• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Heerenveen

Website laten maken Heerenveen voor uw bedrijf?

Een nieuwe website laten maken  Heerenveen? Op zoek naar een site met een uniek design, dat gewaardeerd wordt door bezoekers, en zo meer omzet en nieuwe klanten genereert? Met mogelijkheden die passen bij ieder budget? Dan heeft u de juiste partner gevonden! Wij bouwen unieke professionele WordPress websites die bij de uitstraling van uw bedrijf passen

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Een website laten maken voor uw bedrijf in Heerenveen

Website laten maken HeerenveenWebzeker Webdesign uit Lemmer staat voor u klaar. Met een goed doordacht webdesign zorgt u voor herkenbaarheid, duidelijkheid en conversies.

Wij zijn al jaren een vaste waarde als het gaat om het laten maken van professionele websites in heel Friesland.

Door onze kennis van webdesign in te zetten en deze te combineren met uw doelstellingen en ideeën voor een website laten maken Heerenveen, komen we tot uitstekende websites. Deze voldoen natuurlijk aan de meest actuele standaards in de wereld van webdesign. Uiteraard staan kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Wat komt er kijken bij een website laten bouwen in Heerenveen?

Wilt u een website laten maken maken in Heerenveen? Webzeker Webdesign kan u hierbij van dienst zijn! Wij bouwen en ontwerpen websites op een manier die aansluit op uw wensen. Vanuit onze vestiging in Lemmer doorlopen we het project van het ontwerp tot het definitieve eindproduct.

Bij het webdesign houden we rekening met uw wensen, doelgroepen en huisstijl. Als u nog een huisstijl heeft, helpen wij u met het ontwerp hiervan. Het website laten maken Heerenveen start met een persoonlijk gesprek waarin wij uw wensen doornemen. Vragen hier aan de orde komen zijn bijvoorbeeld:

 • 1

  Wat is het budget voor het bouwen van uw website in Heerenveen?

 • 2

  Heeft u al een domeinnaam en hosting geregeld?

 • 3

  Heeft u al teksten, afbeeldingen en een logo?

 • 4

  Wilt u de website zelf gaan beheren?

 • 5

  Hoe belangrijk is vindbaarheid in Google voor uw bedrijf in Heerenveen?

Wij werken dit gesprek voor u uit in een geheel vrijblijvende offerte. Hierin staat precies vermeld wat u van ons mag verwachten en wat de kosten zijn voor een website laten maken Heerenveen. Ook beschrijven we hier de afspraken na oplevering en doen we een planningsvoorstel.

Responsive websites

Hoe vaak opent u een website die niet goed bruikbaar is op een telefoon? En hoe lang duurt het voordat u deze weg klikt?

Juist! Daarom is responsive design bij ons de standaard. Het is een methode van webdesign waarbij de website wordt ontworpen voor gebruikers op een smartphone, tablet en PC / laptop. Dit betekent niet dat wij 3 aparte websites bouwen, dit zou het onderhoud bijzonder moeilijk maken. Een responsive website past zich automatisch aan op het scherm waarop deze wordt bekeken. Bij responsive design valt vooral het verschil op tussen de website op een PC en op een smartphone.

Kosten voor een nieuwe website

De kosten voor het laten bouwen van een nieuwe website vallen vaak mee. U heeft al een professionele WordPress website voor € 799,00. Later kunt u de website probleemloos (laten) uitbreiden, WordPress is namelijk uitstekend schaalbaar. Kies voor een kwalitatief goede webdesigner en laat uw website ontwerpen en bouwen door een lokale partner: Webzeker Webdesign uit Lemmer

De kosten voor een website laten maken Heerenveen?
Geen vage tarieven, maar duidelijke prijzen:

Website laten maken Heerenveen en vindbaarheid

Heeft u voldoende aan een professioneel digitaal visitekaartje? Dat heeft u aan ons MKB website pakket meer dan voldoende. Wij bouwen onze website immers zoekmachine vriendelijk en melden deze bovendien aan bij Google op het moment dat we live gaan. Vaak wordt een nieuwe website binnen enkele weken geïndexeerd door Googlebot en in de zoekresultaten weergegeven.

