• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Marknesse

Wilt u een complete professionele website laten maken voor uw bedrijf in Marknesse? Wij bouwen maatwerk WordPress websites vanaf € 799,00. Veilig, schaalbaar, supersnel, zoekmachine vriendelijk en natuurlijk heel erg mooi!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Wij bouwen complete websites voor MKB bedrijven in Marknesse

Goed nieuws voor MKB bedrijven en ZZP’ers met ambitie in Marknesse. Voor het maken van een professionele website kunt u voortaan een beroep doen op Webzeker Webdesign in Lemmer.

Website laten maken Marknesse?  Kies voor Webzeker Webdesign!

Ons full-service webdesign bureau is sinds 2012 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van zakelijke maatwerk websites. Ook voor MKB ondernemers en ZZP’ers in Marknesse.  Om de kosten voor het bouwen van een website laag te houden, maken wij gebruik van open source systemen als WordPress. Het grote voordeel voor u als opdrachtgever is, dat u zelf teksten en foto’s kunt aanpassen en verwijderen. Ook het toevoegen van bijvoorbeeld een extra pagina aan een WordPress website is zeer eenvoudig.

Website laten maken Marknesse

Bovendien wordt de software van deze systemen regelmatig ge-updatet, waardoor uw zakelijke website altijd over de meest recente software versies beschikt. U ontvangt een handleiding voor het beheer van WordPress websites. Maar wij zijn natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen over onderhoud. Kortom, als MKB ondernemer en ZZP’er krijgt u de beschikking over een website die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar geschikt is voor commercieel gebruik.

Huisartsenpraktijk Marknesse

Recent hebben wij de nieuwe website van Huisartsenpraktijk Marknesse mogen bouwen. Na een grondige analyse van de bestaande website en een inventarisatie van de aanvullende wensen, zijn wij aan de slag gegaan. Daarnaast hebben we het logo opnieuw helpen ontwerpen. Het resultaat kunt u vinden via de link naar Huisartsenpraktijk Marknesse: www.huisartsenmarknesse.nl.

Huisartsenpraktijk Marknesse

Investeringskosten voor maatwerk webdesign Marknesse zijn laag

Wij bouwen al een WordPress website in Marknesse vanaf € 799,00. Voor dit bedrag leveren wij een professionele website die volledig op uw wensen is afgestemd. Heeft u nog geen logo voor uw website? Bent u op zoek naar professionele teksten? Hulp nodig met domeinnaam registratie? Wij kunnen u geheel ontzorgen! Hiermee onderscheiden wij ons van andere website bouwers in Marknesse en de Noordoostpolder.

Geen omkijken naar uw website? Neem dan een onderhoudscontract bij ons af. Hierbij nemen wij het beheer van een WordPress website geheel uit handen.

Ons werkgebied in de Noordoostpolder

Vanuit onze basis in Lemmer bedienen wij klanten in de hele Noordoospolder. Ons werkgebied: Rutten, Ens, Emmeloord,Urk, Tollebeek , Bant en Creil.

Oriënterend gesprek over een website laten maken in Marknesse

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden van het laten maken van een website in Marknesse? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek ontvangt u een offerte voor het laten bouwen van een professionele website voor uw onderneming in Marknesse.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!