• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Wolvega

Website laten maken Wolvega: u kunt niet meer zónder

Het is tijd om de realiteit onder ogen te zien. Een website laten maken Wolvega is geen luxe meer, maar een absolute noodzaak voor elke serieuze onderneming die een impact wil hebben in de online wereld. Het hebben van een website is van vitaal belang. Waarom? Allereerst natuurlijk de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Een website fungeert als digitaal visitekaartje en is vaak de eerste kennismaking met uw potentiële klant. Verder vergroot een website laten maken Wolvega uw geloofwaardigheid en geeft een professionele website u een voorspong op uw concurrenten.

Marketing en Communicatie

Een website is een krachtig marketinginstrument. Via uw website kunt u niet alleen informatie verstrekken over uw producten of diensten, maar ook uw merkverhaal vertellen, uw expertise delen en rechtstreeks communiceren met uw doelgroep via blogs, nieuwsbrieven, sociale media-integratie en meer.

Het belang van een website laten maken Wolvega kan dus niet worden onderschat. Het is de virtuele etalage van uw bedrijf en onmisbaar in deze digitale wereld. Een investering in een professionele website die uw aanwezigheid op het wereldwijde web versterkt, verdient zich op korte termijn ruimschoots terug.

Website laten maken Wolvega

Website laten maken Wolvega? wij zijn uw betrouwbare partner

Bent u overtuigd van de noodzaak van een website laten maken Wolvega en bent u op zoek naar een betrouwbare, lokale partner? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn Webzeker Webdesign uit Lemmer en hebben honderden websites mogen bouwen voor tevreden klanten. In onderstaande presentatie vindt u enkele voorbeelden van ons webdesign.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Website laten maken Wolvega? Zo pakken wij dit aan:

Alles valt of staat met een goed gesprek over uw doelstellingen en verwachtingen. Dat kan bij u op locatie, bij ons op kantoor, via Teams of telefonisch. Op basis van dit gesprek ontvangt u een uitgewerkt voorstel met een vaste prijs. Wist u dat u al een professionele WordPress website heeft voor € 799,00? Na uw akkoord gaan we aan de slag en bouwen een eerste versie van het webdesign Wolvega. Hierbij plaatsen we uw eigen teksten of schakelen een tekstschrijversbureau in, Natuurlijk vragen we naar uw input, suggesties en ideeën voor een website laten maken Wolvega en verwerken deze in het ontwerp. Zo komen we samen in een aantal stappen tot een geslaagd webdesign. Bij oplevering geven we een uitgebreide demonstratie. Heeft u daarna vragen? Bel of mail gerust, we helpen u graag (weer) op weg!

Website laten maken Wolvega

Hoe gaat een website laten bouwen in zijn werk?

Het project voor het bouwen van een website start altijd met een kennismaking en intake gesprek. Dat kan bij u op locatie, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en verwachtingen in kaart. We bespreken het ontwerp, lay-out, structuur en de functies van uw website. Tijdens de intake nemen we ook zaken als het eventueel schrijven van teksten, ontwerp van een logo en zoekmachine optimalisatie door.

Wij werken alles wat we hebben besproken uit in een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte. In deze offerte beschrijven we wat we voor u gaan doen en wat daarvan de kosten zijn.

Hierin staat ook wat we van u nodig hebben en welke afspraken we gemaakt hebben over bijvoorbeeld het onderhoud.  Bent u het eens met ons voorstel? Dan stellen we het formele contract op waarin we onze afspraken netjes vastleggen. U ontvangt dan ook een planningsvoorstel.

Nu gaan we voor u aan de slag op basis van de gemaakte afspraken. De website staat dan al op het internet, maar is afgeschermd voor bezoekers.

Uiteraard ontvangt u van ons een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. Tijdens deze fase vragen we u regelmatig om met ons mee te kijken. We vragen uw input en passen het design of ontwerp aan naar uw wensen. Zo komen we in een aantal stappen tot een professioneel webdesign dat helemaal aansluit op úw wensen.

Bent u helemaal tevreden met u website? Dan vragen we uw toestemming om deze live te zetten. We melden de website aan bij Google zodat deze snel in de zoekresultaten wordt weergegeven. Hierna dragen we de website aan u over.

U ontvangt een complete door ons geschreven handleiding en als u dat wilt een kosteloze demonstratie. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we de website in technisch beheer nemen. Wij verzorgen dan updates en back-ups.

Website laten maken Wolvega door Webzeker Webdesign

  • Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van professionele websites voor het MKB in alle mogelijke branches
  • Vooraf maken we duidelijke afspraken over wát we voor u gaan doen, hoe snel wij dit opleveren en wat de kosten zijn. U weet van te voren waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf

  • Bij een website laten maken Wolvega maken we gebruik van het bekroonde WordPress CMS: snel, uiterst betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en uitstekend onderhoudbaar.

  • Wij leveren uw webdesign Wolvega compleet gebruiksklaar op. Dat betekent dat alle afbeeldingen en teksten zijn geplaatst en alles is getest.

  • Al onze websites zijn zoekmachine vriendelijk en volledig responsief (bruikbaar op alle apparaten). Bij oplevering melden we de website aan bij de hiervoor bestemde Google dienst.

  • Na het website laten maken Wolvega en de oplevering hiervan, blijven we beschikbaar voor vragen, het uitvoeren van aanpassingen en plegen van onderhoud.

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl