• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Sneek

Ontdek Webzeker Webdesign voor uw bedrijf in Sneek!

Ons team bestaat uit gepassioneerde ontwerpers en ontwikkelaars die zich inzetten om websites te creëren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Wij van Webzeker Webdesign begrijpen dat elk bedrijf in of rondom Sneek uniek is, en daarom benaderen we u en uw bedrijf met een frisse blik, laat ons voor u een website op maat maken die past bij de visie van uw bedrijf.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Wilt u opvallen in de digitale wereld?

In een tijd waarin bijna alles online gebeurt, is het cruciaal voor bedrijven om een sterk digitaal voetprint achter te laten. De online wereld is verzadigd met miljoenen websites, en elke dag komen er meer bij.

Dus, hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf niet verloren gaat in deze zee van informatie?

Bij Webzeker Webdesign begrijpen we deze lastige kwestie maar al te goed. Daarom helpen wij u graag met het uit handen nemen van deze taak. We weten dat het niet voldoende is om gewoon ‘online’ te zijn; u moet opvallen, indruk maken en blijven hangen in de gedachten van uw bezoekers. Daarbij weten we wat het gedrag is van websitebezoekers, wat kan duiden op optimalisatie.

Wij zijn de samenwerking zodanig voor ons dat wij precies weten wie uw klanten zijn. Zo kunnen wij voor uw bedrijf in Sneek een website maken die precies aansluit op de behoeften van uw klanten in of nabij Sneek.

Bekijk hieronder ons portfolio van gemaakte Sneker websites:

Waarom Webzeker Webdesign de juiste keuze is

In de uitgestrekte wereld van webdesign en digitale oplossingen kan het kiezen van de juiste partner een website laten maken Sneek een lastige taak zijn. Maar hier zijn enkele redenen waarom Webzeker Webdesign boven de rest uitsteekt:

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Bij Webzeker Webdesign zijn we toegewijd aan het helpen van bedrijven groeien en bloeien. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in of nabij Sneek die de tijd neemt om uw visie te begrijpen en deze tot een unieke Sneker website te brengen, zoek dan niet verder.

Webzeker Webdesign is zonder twijfel de juiste keuze.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Een website die net zo uniek is als uw bedrijf

Ons team duikt diep in de kern van wat uw bedrijf vertegenwoordigt. We besteden tijd aan het begrijpen van uw merk, uw doelgroep en wat u wilt bereiken. Met deze kennis in handen creëren we een op maat gemaakte website die echt een weerspiegeling is van uw bedrijfsidentiteit.

Dit doen we met wordpress. Wat het ideale aan WordPress is, is het feit dat voor welke doelstelling u ook heeft, het makkelijk is om uw website te bedienen. WordPress beschikt namelijk over een uiterst vriendelijk Content Managment Systeem (CMS). Zo weet u binnen de kortste keren wat handige trucs en middelen zijn, zonder een hele handleiding raad te plegen.

Waarom een WordPress website voor u?

Wordpress help | Webzeker Webdesign

Daarbij kan u een website van WordPress tot op het bot personaliseren, optimalisatie in ontwerpen, optimalisatie in conversie of het uit breiden van de bestaande website. Wat uw plannen ook zijn, met WordPress maakt u uw website, ook echt uw website.Mede dankzij het prettige CMS, is het creëren van een persoonlijke website haalbaar, u kunt uw eigen afbeeldingen toevoegen, en zelf teksten of andere aanpassingen maken.

Onderhoud en nazorg van een website laten maken Sneek

Onderhoud en nazorg na een website laten maken SneekWij sluiten het project voor een website laten maken Sneek pas af als u helemaal tevreden bent. Hiervoor vragen wij u een acceptatietest uit te voeren. Binnen deze tekst controleert u de werking en inhoud van uw nieuwe website. Als deze 100% werkt zoals ú dat wilt, ondertekent u het acceptatieformulier. Hiermee is de projectfase afgesloten.

Nazorg

Na oplevering van uw website blijven we natuurlijk altijd beschikbaar voor vragen en eventuele problemen. Ook als u af en toe een kleine wijziging aan uw website wilt laten uitvoeren, kunt u een beroep op ons doen. Zolang dit kleine, incidentele aanpassingen zijn, doen we dit zelfs gratis. Dat beschouwen we als een stukje kosteloze nazorg en doen we graag

Technisch onderhoud

Nadat het project voor een website laten maken Sneek is afgerond, heeft deze af en toe onderhoud nodig. Denk hierbij aan het installeren van updates en het maken van een back-up. Hiermee blijft uw website veilig en up-to-date. Dit onderhoud is eenvoudig en kunt u prima zelf. Wilt u het toch aan ons uitbesteden? Dan hebben wij een technisch onderhoudsabonnement. Wij verzorgen dan het updaten en back-uppen van uw website. Bij eventuele problemen lossen wij deze binnen het abonnement voor u op.

Hoe pakken we een website laten maken Sneek aan?

 • Als eerste komen we graag een keer bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Wat is bijvoorbeeld het doel van uw website, welke functies moet deze bevatten en is vindbaarheid (SEO) van belang?

 • Op basis van dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte. In dit voorstel werken wij ons gesprek uit. Hierin vermelden wij ook het complete tarief voor het website laten maken Sneek. Ten slotte bevat onze offerte een voorstel voor de planning

 • Tijdens het project voor uw website laten maken Sneek staat deze op een afgeschermde locatie op het internet. Als opdrachtgever heeft u volledig toegang tot het design met een uniek account. In deze fase vindt intensieve afstemming plaats. Ons doel bij het maken van een website Sneek is natuurlijk dat u als kan 100% tevreden bent. Hou er dus rekening mee dat wij regelmatig om uw input zullen vragen.

