Website laten maken voor professioneel gebruik

Een website voor professioneel gebruik of voor hobby?

Als u een nieuwe website wilt laten maken, moet u zich afvragen of deze voor professioneel gebruik is of een hobby website. Voor een website laten maken voor professioneel gebruik zijn zaken als beschikbaarheid, onderhoudbaarheid, performance, schaalbaarheid en veiligheid van het grootste belang.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Kies als bedrijf altijd voor een professionele website laten maken.

Wanneer u als bedrijf of ZZP’er niet in het bezit bent van een website die geschikt is voor professioneel gebruik, dan krijgt u vroeg of laat problemen met het binnenhalen van nieuwe relaties. Bezoekers die op een website komen, beslissen binnen enkele seconden. U krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Als uw website niet direct optimaal presteert, bent u een potentiële klant kwijt. Om dit te voorkomen is het voor uw bedrijfsvoering van groot belang om een zakelijke website te laten maken die geschikt is voor professioneel gebruik.

Hoe laat u een website maken voor professioneel gebruik?

Zelf een website maken lijkt makkelijk. Er zijn vele gratis pakketten op de markt die allemaal claimen dat dat zeer eenvoudig is. Als u niet verder kijkt dan de basis, is dat waar. Maar voor een extra stukje professionaliteit raden wij u toch aan om voor een gespecialiseerde webbouwer te kiezen. Wij geven u als ondernemer onderstaand enkele handvatten die u wellicht kunnen helpen met de keuze van een geschikt webdesign bureau.

 • Vraag een portfolio van tenminste 20 bedrijven op waarvoor men een zakelijke website heeft gemaakt en vraag toestemming dat u enkele van deze relaties belt. Bestaande klanten vertellen immers het eerlijkste verhaal

 • Sluit als bedrijf of ZZP’er nooit een meerjarig contract af voor een website laten maken voor professioneel gebruik. Hiermee houdt u de regie van uw digitale visitekaartje in eigen handen.

 • Laat uw zakelijke website nooit bouwen in een CMS, dat door een webdesignbureau zelf is ontwikkeld. Kies altijd voor een open source CMS als WordPress dat door miljoenen webdesigners wordt gebruikt. U loopt als bedrijf anders het risico dat u met handen en voeten gebonden bent aan een webdesignbureau

 • Kies voor een professionele website laten maken voor een webdesignbureau dat tenminste 5 jaar bestaat en dat fulltime werkt. U heeft dan de zekerheid van een professionele webdesigner, die u tijdens kantoortijden kunt bereiken

 • Voor een zakelijke website laten bouwen is het van belang, dat een webdesigner u goede zakelijke adviezen kan geven. Dit voorkomt dat u als ondernemer zelf het spreekwoordelijke wiel moet uitvinden. Een professionele webdesigner weet wat wel en wat beslist niet werkt

 • Een gecertificeerd webdesign bureau moet u als ondernemer of ZZP’er volledig kunnen ontzorgen op het gebied van het schrijven van teksten, SEO, hosting, afbeeldingen etc.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Snel online

Wij leveren uw website snel (vaak binnen 2 weken) voor u op

Responsive design

Eén website geschikt voor alle schermtypen (smartphone, tablet én breedbeeld)

Wordpress CMS

Wordpress websites zijn makkelijk in het gebruik: zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen

Eerlijke tarieven

Geen duizenden Euro’s voor een website, maar een eerlijke prijs voor een mooi product

SEO vriendelijk

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze bij oplevering aan bij Google

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen en bouwen een unieke website die die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Werkwijze professionele website laten maken

Een webdesign bureau dat u inschakelt voor een professionele website laten maken, herkent u aan de werkmethodiek. Veel (beginnende) webdesign bureaus starten met het ontwerpen van uw website en verleiden u met de mooiste templates. Zeker wanneer u geen ervaring met een website laten maken heeft denkt u een verstandige keuze gemaakt te hebben. U koopt als het ware een mooie digitale brochure. Maar is er goed nagedacht over onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, veiligheid, responsive design en laadsnelheid van de website? Hieronder lichten wij deze begrippen kort toe om het belang ervan te benadrukken bij het laten maken van een professionele website:

Website laten maken voor professioneel gebruikOnderhoudbaarheid
Een bedrijf is continue in beweging. De website moet daarom continue worden aangepast. Als deze niet gebouwd is in een CMS (Content Management Systeem) als WordPress, is het onderhoud vaak lastig. Voor iedere kleine aanpassing moet u dan contact opnemen met uw webbouwer. Dat brengt hoge kosten met zich mee. in WordPress kunt u heel eenvoudig zelf teksten aanpassen en nieuwe afbeeldingen uploaden.

Schaalbaarheid
Schaalbaarheid van een website ligt dicht tegen onderhoudbaarheid aan. Waar onderhoudbaarheid meer over het aanpassen van de inhoud gaat, heeft schaalbaarheid te maken met uitbreidingen van bijvoorbeeld het aantal pagina’s. Ook hier wilt u niet vastzitten aan een webbouwer als u een website heeft laten maken voor professioneel gebruik.

Veiligheid
Verreweg de meeste problemen met websites ontstaan omdat de beveiliging niet op orde is. Vaak worden dit soort websites geautomatiseerd gehacked om misbruik te maken van de e-mail opties of om malware te verspreiden. Let daarom goed op bij een website laten maken voor professioneel gebruik! Vraag uw webbouwer welke software deze gebruikt en hoe deze up-to-date wordt gehouden!

Responsive design
Wist u dat websites tegenwoordig het meest bekeken worden op een smartphone? Google heeft daar zelfs een term voor geïntroduceerd: mobile first. Als u een website laat maken voor professioneel gebruik, let er dan op dat deze goed werkt op alle schermtypen.

Laadsnelheid
Een website moet gewoon snel laden. Als uw bezoeker langer dan 2 seconden moet wachten, is hij vertrokken. Een professionele bedrijfswebsite moet dus een uitstekende performance hebben. Zomaar een cache plugin installeren is niet voldoende. Vraag uw webbouwer hoe hij dit doet bij het laten maken van een MKB website

Wat zijn de kosten voor een professionele website laten maken?

Als professioneel webbouwer krijgen we regelmatig bedrijven en ZZP’ers aan de lijn die klagen over de kosten voor hun website. Navraag leert, dat men soms bedragen heeft betaald die oplopen tot wel € 4.500,- voor een standaard website van 12 pagina’s. Wij zijn eerlijk en transparant over onze tarieven. Een professionele website laten maken kost bij ons € 599,00 exclusief BTW. Voor dat bedrag leveren wij het volgende:

 • Ontwerp en bouw maatwerk WordPress CMS website

 • Max 10 pagina’s (meer pagina’s is mogelijk)

 • Plaatsen van uw afbeeldingen en teksten

 • Installeren Social media modules

 • Installatie van de favicon

 • Contactformulier met maatwerk e-mail functionaliteiten

 • Zoekmachine vriendelijke URL’s (SEF URL’s)

 • Instellen kruimel pad en sitemap

 • Aanschaf en licentie hoogwaardige premium template.

 • 100% responsive

 • Instellen van het SSL certificaat t.b.v. de beveiligde verbinding

 • Google maps locatiekaartje

Heeft u belangstelling om een WordPress website laten maken voor professioneel gebruik? Neem dan voor meer informatie telefonisch contact met ons op en bel telefoon 06-41 46 33 02

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professioneel webdesign. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende webdesign offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl