Website laten maken Kampen

Opvallen met uw webdesign Kampen

Het internet is verzadigd met miljoenen websites, en iedere dag komen er meer bij. Het is cruciaal voor bedrijven om op te vallen in deze zee van informatie. Webzeker Webdesign helpt ondernemingen met online oplossingen die écht werken. Niet alleen door het bouwen van professionele bedrijfswebsites, maar er ook voor te zorgen dat deze gevonden worden in Google.

Waarmee kunnen we van dienst zijn?

Een website laten maken Kampen door Webzeker Webdesign

Wij zijn een webdesignbureau dat sinds 2012 doeltreffende websites bouwt met een toegevoegde waarde voor uw bedrijf én uw klanten. Websites die niet alleen mooi zijn, ook maar goed vindbaar, gebruiksvriendelijk en uitstekend onderhoudbaar. We beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten, waardoor we totaaloplossingen bieden voor uw website laten maken Kampen. Zo kunnen we, naast het bouwen van uw website, bijvoorbeeld ook uw logo en huisstijl, professionele zoekmachine optimalisatie, fotografie en webteksten verzorgen

Onze aanpak voor een website laten maken Kampen

Voor een effectieve, conversiegerichte website, hebben we veel informatie nodig. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen en doelstellingen door. U ontvangt een vrijblijvende offerte. Tevreden? Dan gaan we aan de slag met uw webdesign Kampen. We stemmen intensief met u af en leveren uw website compleet werkend op en geven een demonstratie van het beheer en onderhoud. Ook na oplevering blijven we bereikbaar als u vragen heeft.

Lees meer over onze aanpak >

Website laten maken Kampen

Wat is belangrijk voor een website laten maken Kampen?

 • Visuele aantrekkingskracht: een website moet een professionele en moderne uitstraling hebben.

 • Effectiviteit: het uiteindelijke doel van een website is het overtuigen van klanten genereren van omzet.

 • Gebruiksvriendelijk: overzichtelijke structuur en bezoekers moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Vaak geldt hier “Less is more“.

 • Responsief: een website moet op alle apparaten (smartphone, PC, tablet en laptop) goed werken en snel laden.

 • Zoekmachine vriendelijk: Google moet de inhoud (teksten én afbeeldingen) goed kunnen doorzoeken en indexeren.

Cases

Als ervaren webdesign bureau draaien we al een tijdje mee en hebben honderden mooie websites mogen bouwen voor tevreden klanten Klik op een afbeelding om de website live te bekijken!

Direct een website laten maken Kampen? Neem contact met ons op

Wilt u een professionele website laten maken Kampen die écht het verschil maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en leggen u uit wat we voor u kunnen betekenen. Mogen we uw nieuwe website straks toevoegen aan onze portfolio?

Dit mag u van ons verwachten

 • Vooraf een duidelijke offerte

 • Gedurende het hele project één aanspreekpunt

 • U wordt 100% eigenaar van uw website

 • Inclusief Nederlandstalige handleiding

 • Gebruiksvriendelijk WordPress CMS

 • Optionele contracten voor onderhoud en beheer

 • Eenvoudig uit te breiden of aan te vullen
 • Ook na oplevering bereikbaar voor vragen

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie! Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Snel antwoord op uw vragen:

De kosten voor een website laten maken Kampen hangen natuurlijk af van uw wensen en de complexiteit van de website. Ons tarief start bij € 799,00. Hiervoor bouwen wij een compleet opgeleverde website en plaatsen uw teksten en afbeeldingen

In de regel hanteren we een doorlooptijd van 3 weken. Deze tijd hebben we nodig om een goede website voor u te bouwen en intensief met u af te stemmen

Voor het bouwen van professionele bedrijfswebsites is er eigenlijk maar één keuze: WordPress. In dit CMS zijn tientallen miljoenen websites gebouwd. Het is snel, veilig, goed onderhoudbaar en zeer gebruiksvriendelijk

Jazeker. Het onderhoud van uw website is eenvoudig. U ontvangt bij oplevering een Nederlandstalige handleiding en als u dat wenst een kosteloze demonstratie. Heeft u achteraf vragen, dan kunt u ons gewoon even bellen. We helpen u graag weer op weg!

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!