in of nabij Zwolle.

Bekijk hieronder ons portfolio van gemaakte succesvolle websites:

Website laten maken Zwolle door Webzeker Webdesign, Waarom?

In de uitgestrekte wereld van webdesign en digitale oplossingen kan het kiezen van de juiste partner een website laten maken in Zwolle een lastige taak zijn.

Maar hier zijn enkele redenen waarom Webzeker Webdesign boven de rest uitsteekt:

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Bij Webzeker Webdesign zijn we toegewijd aan het helpen van bedrijven groeien en bloeien. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in of nabij Zwolle die de tijd neemt om uw visie te begrijpen en deze tot een unieke Zwolse website te brengen, zoek dan niet verder. 

Webzeker Webdesign is zonder twijfel de juiste keuze.

Bekijk welke klanten u voorgingen

Wij bouwen websites sinds 2012 en hebben in die jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Benieuwd naar ons werk? bekijk onze portfolio voor voorbeelden van websites die wij hebben mogen bouwen voor tevreden relaties

Website laten maken Zwolle

Een website voor uw bedrijf in Zwolle; net zo uniek is als uw bedrijf

Ons team duikt diep in de kern van wat uw bedrijf vertegenwoordigt. We besteden tijd aan het begrijpen van uw merk, uw doelgroep en wat u wilt bereiken. Met deze kennis in handen creëren we een op maat gemaakte website die echt een weerspiegeling is van uw bedrijfsidentiteit.

Dit doen we met wordpress. Wat het ideale aan WordPress is, is het feit dat voor welke doelstelling u ook heeft, het makkelijk is om uw website te bedienen. WordPress beschikt namelijk over een uiterst vriendelijk Content Managment Systeem (CMS). Zo weet u binnen de kortste keren wat handige trucs en middelen zijn, zonder een hele handleiding raad te plegen.

Enkele voorbeelden van recent opgeleverde projecten

Website laten maken Zwolle
Website laten maken Zwolle
Website laten maken Zwollle

Waarom een professionele WordPress website voor u?

Daarbij kan u een website van WordPress tot op het bot personaliseren, optimalisatie in ontwerpen, optimalisatie in conversie of het uit breiden van de bestaande website. Wat uw plannen ook zijn, met WordPress maakt u uw website, ook echt uw website.

Mede dankzij het prettige CMS, is het creëren van een persoonlijke website haalbaar, u kunt uw eigen afbeeldingen toevoegen, en zelf teksten of andere aanpassingen maken.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Een website laten maken in Zwolle en online vindbaarheid

Als we het over “online vindbaarheid” hebben, bedoelen we SEO: zoekmachineoptimalisatie. Aandacht voor SEO webdesign is van cruciaal belang voor een website om online succes te genereren op basis van vindbaarheid in de zoekmachines.

Het verbetert de zichtbaarheid en vindbaarheid van de website in bijvoorbeeld Google. Wilt u een website laten maken in Zwolle, overweeg dan zeker een investering in SEO. Met een goed uitgedachte strategie kan een website hoger ranken in zoekresultaten, meer organisch verkeer genereren en de juiste doelgroep aantrekken. Bij online vindbaarheid moet u onder andere denken aan relevante zoekwoorden optimaliseren, technische aspecten te verbeteren, kwalitatieve content te creëren en linkbuilding toe te passen.

Kortom, SEO is essentieel om online succes en groei te stimuleren als u een website wilt laten maken voor een bedrijf in Zwolle.

WordPress voor een website laten maken Zwolle, waarom?

U heeft als ondernemer de keuze uit vele technieken om een website te laten bouwen. Zo zijn er de bekende namen als Wix, html, php, Drupal, etc. Als webbouwer Zwolle hebben wij gekozen voor WordPress.

Voor een website laten maken in Zwolle is dit gewoon de beste keuze. WordPress is snel, veilig, schaalbaar, zoekmachine vriendelijk, responsive en uitstekend onderhoudbaar.

Website laten maken Zwolle

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Lage investeringskosten voor totaaloplossing voor webbouwer Zwolle

Wanneer uw bedrijf een aansprekende website heeft in de regio Zwolle of Kampen, gaat dit ongetwijfeld voor reacties zorgen. Uw bereikbaarheid, de wijze hoe u aanvragen wilt gaan aannemen, verwerken en registreren moeten daarom vooraf in kaart worden gebracht. Kortom, voordat u met succes het internet wilt gaan gebruiken is een oriënterend en vrijblijvend gesprek met Webzeker Webdesign aan te raden. Wij zijn gevestigd in Lemmer, en komen graag een keer langs voor een persoonlijke kennismaking

Bent u op zoek naar een professional voor een webbouwer Zwolle? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Webzeker Webdesign en bel 06- 41 46 33 02

Veel gestelde vragen over een website laten maken in Zwolle

Een website laten maken in Zwolle kan uw lokale bedrijf online zichtbaarheid geven, potentiële klanten bereiken en uw merk versterken. Het stelt u in staat om informatie en diensten 24/7 beschikbaar te stellen, waardoor uw klantenbestand en omzet kunnen groeien.

De kosten voor een webdesigner kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten die u wilt integreren, het aantal pagina’s, de benodigde inhoud en eventuele extra diensten zoals zoekmachineoptimalisatie. Over het algemeen worden webdesignkosten bepaald op basis van een uurtarief of een vaste prijsafspraak.

De levensduur van een WordPress-website hangt af van verschillende factoren, zoals het onderhoud, de hostingkwaliteit en eventuele updates en upgrades. Met regelmatig onderhoud en updates kan een WordPress-website jarenlang meegaan. Het is echter belangrijk om de technologie en trends in de gaten te houden en indien nodig aanpassingen te doen om relevant te blijven.

Met WordPress heeft u autonomie en kunt u zelf wijzigingen aanbrengen aan een website zonder de constante hulp van een webbouwer. WordPress is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, zodat u zelf inhoud kunt toevoegen, pagina’s kunt bewerken en basisaanpassingen kunt maken. Het heeft echter wel  leercurve en vereist enige technische kennis.

Kunnen we u als webbouwer Zwolle overtuigen?

Als webbouwer Zwolle bieden we meer dan alleen het bouwen van een WordPress website. Denk bijvoorbeeld aan:

Integratie van uw huisstijl

Bij het bouwen van uw nieuwe website, nemen wij uw huisstijl. over. We installeren geen standaard thema, maar beginnen helemaal op “nul”. Hierbij kijken we naar de uitstraling, kleurgebruik, lettertypen etc van uw bedrijfsuitingen.

Heeft u nog geen huisstijl? Wij kunnen u helpen met de ontwikkeling daarvan!

Website laten maken Zwolle

Onderhoud na oplevering

Heeft u na oplevering vragen over onderhoud, wijzigingen of loopt u tegen problemen aan? Als professioneel webbouwer Zwolle nemen we ook nazorg serieus. We blijven altijd bereikbaar voor vragen. U kunt er ook voor kiezen het onderhoud bij ons onder te brengen.

Heeft u zin een een kopje koffie om de mogelijkheden van webbouwer Zwolle te bespreken? We komen graag een keer bij u langs en werken ons gesprek netjes voor u uit in de vorm van een geheel vrijblijvende offerte.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Of u nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet in de online wereld, of een gevestigd bedrijf dat zijn website wil herzien, wij staan klaar om de uitdaging aan te gaan. Samen kunnen we een website creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor “website laten maken in Zwolle”, zoek dan niet verder. Webzeker Webdesign is hier om samen met u te werken en uw digitale dromen te realiseren.

Laten we samen uw website in Zwolle bouwen

In de bruisende digitale arena van vandaag is het hebben van een effectieve website cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Als u overweegt om een “website te laten maken in Zwolle”, dan is samenwerking de sleutel. Bij Webzeker Webdesign geloven we in het bundelen van krachten, het delen van visies en het samenwerken om digitale meesterwerken te creëren.

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars is altijd enthousiast om nieuwe projecten aan te pakken en innovatieve oplossingen te bieden die passen bij de unieke behoeften van uw bedrijf. We nemen de tijd om naar u te luisteren, uw doelen te begrijpen en een strategie te ontwikkelen die uw online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt.

website laten maken Zwolle

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele Wordpress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!