• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Kollum

Een website laten maken voor uw bedrijf in Kollum

Gebruik alle mogelijkheden die het internet biedt met een op maat gemaakte WordPress Website. Wij begrijpen we dat de online aanwezigheid van uw onderneming cruciaal is oor het succes in deze moderne tijd. Daarom bouwen wij een professionele website die uw bedrijf online naar nieuwe hoogten tilt.

Webzeker Webdesign is een ervaren internetbureau. Wij zorgen ervoor dat uw website opvalt in de digitale menigte. We creëren een unieke, gebruiksvriendelijke en responsive website die perfect aansluit bij uw merkidentiteit en doelgroep. Of u nu een e-commerce site, een informatieve website of een portfolio wilt, voor een website laten maken Kollum hebben wij de expertise om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Website laten maken Kollum

Een goed ontworpen website vergroot uw bereik, trekt nieuwe klanten aan en vergemakkelijkt de interactie met uw bestaande klanten. Met een maatwerk website laten maken Kollum zult u merken dat uw bedrijf online groeit en bloeit.  Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend  gesprek en ontdek hoe een op maat gemaakte website uw bedrijf kan transformeren.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Aanpak voor een website laten maken Kollum

Onze werkwijze voor het laten maken van een website voor uw bedrijf in Kollum is efficiënt en gericht op uw specifieke behoeften. We beginnen met een analyse van uw bedrijf, doelstellingen en doelgroep. Hierop baseren we de structuur, lay out en functies van de website.

Pas als dat allemaal helder is, kunt u een website laten maken Kollum en gaan we voor u aan de slag. We zorgen voor een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp dat consistent is met uw merk. Tijdens het proces voor het bouwen van uw website gebruiken we alleen de nieuwste technologieën.

We houden u regelmatig op de hoogte en bieden we ruimte voor feedback en aanpassingen. We streven naar een naadloze samenwerking om uw visie te realiseren. Zo komen we in een aantal fases tot een website die helemaal aan uw wensen voldoet. Vóór de oplevering testen we samen alles nog één keer door om ervoor te zorgen dat de website foutloos functioneert op verschillende apparaten en browsers.

Indien gewenst, adviseren wij over een betrouwbare hosting hosting partij. Tot slot bieden we ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date blijft en optimaal presteert. Uw tevredenheid staat bij ons centraal in elke stap van het proces.

Techniek voor een website laten maken Kollum

Voor het ontwerpen en bouwen van uw website adviseren wij WordPress. Het is gebruiksvriendelijk, makkelijk aanpasbaar en biedt een overvloed aan thema’s en plugins. waardoor vrijwel elke functie en lay out is te realiseren. Het is ideaal voor zowel beginners als ervaren gebruikers, en maakt het eenvoudig om professionele websites en blogs te creëren en te beheren. Flexibiliteit en uitbreidbaarheid maken WordPress een populaire keuze voor webdesigners.

Website onderhoud

WordPress-onderhoud is essentieel voor een veilige en optimale werking voor een website laten maken Kollum. Regelmatig updates van WordPress, thema’s en plugins zorgt voor beveiliging en prestatieverbeteringen. Verder moet u een back-up te maken zodat u kunt terugvallen op een oudere versie van een website bij problemen. U kunt onderhoud natuurlijk aan ons uitbesteden. Daarmee is uw webdesign Kollum in vertrouwde handen.

Vrijblijvend voorstel voor een website laten maken Kollum

Wij hebben meer 12 jaar ervaring en bouwen voor u als ondernemer in Kollum een prachtige website. Wij bouwen een unieke website op maat, die ook nog prima vindbaar is in Google. Ook kunnen wij het schrijven van teksten en de aanschaf van afbeeldingen verzorgen. Wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 3 uur contact met u op.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie! Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Kosten van een website laten maken Kollum

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Vanaf € 799,00 bouwen wij een professionele WordPress website en vullen deze met uw teksten en afbeeldingen. Wij leveren deze website compleet werkend op en geven daarbij een demo voor het gebruik.  Wilt u een stapje verder gaan? Onderstaand overzicht geeft enkele voorbeelden van de kosten voor een website laten maken Kollum.

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!