• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Sneek

Opvallen met uw website in Sneek?

Een website laten maken Sneek? Voor slechts éénmalig € 799,00 bouwen wij een website waar u helemaal tevreden mee bent.

Wij bouwen mooie zakelijke websites die u prima zelf kunt onderhouden. Natuurlijk 100% responsive en zoekmachine vriendelijk

Het belang van een website laten maken Sneek

In een tijd waarin bijna alles online gebeurt, is het cruciaal voor bedrijven om een sterke digitale presentatie te hebben. De online wereld is verzadigd met miljoenen websites, en elke dag komen er meer bij.  Dus, hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf niet verloren gaat in deze zee van informatie?  Alleen “online” zijn is niet meer voldoende: u moet opvallen!

Een website die net zo uniek is als uw bedrijf

Wij duiken in de kern van wat uw bedrijf vertegenwoordigt. We besteden tijd aan het begrijpen van uw merk, uw doelgroep en wat u wilt bereiken. Met deze kennis creëren we een op maat gemaakte website die echt een weerspiegeling is van uw bedrijfsidentiteit.

Dit doen we met WordPress. Hiermee bouwen we een die niet alleen heel mooi is, maar ook snel laadt op verschillende apparaten. WordPress beschikt over een uiterst vriendelijk Content Management Systeem (CMS). Dit maakt het eenvoudig later wijzigingen door te voeren en uw website verder uit te breiden.

Website laten maken Sneek

Hoe pakken we een website laten maken Sneek aan?

 • Als eerste komen we graag een keer bij u langs in Sneek om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Wat is bijvoorbeeld het doel van uw website, welke functies moet deze bevatten en is vindbaarheid (SEO) van belang?

 • U ontvangt een vrijblijvende offerte. In dit voorstel werken wij ons gesprek uit en vermelden wij het vaste tarief voor het project. Ten slotte ontvangt u een planningsvoorstel.

 • Tijdens de bouw staat uw website op een afgeschermde locatie op het internet. u heeft toegang tot het design met een uniek account. In deze fase vindt intensieve afstemming plaats. Hou er dus rekening mee dat wij regelmatig om uw input zullen vragen.

 • Pas als u helemaal tevreden bent, plaatsen wij uw website online. Wij verzorgen wij een online demonstratie zodat u deze helemaal zelfstandig kunt beheren. Geen tijd of zin? Wij bieden diverse abonnementsvormen en strippenkaarten voor onderhoud en beheer.

Maatwerk WordPress website in uw eigen huisstijl: € 799,00

Compleet werkend opgeleverd met uw teksten en afbeeldingen

Eenvoudig beheer en onderhoud en telefonische hulp bij vragen

Bekijk hieronder voorbeelden van websites die wij hebben gebouwd voor tevreden klanten uit Sneek en bijvoorbeeld Joure en Heerenveen:

Een website laten maken Sneek is een langetermijn investering

Bij Webzeker Webdesign kennen we de waarde van een goed ontworpen en geoptimaliseerde website. Wij bouwen een digitale etalage die is afgestemd op uw doelgroep, perfect werkt op alle apparaten en bovendien zoekmachine vriendelijk is. Hiermee vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf en genereert u meer leads.

Dus, als u overweegt een website te laten maken in Sneek, denk dan niet alleen aan de kosten op korte termijn. Denk aan de waarde die het op de lange termijn zal toevoegen aan uw bedrijf. Een hoogwaardige website is niet alleen een uitgave; het is een investering in de toekomst van uw bedrijf.

Bel ons met een korte vraag of voor een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Kosten voor een webdesign Sneek laten maken

Benieuwd naar de feitelijke kosten voor het bouwen van een professionele website? Deze zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken. Heeft u bijvoorbeeld al een logo voor uw website? Zijn er teksten en afbeeldingen beschikbaar? Kunnen wij de website op een nieuw domein bouwen of heeft u al een bestaande website die vervangen moet worden? En natuurlijk: hoeveel pagina’s en welke functies moet het webdesign Sneek bevatten?

Om u een idee te geven: de kosten voor het bouwen van een complete website waarbij u zelf teksten en afbeeldingen aanlevert, bedragen €799,00 exclusief BTW.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!