Website laten maken Sneek

Professionele website laten maken Sneek

Bij Webzeker Webdesign uit Friesland kunt u een moderne website laten maken Sneek. Wij maken een professionele, zoekmachine vriendelijke website die toegankelijk is op alle apparaten en zeer eenvoudig is in het onderhoud

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Over ons

Wij zijn gevestigd in het Friese Lemmer en hebben jarenlange ervaring in het bouwen van geavanceerde, gebruiksvriendelijke websites. Wij maken gebruik van moderne technieken en zijn up-to-date met de meest recente ontwikkelingen in het laten  maken van websites. Naast het website laten maken Sneek kunt u ook het onderhoud en beheer aan ons uitbesteden

Een website laten maken Sneek?

Professioneel WordPress design, uitstekende performance, zoekmachine vriendelijk en eenvoudig in het beheer

Website laten maken Sneek

Een webbureau dat u verder helpt in Sneek

Heeft u al een website, maar voldoet deze niet aan uw verwachtingen? Of denkt u erover na om voor het eerst een website te laten maken Sneek? Een professionele website zorgt ervoor dat u 24/7 bereikbaar bent voor uw klanten en genereert spontaan leads. Bent u op zoek naar een bureau voor een website laten maken Sneek? Wilt u aan de meest recente digitale standaards voldoen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons bedrijf in Lemmer

Tevredenheidsgarantie website laten maken Sneek

Tevredenheidsgarantie website laten maken SneekInmiddels hebben honderden tevreden klanten door ons een website laten maken. En daar zijn we best een beetje trots op. We scoren niet voor niets 5 sterren op Google Reviews. We proberen ons te onderscheiden door goed te luisteren en voor iedere klant een unieke website te maken. Daarbij stoppen we niet voordat u als opdrachtgever 100% tevreden bent over een website laten maken Sneek. Soms lukt dat na 2 review-rondes, soms zijn er 7 of 8 nodig. Natuurlijk maken we van te voren afspraken over de scope van het project. Maar binnen deze afspraken gaan we tot het gaatje. Daarom durven we een tevredenheidsgarantie te geven voor een website laten maken Sneek.

Voorbeelden van websites die wij voor klanten in Sneek hebben gemaakt

Portfolio website laten maken Sneek
Portfolio website laten maken Sneek
Portfolio website laten maken Sneek

Waarom een website laten maken Sneek?

Tegenwoordig kunt u als bedrijf niet mee zonder website. Zelfs bij intensief gebruik van social media. Platforms als Facebook, LinkedIn, Instagram etc zijn vluchtig en bedoelt om snel korte blokken informatie te verschaffen waarna snel wordt doorgeklikt of geswipet. Uiteindelijk zoeken potentiële klanten altijd naar uw website omdat daar meer informatie is te vinden. Een professionele, goed doordachte website straalt vertrouwen uit. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk dat deze er fantastisch uitziet en uw bezoeker uitnodigt om contact met u te zoeken. Maar denk ook aan dingen die in eerste instantie minder opvallen, zoals responsive design, performance, onderhoudbaarheid en veiligheid. Ook dat verzorgen wij als wij uw website laten maken Sneek!

Wilt u alleen een website laten maken Sneek?

Prima, wij helpen u graag verder en bouwen een prachtig, unieke website. Heeft u al eens een website laten maken Sneek? Dan weet u dat er meer bij komt kijken dan alleen het bouwen van de website. Denk bijvoorbeeld een uniek logo, het schrijven van teksten, afbeeldingen, hosting, domeinnaam registratie, onderhoud enzovoorts, enzovoorts. Naast een website laten maken Sneek kunnen wij alle zaken eromheen voor u verzorgen. We begeleiden en adviseren u bij elke stap. Indien nodig, schakelen we specialisten binnen ons netwerk in. Maar als full service webdesigner blijven altijd uw aanspreekpunt. Meer informatie? Bel ons vrijblijvend voor een intake gesprek 06-41 46 33 02. We maken met plezier een geheel vrijblijvende offerte voor u.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Responsive design voor een website laten maken Sneek

Responsive design is een belangrijk aspect voor een website laten maken Sneek. Hiermee bedoelen we het vermogen van een website om zich aan te passen aan verschillende schermformaten, zoals dat van desktopcomputers, laptops, tablets en smartphones. In het tijdperk van mobiele apparaten is het cruciaal dat websites er niet alleen goed uitzien op grote schermen, maar ook op mobiele apparaten.

