• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Noordoostpolder

Een website laten maken Noordoospolder?

Wij zijn Webzeker Webdesign uit Lemmer. We maken professionele websites in WordPress voor MKB en ZZP. Voor grote en kleine bedrijven in alle denkbare branches. Het internet is onmisbaar voor ondernemers die willen groeien. We zetten uw bedrijf uit Rutten, Creil, Bant, Espel en Luttelgeest digitaal op de kaart.

Onze uitgangspunten voor een website laten maken Noordoostpolder

 • Uw website voldoet aan de meest actuele technische standaards en wordt goed gevonden in zoekmachines. Als u dat wenst schakelen we een online marketing bureau in voor een analyse en verbeteren van uw vindbaarheid.

 • Iedere website laten maken Noordoospolder is uniek. We beginnen van scratch en ontwerpen en bouwen een website die past bij uw bedrijf en uitstraling. Hierbij maken we gebruik van het bekroonde WordPress CMS systeem. Indien gewenst kunnen we ook uw logo verzorgen.

 • We zijn gevestigd in Lemmer. Voor een website laten maken Noordoostpolder zijn we dus altijd dichtbij. We komen graag langs voor een persoonlijke intake voor een website laten maken in Rutten, Creil, Bant, Espel of Luttelgeest. U ontvangt altijd een schriftelijk en vrijblijvend voorstel.

 • We zijn eerlijk en transparant over onze tarieven en wat u daarvoor mag verwachten. We bouwen dus geen rommel voor een veel te lage prijs en rekenen ook geen belachelijk bedrag voor een eenvoudige website. Bij ons mag u een professionele website verwachten vanaf € 799,00 exclusief BTW.

Wordpress website laten maken Noordoostpolder

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Modern design voor een website laten maken Noordoostpolder

Het design van een moderne website gaat verder dan een mooi plaatje. Natuurlijk moet een website er goed uitzien en snel laden op alle mogelijke apparaten. Maar wist u dat een bezoeker van een website onbewust een bepaalde structuur en pagina opbouw verwacht? Bij een website laten maken Noordoostpolder houden we rekening met factoren als een heldere navigatiestructuur, vaste posities van knoppen, korte duidelijke tekst blokken enzovoorts.

Wilt u een website laten maken in Rutten, Bant, Ens, Creil, Luttelgeest, Emmeloord, Ens, Espel of in één van de andere plaatsen in de Noordoostpolder? Neem contact op met Webzeker Webdesign via info@webzekerw-webdesign.nl of telefoonnummer 06-41 46 33 02. We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden voor het bouwen van een professionele website te bespreken!

Website laten maken Noordoostpolder

Mobiele Website en responsive design

Een website moet het op alle apparaten goed doen. Smartphones en tablets worden hierbij steeds belangrijker. Daarom is het een absolute vereiste dat uw  goed geoptimaliseerd is voor mobiele bezoekers. Daarom maken wij websites volgens het responsive design principe: één website die geschikt is voor alle apparaten en zich flexibel aanpast aan de schermgrootte waarop deze wordt geladen. De bezoeker heeft hiermee altijd de meest optimale gebruikerservaring. Terwijl het het aanpassen van de website eenvoudig is: door responsive design is iedere wijziging van tekst of een afbeelding direct beschikbaar op een smartphone, tablet, laptop én breedbeeld.  Een responsive website is dus een must!

Werkgebied voor een website laten maken Noordoostpolder

We maken websites voor klanten in heel Nederland. Maar het voordeel van een website laten maken Noordoostpolder is dat de lijntjes kort zijn. Ons bedrijf is gevestigd in Lemmer, dus we komen graag een keer bij u langs om kennis te maken en uw wensen voor het maken van een website door te spreken. Na oplevering is het zelfs mogelijk om een demo voor onderhoud en beheer op locatie te geven. Een overzicht van ons werkgebied in de Noordoostpolder:

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!