Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Een website laten maken Lelystad helpt u vooruit

Bent u als ondernemer in Lelystad nog niet online vindbaar? Of heeft u een verouderde website die niet meer aan de meest recente standaards voldoet? Dan loopt u ongetwijfeld opdrachten mis. Iedereen die een product of dienst zoekt, begint op internet. Het is dus een gemiste kans als u niet beschikt over een professionele website.

5 redenen voor een website laten maken Lelystad

 • 1

  Online zichtbaarheid: Een website biedt een online aanwezigheid, waardoor potentiële klanten gemakkelijk informatie  vinden over uw bedrijf, producten of diensten. Een website vergroot dus uw digitale zichtbaarheid en stelt u in staat 24/7 bereikbaar te zijn voor een wereldwijd publiek.

 • 2

  Professionele uitstraling: Een goed ontworpen website draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Het geeft vertrouwen aan bezoekers en potentiële klanten. Dit leidt weer voor een positieve indruk en mogelijke contactmomenten.

 • 3

  Marketing en promotie: Een website is een krachtig en relatief goedkoop marketinginstrument. U kunt verschillende marketingtechnieken toepassen, zoals  bijvoorbeeld organische zoekmachineoptimalisatie (SEO)  om uw website hoger te laten scoren in zoekresultaten. U kunt ook eenvoudig op internet adverteren via bijvoorbeeld Google Adwords (SEA).

 • 4

  Interactie met klanten: Via een website kunt u direct communiceren met uw doelgroep. Door het plaatsen van contactformulieren, social media links en  bijvoorbeeld een WhatsApp knop kunnen klanten snel en laagdrempelig contact met u opnemen.

 • 5

  Verkoop en e-commerce: Het is tegenwoordig relatief eenvoudig om een webshop te koppelen aan uw website t.b.v. de online verkoop van uw producten.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Een website laten maken in Lelystad. zelf doen of uitbesteden?

Tegenwoordig is het relatief eenvoudig om zelf bijvoorbeeld een WordPress website te maken. Over de voor- en nadelen van zelf een website maken, hebben we een interessant artikel geschreven. U kunt een website laten maken Lelystad ook uitbesteden aan een professionele webdesigner. Het laten maken van een écht goede website hoeft niet duur te zijn. Bij ons heeft u al een complete website vanaf € 799,00. Voor dit bedrag bouwen wij niet alleen uw website, maar vullen deze ook met uw afbeeldingen en teksten. Hebben wij uw belangstelling gewekt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06-41 46 33 02 of stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl. Op basis van een korte intake ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte voor een website laten maken Lelystad.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Een website laten maken Lelystad in de praktijk

Voor het maken van uw website doorlopen we meerdere stappen. Allereest bepalen we het doel en de doelgroep. Heeft u voldoende aan een digitaal visitekaartje, of is online marketing van belang? Op basis van deze uitkomsten, stellen we in onderling overleg structuur, inhoud (content) en functionaliteiten vast. Vervolgens registeren we een domeinnaam met een hosting pakket. Als dat allemaal is geregeld, beginnen we met het bouwen van uw nieuwe website en plaatsen we afbeeldingen, teksten, video’s etc. Tijdens deze fase van een website laten maken Lelystad vragen we u regelmatig om de voortgang te beoordelen en daar waar nodig bij te sturen. Als de website helemaal klaar is, plaatsen we deze live op het internet en begint de beheerfase. Het beheren van uw website kunt u helemaal zelf met onze handleiding, u kunt dit ook aan ons uitbesteden.

Ons werkgebied

Wij bouwen websites in de hele provincie Flevoland, dus bent u niet gevestigd in Lelystad maar in bijvoorbeeld Almere, Dronten, Emmeloord, Marknesse of elders in de Noordoostpolder? Dan komen we graag een keer langs voor een vrijblijvend gesprek over het bouwen van een mooie en professionele website.

Veel gestelde vragen

De kosten voor het laten maken van een website zijn afhankelijk van het soort website, de functies en het aantal pagina’s. Het is daarom vooraf lastig om een schatting te geven. Een richtprijs tussen de € 500,00 en de € 1000,00 is een goede indicatie. Vraag gerust bij verschillende webdesigners een offerte op!

De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de afspraken die u met de webdesigner heeft gemaakt. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten en afbeeldingen, maar ook aan het technisch onderhoud. Bij de meeste website pakketten moeten er namelijk regelmatig updates worden geïnstalleerd. Doet u dit allemaal zelf? Dan heeft u geen kosten aan de website. Als u het uitbesteed rekent de webdesigner een vast bedrag per maand of een uurtarief. Het is belangrijk hier van tevoren afspraken over te maken.

Het uurtarief van een webdesigner is vooral afhankelijk van zijn of haar ervaring en specialismen. Het uurtarief voor het bouwen van een eenvoudige website start bij ongeveer € 60,00. Specialisten rekenen al snel een uurtarief boven € 100,00. Ons advies: maak van te voren goede afspraken over welke werkzaamheden worden uitgevoerd en bouw overlegmomenten in zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Natuurlijk kunt u zelf een website maken. Maar een ervaren webbouwer heeft zeker een meerwaarde omdat deze een meer professioneel ontwerp kan maken. Het bouwen van websites is een specialisme. Zelf gebouwde websites zijn vaak minder mooi en slecht onderhoudbaar. Een investering in een geode webbouwer verdient zich snel terug, helemaal als het om zakelijke websites gaat.

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende webdesign oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professioneel Wordpress webdesign. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!