WordPress is het meest populaire content management systeem (CMS) ter wereld en biedt een breed scala aan responsieve thema’s en plug-ins. Responsieve thema’s zijn ontworpen om automatisch te reageren op het schermformaat van de gebruiker, terwijl responsieve plug-ins kunnen worden toegevoegd om de functionaliteit van de website te verbeteren en het schermformaat aan te passen aan de gebruiker. Voor het responsive design voor een website laten maken Sneek kiezen wij voor het Avada Thema.

Dit is voor uw WordPress-site is van cruciaal belang voor de gebruikerservaring. Gebruikers willen snel toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben. Een website die niet goed werkt op mobiele apparaten kan deze beleving belemmeren waardoor zij snel zullen afhaken.

Responsive design is dus van vitaal belang voor een website laten maken Sneek. Door te kiezen voor een responsief thema en plug-ins toe te voegen die de functionaliteit verbeteren, zorgen wij ervoor dat uw WordPress-website goed presteert op elk schermformaat.

Onderhoud en nazorg van een website laten maken Sneek

Onderhoud en nazorg na een website laten maken SneekWij sluiten het project voor een website laten maken Sneek pas af als u helemaal tevreden bent. Hiervoor vragen wij u een acceptatietest uit te voeren. Binnen deze tekst controleert u de werking en inhoud van uw nieuwe website. Als deze 100% werkt zoals ú dat wilt, ondertekent u het acceptatieformulier. Hiermee is de projectfase afgesloten.

Nazorg

Na oplevering van uw website blijven we natuurlijk altijd beschikbaar voor vragen en eventuele problemen. Ook als u af en toe een kleine wijziging aan uw website wilt laten uitvoeren, kunt u een beroep op ons doen. Zolang dit kleine, incidentele aanpassingen zijn, doen we dit zelfs gratis. Dat beschouwen we als een stukje kosteloze nazorg en doen we graag

Technisch onderhoud

Nadat het project voor een website laten maken Sneek is afgerond, heeft deze af en toe onderhoud nodig. Denk hierbij aan het installeren van updates en het maken van een back-up. Hiermee blijft uw website veilig en up-to-date. Dit onderhoud is eenvoudig en kunt u prima zelf. Wilt u het toch aan ons uitbesteden? Dan hebben wij een technisch onderhoudsabonnement. Wij verzorgen dan het updaten en back-uppen van uw website. Bij eventuele problemen lossen wij deze binnen het abonnement voor u op.

Hoe pakken we een website laten maken Sneek aan?

 • Als eerste komen we graag een keer bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Wat is bijvoorbeeld het doel van uw website, welke functies moet deze bevatten en is vindbaarheid (SEO) van belang?

 • Op basis van dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte. In dit voorstel werken wij ons gesprek uit. Hierin vermelden wij ook het complete tarief voor het website laten maken Sneek. Ten slotte bevat onze offerte een voorstel voor de planning

 • Tijdens het project voor uw website laten maken Sneek staat deze op een afgeschermde locatie op het internet. Als opdrachtgever heeft u volledig toegang tot het design met een uniek account. In deze fase vindt intensieve afstemming plaats. Ons doel bij het maken van een website Sneek is natuurlijk dat u als kan 100% tevreden bent. Hou er dus rekening mee dat wij regelmatig om uw input zullen vragen.

 • Pas als u helemaal tevreden bent, plaatsen wij uw website online. Indien gewenst verzorgen wij een demonstratie zodat u deze helemaal zelfstandig kunt beheren? Geen tijd of zin? Wij bieden diverse abonnementsvormen en strippenkaarten voor onderhoud en beheer.

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende webdesign oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professioneel Wordpress webdesign. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!