• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Woudsend

Op zoek naar een webbouwer Woudsend of Heeg?

U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een webdesigner in de omgeving van Woudsend en Heeg. Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn Webzeker Webdesign uit Lemmer en bouwen al jarenlang professionele websites voor bedrijven in heel Friesland. Maar we doen niet alleen het webdesign. We kunnen het hele traject rondom het bouwen van een website verzorgen. Denk aan het ontwerpen van een logo, het schrijven van de teksten, domeinnaam registratie, zoekmachine optimalisatie en onderhoud. Een full-service internetbureau voor uw bedrijf in Heeg of Woudsend dus!

Website laten maken Woudsend

Regionale partner voor het bouwen van uw website in Woudsend of Heeg

Als u op zoek bent naar een webbouwer zijn er duizenden aanbieders waardoor u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Iedereen adverteert met fantastische websites en de tarieven lopen ver uiteen. Waarom kiest u niet voor een kleinschalige webdesigner uit de buurt? Webzeker Webdesign is gevestigd in Lemmer, maar wij bouwen websites voor ondernemers uit Friesland. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een website voor uw bedrijf in de omgeving van Heeg, Woudsend of Sint Nicolaasga? Neem eens vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02. We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons heeft u één contactpersoon. Dus als u na oplevering van uw website laten maken Woudsend een vraag heeft, krijgt u de persoon aan de telefoon die uw website gebouwd heeft. Wel zo prettig toch?

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Hoe gaat een website laten bouwen in zijn werk?

Het project voor het bouwen van een website start altijd met een kennismaking en intake gesprek. Dat kan bij u op locatie, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en verwachtingen in kaart. We bespreken het ontwerp, lay-out, structuur en de functies van uw website. Tijdens de intake nemen we ook zaken als het eventueel schrijven van teksten, ontwerp van een logo en zoekmachine optimalisatie door.

Wij werken alles wat we hebben besproken uit in een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte. In deze offerte beschrijven we wat we voor u gaan doen en wat daarvan de kosten zijn.

Hierin staat ook wat we van u nodig hebben en welke afspraken we gemaakt hebben over bijvoorbeeld het onderhoud.  Bent u het eens met ons voorstel? Dan stellen we het formele contract op waarin we onze afspraken netjes vastleggen. U ontvangt dan ook een planningsvoorstel.

Nu gaan we voor u aan de slag op basis van de gemaakte afspraken. De website staat dan al op het internet, maar is afgeschermd voor bezoekers.

Uiteraard ontvangt u van ons een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. Tijdens deze fase vragen we u regelmatig om met ons mee te kijken. We vragen uw input en passen het design of ontwerp aan naar uw wensen. Zo komen we in een aantal stappen tot een professioneel webdesign dat helemaal aansluit op úw wensen.

Bent u helemaal tevreden met u website? Dan vragen we uw toestemming om deze live te zetten. We melden de website aan bij Google zodat deze snel in de zoekresultaten wordt weergegeven. Hierna dragen we de website aan u over.

U ontvangt een complete door ons geschreven handleiding en als u dat wilt een kosteloze demonstratie. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we de website in technisch beheer nemen. Wij verzorgen dan updates en back-ups.

Website laten maken Woudsend in WordPress

Wij bouwen websites in het CMS systeem WordPress. Dan klikt misschien ingewikkeld, maar WordPress is een eenvoudig systeem waarmee professionele websites kunnen worden gemaakt. het is intuïtief ingericht en enorm gebruiksvriendelijk. WordPress is het meest gebruikte systeem om moderne websites mee te bouwen.

Na oplevering kunt u zelf heel eenvoudig teksten, foto’s en andere elementen wijzigen zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft. Komt u u er zelf toch niet uit of heeft u geen tijd om wijzigingen aan uw website uit te voeren? Heeft u een website laten maken Woudsend door Webzeker Webdesign? Dan zijn we als lokale partner in Friesland altijd bereikbaar om u op weg te helpen of het van u over te nemen. Voor een kleine incidentele aanpassing betaalt u bij ons niets!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Website laten maken Woudsend voor MKB

Met meer dan 12 jaar ervaring met het bouwen van websites, weten wij wet het beste werkt. Met onze uitgebreide knowhow bouwen wij een website voor uw onderneming in Woudsend of Heeg die gebruiksvriendelijk, functioneel is en er bovendien fantastisch uitziet.

We zorgen ervoor dat uw klanten zonder moeite kunnen vinden wat ze zoeken en moeiteloos contact met u kunnen opnemen. We voorzien uw webdesign Woudsend van nuttige elementen als contactformulieren, Whatsapp buttons,  fotopresentaties, meertaligheid, slideshows, blogfuncties/nieuwsrubrieken en koppelingen naar Social Media pagina’s. Bent u als ondernemer in het Friese Woudsend of Heeg op zoek naar een lokale professional? Maak vrijblijvend een afspraak en bel 06 – 41 46 33 02. De koffie staat klaar!

Webzeker Webdesign staat voor:

  • Een vast aanspreekpunt en persoonlijk contact met uw webbouwer

  • wij bouwen gebruiksvriendelijke WordPress websites die uitstekend onderhoudbaar zijn.

  • Wij kunnen ook uw domeinnaam, hosting, logo, teksten, afbeeldingen, beveiliging en onderhoud verzorgen

  • Geen kleine lettertjes. We maken duidelijke afspraken over uw website, de planning en tarieven

  • Vaak binnen enkele weken online. Spoedklus? Dan doen we ons uiterste best en leveren we uw site binnen enkele dagen op

Professionele website laten maken?

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Uw webdesign in goede handen

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl