Website laten maken in Almere

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw website kan laten maken in Almere? Webzeker Webdesign is u van dienst met een professionele WordPress website voor een scherp tarief.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Of vul het contactformulier in

Uw betaalbare partner voor een website laten maken in Almere

Bent u met uw onderneming gevestigd in Almere en op zoek naar een professioneel webdesign bureau? Webzeker Webdesign bouwt voor een aantrekkelijke prijs een MKB website. Webzeker Webdesign is als MKB specialist uw deskundige partner voor professioneel en betaalbaar webdesign

Website laten maken in Almere

Onze service voor een website laten maken in Almere

Kiest u voor een WordPress website van Webzeker Webdesign? We starten met een intake, waarin wij u wensen inventariseren. Het liefst tijdens een persoonlijk gesprek, maar of afstand is natuurlijk ook mogelijk. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte. Bent u tevreden met ons aanbod voor het laten maken van uw website in Almere? Dan gaan we aan de slag. Tijdens het bouwen van uw website heeft u toegang tot de ontwikkelversie. We hebben regelmatig contact en er is voor u voldoende ruimte om bij te sturen. Als u helemaal tevreden bent, zetten wij uw website live en melden deze aan bij Google, zodat deze zo snel mogelijk wordt weergegeven voor uw potentiële opdrachtgevers

WordPress is de standaard

Website laten maken in Almere | WordPress dashboardOnze WordPress websites zijn standaard uitgerust met een gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Hiermee heeft u als eindgebruiker geen kennis nodig van programmeertalen als PHP, HTML en CSS. WordPress websites scheiden de techniek van de inhoud.

Het grote voordeel van een CMS voor u als MKB ondernemer is, dat u zelf teksten, foto’s, artikelen, producten en aanbiedingen kunt plaatsen op uw website. Dit in tegenstelling tot andere website pakketten. Kunt u met Microsoft Word overweg? Dan kunt u met een gerust hart een website laten maken in Almere door Webzeker Webdesign omdat u deze eenvoudig zelf kunt onderhouden.

WordPress onderhoud

Na oplevering van uw website, komen bij graag een keer langs bij u in Almere voor een demonstratie voor het gebruik en onderhoud. WordPress websites zijn erg veilig in het gebruik. Bij oplevering is alle programmatuur up-to-date en voorzien. Verder ontvangt u van ons een complete set back-up bestanden zodat de website in geval van nood kan worden gereconstrueerd. Maar het is belangrijk regelmatig updates te installeren. Gelukkig kan dit zeer eenvoudig via het WordPress CMS. Wilt het onderhoud van uw WordPress website uitbesteden? Overweeg dan een website onderhoudsabonnement. Hiermee ontzorgen wij u volledig.

Voorbeelden van een website laten maken in Almere

Als ervaren webdesign bureau hebben wij honderden websites gebouwd voor tevreden klanten. Hierdoor hebben wij ruime ervaring opgedaan in vele branches zoals websites voor verzekeraars, psychologen, watersport, autoschade herstel, op maat gemaakte meubels en diverse campings. Neem eens een kijkje op onze portfolio pagina voor voorbeelden van geslaagd webdesign. Heeft u zelf een mooi voorbeeld voor het laten maken van een website in Almere? We bespreken in overleg de sterke en zwakke punten. Op basis daarvan werken we een vrijblijvend voorstel uit.

Bekijk hier onze portfolio

Zoekmachine optimalisatie na het laten maken van uw website in Almere

SEO - Website laten maken in AlmereWij bouwen websites altijd zoekmachine vriendelijk. Daarbovenop kunnen wij aan u als MKB ondernemer, een totaaloplossing bieden voor het laten maken van een website in Almere. De SEO specialisten waar Webzeker Webdesign nauw mee samenwerkt, kunnen ook nieuwe MKB websites op relevante zoekwoorden combinaties naar boven te laten komen in de zoekresultaten van Google. Op deze wijze krijgt u niet alleen  beschikking over een professionele MKB website, maar wordt deze ook door potentiële klanten 24/7 gezien en gevonden.

Meer weten over het laten maken van een website in Almere?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor het laten maken van een website in Almere contact op met Webzeker Webdesign en bel 06 – 41 46 33 02.

Of stuur ons een bericht

Professionele en betaalbare websites in de regio Flevoland. Ons werkgebied: Emmeloord –  Almere – Lelystad – Dronten – Biddinghuizen – Zeewolde – Ens

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende webdesign oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professioneel Wordpress webdesign. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 599,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!