 • Pas als u helemaal tevreden bent, plaatsen wij uw website online. Indien gewenst verzorgen wij een demonstratie zodat u deze helemaal zelfstandig kunt beheren? Geen tijd of zin? Wij bieden diverse abonnementsvormen en strippenkaarten voor onderhoud en beheer.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Een investering die blijvende resultaten oplevert

In het huidige digitale tijdperk is een website niet zomaar een online visitekaartje; het is een krachtig instrument voor merkherkenning, klantbetrokkenheid en zakelijke groei. Bij het overwegen een website te laten maken Sneek is het essentieel om te begrijpen dat het niet alleen gaat om het initiële ontwerp en de ontwikkeling. Het is een langetermijninvestering die, indien correct geïmplementeerd, blijvende resultaten kan opleveren voor uw bedrijf.

Bij Webzeker Webdesign erkennen we de waarde van een goed ontworpen en geoptimaliseerde website. We weten dat de initiële kosten van het ontwikkelen van een website kunnen opwegen tegen de blijvende voordelen die het oplevert. Een website die is afgestemd op uw doelgroep, geoptimaliseerd voor zoekmachines en responsief voor alle apparaten, kan de zichtbaarheid van uw merk vergroten, meer gekwalificeerd verkeer genereren en uiteindelijk leiden tot hogere conversiepercentages.

Dus, als u overweegt een website te laten maken in Sneek, denk dan niet alleen aan de kosten op korte termijn. Denk aan de waarde die het op de lange termijn zal toevoegen aan uw bedrijf. Een kwalitatieve website is niet alleen een uitgave; het is een investering in de toekomst van uw bedrijf. En met Webzeker Webdesign aan uw zijde, kunt u er zeker van zijn dat deze investering blijvende resultaten zal opleveren.

Kosten voor een webdesign Sneek laten maken

Benieuwd naar de feitelijke kosten voor het bouwen van een professionele website? Deze zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken. Heeft u bijvoorbeeld al een logo voor uw website? Zijn er teksten en afbeeldingen beschikbaar? Kunnen wij de website op een nieuw domein bouwen of heeft u al een bestaande website die vervangen moet worden? En natuurlijk: hoeveel pagina’s en welke functies moet het webdesign Sneek bevatten?

Een totaalprijs kunnen we pas geven als we deze informatie hebben. Maar om u een idee te geven: de kosten voor het opleveren van een Webdesign Sneek van maximaal 10 pagina’s waarbij u zelf teksten en afbeeldingen aanlevert, bedragen € 799,00 exclusief. Dit is dus een startbedrag, dat (afhankelijk van uw wensen) op kan lopen tot maximaal € 1500,00 exclusief BTW.

Zoekmachine optimalisatie na het website laten maken in Sneek

Wij houden niet alleen op met het designen van een website. Wist u dat wij samenwerken met uitstekende partners als Marketing Concepts? Dat online marketingbureau is uw go-to plek als u uw nieuwe website als u uw nieuwe website een betere vindbaarheid wil geven.

Zoekmachine optimalisatie na het website laten maken in Sneek

SEO – Website laten maken in Sneek,

Zo is uw MKB niet alleen online aanwezig, maar ook online goed vindbaar. Zo kunt u nog meer leads of klanten aantrekken. Neem nu contact op met Martijn en vraag naar de mogelijkheden om de online vindbaarheid van uw website te verbeteren!

Op deze wijze krijgt u na de gemaakte website van uw bedrijf in Sneek niet alleen beschikking over een professionele MKB website, maar wordt deze ook door potentiële klanten 24/7 gezien en gevonden.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Samenwerken? Wij staan voor u klaar.

In de bruisende digitale arena van vandaag is het hebben van een effectieve website cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Als u overweegt om een “website te laten maken in Sneek”, dan is samenwerking de sleutel. Bij Webzeker Webdesign geloven we in het bundelen van krachten, het delen van visies en het samenwerken om digitale meesterwerken te creëren.

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars is altijd enthousiast om nieuwe projecten aan te pakken en innovatieve oplossingen te bieden die passen bij de unieke behoeften van uw bedrijf. We nemen de tijd om naar u te luisteren, uw doelen te begrijpen en een strategie te ontwikkelen die uw online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt.

Dus, of u nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet in de online wereld, of een gevestigd bedrijf dat zijn website wil herzien, wij staan klaar om de uitdaging aan te gaan. Samen kunnen we een website creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Neem contact met ons op!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor “website laten maken Sneek”, zoek dan niet verder. Webzeker Webdesign is hier om samen met u te werken en uw digitale dromen te realiseren.

Heeft u al een webdesign Sneek, maar is dit verouderd?

Redesign voor webdesign SneekVeel ondernemers hebben in het verleden een website laten bouwen, maar komen erachter dat deze is verouderd. Dat is niet zo vreemd. De online ontwikkelingen gaan razendsnel, en om bij te blijven, moet een website continue worden aangepast. Eén van de meest in het oog springende ontwikkelingen is het gebruik van smartphones. Tegenwoordig worden websites heel veel bekeken op Samsung of Apple telefoons. Websites die vóór deze ontwikkeling zijn ontworpen en gebouwd, presteren ronduit slecht op een smartphone. Ze kunnen zich niet aanpassen aan het scherm waarop ze worden bekeken. In zo’n geval is de beste keuze om de website opnieuw te bouwen volgens het responsive design principe. Hierbij ontwikkelen we één webdesign Sneek dat zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm waarop deze wordt bekeken. In zo’n geval is het de meest verstandige én goedkope oplossing om uw website opnieuw te laten ontwikkelen en bouwen in bijvoorbeeld WordPress. We spreken dan over website redesign.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele Wordpress website. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!