• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Leeuwarden

Professionele website laten maken Leeuwarden

Het MKB ontkomt er tegenwoordig niet maar aan: het laten maken van een website. Vrijwel iedere potentiële klant zal eerst een zoeken naar de website van een bedrijf voordat er contact wordt gezocht. Hierbij is de eerste indruk het allerbelangrijkst.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Kies voor een zoekmachine vriendelijke website voor professioneel gebruik

Voor een website laten maken Leeuwarden die geschikt is voor professioneel gebruik, adviseren wij u om deze pagina te lezen en daarna voor een oriënterend gesprek contact op te nemen met Martijn Benschop. Webzeker Webdesign in Lemmer is hét internet bureau in Friesland voor MKB en ZZP. Ons internet bureau heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van gebruiksvriendelijke zakelijk maatwerk websites in Joomla en WordPress op basis van uw wensen en doelstellingen. Een belangrijk uitgangspunt voor het ontwerpen van een website is de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf. We installeren dus niet zomaar een WordPress template. Voor een website laten maken Leeuwarden starten we bij de basis en bouwen de website vanaf scratch op.

Website laten maken Leeuwarden en Google

Wij bouwen onze WordPress websites standaard zoekmachine vriendelijk. Dat betekent dat zoekmachines als Google geen problemen ondervinden bij het indexeren van de webpagina’s Bij oplevering testen wij deze met de geavanceerde Google Search Console. Dit is de veelgebruikte tool waarmee Google de techniek van een websites analyseert en aangeeft of er verbeteringen nodig zijn.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Snel online

Wij leveren uw website snel (vaak binnen 2 weken) voor u op

Responsive design

Eén website geschikt voor alle schermtypen (smartphone, tablet én breedbeeld)

Wordpress CMS

Wordpress websites zijn makkelijk in het gebruik: zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen

Eerlijke tarieven

Geen duizenden Euro’s voor een website, maar een eerlijke prijs voor een mooi product

SEO vriendelijk

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze bij oplevering aan bij Google

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen en bouwen een unieke website die die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Werkwijze website laten maken Leeuwarden

Wanneer u ons uitnodigt voor een oriënterende kennismaking, komen wij het liefst bij u langs om het website laten maken Leeuwarden te bespreken. Het doel van dit intake gesprek is dat wij kunnen zien welke diensten en producten u aanbiedt. Wanneer u liever bij ons kantoor wilt komen bent u vanzelfsprekend van harte welkom. Tijdens het oriënterend gesprek stellen wij veel vragen. Aan de orde komen onder andere:

 • Wat voor diensten en producten u aanbiedt. Dit is bijvoorbeeld van belang voor het fotomateriaal en de presentatie hiervan. Komt dit bijvoorbeeld het beste tot zijn recht in een diavoorstelling, of is in uw geval een portfolio pagina een betere oplossing?

 • Welke uitstraling en structuur moet uw zakelijke website hebben. Bent u op zoek naar een strakke corporate website, of moet deze juist een wat zachtere uitstraling krijgen?

 • Wat uw communicatie- en marketing doelstellingen zijn m.b.t. de website. Gaat u gebruik maken van betaalde advertentiediensten als Google Adwords, of kiest u voor zoekmachine optimalisatie waardoor u organisch beter gevonden wordt? Of haalt u uw opdrachten uit uw eigen (bedrijven) netwerk?

 • Verder is het van belang wat u zélf voor ogen heeft met een website laten maken Leeuwarden. Daarom vragen wij u enkele voorbeelden van websites die u zélf mooi vindt.

 • Welke afspraken maken we na oplevering van een website laten maken Leeuwarden? Onderhoudt u de website helemaal zelf, of wilt u dit liever uitbesteden? Het is namelijk van belang om uw website regelmatig bij te werken met nieuwe programmaversies om deze veilig te houden.

Een goede website hoeft niet duur te zijn…

Belangrijk om gezien en gevonden te worden in de zoekmachines?

Hierboven hebben we het al kort benoemd, maar we kunnen een belangrijke keuze niet genoeg benadrukken. Natuurlijk is het uiteindelijke doel van een zakelijke website het verhogen van uw omzet. Maar heeft u zich afgevraagd hoe uw website hieraan bijdraagt? Voor een website laten maken Leeuwarden heeft u twee opties. Welke u kiest is geheel afhankelijk van uw budget en marketing strategie:

 1. Een zakelijke website kan slechts een brochure functie hebben. Het is dan niet belangrijk, dat deze gezien en gevonden wordt op hoge posities in de zoekmachines. Dergelijke websites worden gebouwd voor bedrijven en instellingen die nieuwe klanten op een andere wijze binnenkrijgen.
 2. Verreweg de meeste MKB bedrijven en ZZP’ers hebben er alle belang bij om gezien en gevonden te worden op hoge posities binnen de zoekmachines. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar een bepaalde dienst of product worden op deze wijze binnengehaald. De vindbaarheid is bij dergelijke zakelijke websites heel belangrijk.

Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij uitgebreid adviseren. Een vrijblijvend gesprek met één van onze marketing partners over de voordelen en kosten is altijd mogelijk. Een telefoontje naar 06-41 46 33 02 is voldoende.

Website laten maken Leeuwarden en vindbaarheid

Website laten maken Leeuwarden: een pragmatische aanpak

Wij geloven in direct resultaat. We gaan dus niet uren met u praten over een website laten maken Leeuwarden en allerlei ingewikkelde analyses en ontwerpen opstellen. We luisteren naar uw wensen en bespreken de (on) mogelijkheden. Daarna gaan we op basis van een heldere offerte en enkele voorbeelden van websites die u mooi vindt aan de slag. We bouwen uw nieuwe website op het internet, maar schermen deze af voor het publiek. U ontvangt een inlogaccount waarmee u de voortgang kunt volgen. In dit proces bouwen we een aantal afstemmomenten in waarin u kunt bijsturen. Zo komen we in een aantal slagen tot een resultaat waar u tevreden over bent en wij trots op kunnen zijn.

Met deze pragmatische aanpak zijn wij in staat binnen 2 tot 3 weken een complete professionele website te bouwen waarbij de kosten acceptabel zijn.

Heeft u al eens een website laten maken Leeuwarden?

Wellicht heeft u in het verleden al eens een website laten maken Leeuwarden, maar bent u niet meer tevreden. Dat kan verschillende redenen hebben: is bijvoorbeeld het design verouderd? Wellicht is website redesign dan een goed idee. Of misschien is uw website niet goed bruikbaar op bijvoorbeeld een smartphone? Dan moet deze waarschijnlijk worden overgezet naar responsive design. een andere veel voorkomend probleem is dat bepaalde software niet meer ondersteund wordt waardoor het niet kan meegroeien met upgrades van de PHP versie. Maar ook een trage website, onduidelijke navigatiestructuur of technische problemen kunnen een reden zijn om een nieuwe website te laten maken

Neem in dat geval eens vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06-41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Samen kunnen we de mogelijkheden van een professionele website laten maken Leeuwarden bespreken.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Voorstel voor een website laten maken Leeuwarden

Wanneer dit allemaal helder is, ontvangt u van ons een gedetailleerde uitwerking. Nadat u dit gelezen heeft, nemen wij het voorstel nogmaals door. Het vertrekpunt voor de ontwikkeling van de website laten maken Leeuwarden moet volledig helder zijn voordat de eerste spade de grond ingaat. Een website is een co- productie tussen opdrachtgever en designer. Het is dus van belang om te weten wat we van elkaar mogen verwachten.

Wilt u op korte termijn een WordPress website laten maken? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel voor een oriënterend gesprek telefoon: 06-41 46 33 02

Veel gestelde vragen over een website laten maken Leeuwarden

Net als met alles, is dat afhankelijk van uw wensen. Het tarief voor een professionele website start vanaf € 799,00. Met wat extra functies en uitbreidingen komen daar wat kosten bij. Een goede richtlijn in een bedrag tussen de € 800,00 en € 1000,00

Het project voor het bouwen van een nieuwe website heeft een doorlooptijd van ongeveer 3 weken. In principe kan een website met enkele dagen klaar zijn, maar we besteden veel tijd aan afstemmen met klanten. Daar gaat vaak de meeste tijd in zitten

Het liefste spreken we u minimaal één keer persoonlijk. Daarmee krijgen we een indruk van uw bedrijf en u als persoon. Dat is voor ons erg belangrijk omdat we de website willen afstemmen op úw wensen. En het communiceert gewoon beter als we elkaar een keer gezien hebben, toch?

Ja. We blijven altijd bereikbaar als u vragen heeft of problemen ervaart. Afhankelijk van de afspraken die we hebben gemaakt, kunnen daar natuurlijk wel kosten aan verbonden zijn. Maar als iets 10 minuten tijd kost, kunt u dat beschouwen als een stukje gratis nazorg!

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!