Een prominente plek ik de zoekmachines

Maar de strijd op de topposities in Google is hevig. Er zijn honderden websites van bedrijven in Heerenveen die strijden om een plek in de top 5 van de zoekresultaten. Wist u dat 80% van alle gebruikers van Google een keuze maken voor een bedrijf op de eerste pagina van het Google resultatenoverzicht? Om u te onderscheiden van de concurrentie moet er méér gebeuren dan alleen een website laten maken Heerenveen. Gelukkig werken wij samen met een team van echte specialisten die het vak van SEO (Search Engine Optimization) verstaan. Gaat u samen met ons voor een toppositie in de zoekmachines waardoor uw webdesign Heerenveen spontaan aanvragen uit de markt oplevert? Neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Benschop op telefoonnummer 06-41 46 33 02 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meertaligheid

Het is lang niet voor alle bedrijven van belang, maar vaak kan het handig zijn een website meertalig te maken. Bijvoorbeeld als uw bedrijf in meerdere landen actief is. Of als uw website (internationale) studenten als doelgroep heeft.  Voor Friese ondernemers is het ook goed om te weten dat wij uw website in in het Nederlands én Fries kunnen bouwen.

Wilt u een website laten maken Heerenveen in twee of meer talen? Dan heeft u grofweg twee opties:

 1. Gebruik maken van Google Translate
 2. Toepassen van een professionele module voor meertaligheid.

We lichten beide opties kort toe:

Google Translate

Hierbij installeren we een plugin (een stukje software) waarmee uw teksten automatisch worden vertaald door Google Translate als uw  bezoeker daarom vraagt. Op de website plaatsen we vlaggen voor de verschillende talen en met één druk op zo’n vlag vertaalt Google de website razendsnel in de gewenste taal. Het grote voordeel hiervan is dat het een goedkope oplossing is. Het nadeel is dat we geen invloed kunnen uitoefenen op de vertaling: dat doet Google voor ons Voorbeelden hiervan zijn www.n3projects.nl en www.camping-whanau.nl

Professionele module meertaligheid

Hier installeren we premium software waarmee we iedere pagina in de gewenste taal bouwen. Van iedere website pagina bestaat dus een eigen versie voor iedere taal. Het grote voordeel hiervan is, dat we zelf invloed hebben op de teksten. Deze plaatsen we immers zelf op de pagina’s. Het voordeel hiervan is natuurlijk duidelijk. Het nadeel is dat dit een wat duurdere oplossing is omdat de website meer pagina’s bevat en we de module voor meertaligheid moeten installeren en configureren. Voorbeelden van dit type websites zijn www.huurteamleeuwarden.nl en www.skriuwerij-liderke.nl.

Benieuwd op een website laten maken Heerenveen iets voor u is? Neem dan eens contact op met Martijn Benschop van Webzeker webdesign via telefoonnummer 06-41 46 33 02.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Google reviews

Eén van de mogelijkheden die u heeft bij een website laten maken Heerenveen is het plaatsen van een Google Review module

Google Reviews hebben verschillende voordelen voor websites. Allereerst versterken ze de geloofwaardigheid van een bedrijf. Potentiële klanten kunnen de ervaringen van anderen lezen en vertrouwen opbouwen. Positieve reviews vergroten de kans op conversie. Negatieve reviews bieden waardevolle feedback en geven inzicht in verbeterpunten. Bovendien helpen Google Reviews bij het vergroten van de online zichtbaarheid en het verbeteren van de zoekmachine-ranking. Door actief om feedback te vragen en te reageren op reviews, kan een bedrijf ook een positieve reputatie opbouwen en klantloyaliteit versterken.

De Google reviews worden getoond bij de weergave van uw bedrijfspofiel in Google. Maar bij een website laten maken Heerenveen, kunnen wij deze reviews ook live op uw website plaatsten. In principe wordt iedere nieuwe review automatisch geladen, maar u kunt zelf bepalen wélke worden getoond.

Bekijk hieronder hoe een Google review module eruit ziet:

Wat anderen over ons zeggen

Webhosting

Met webhosting (ook wel “hosting” genoemd)  bedoelen we het huren van een stukje ruimte op een server (grote computers met veel opslagruimte). Hierop installeren wij uw website. Webhosting servers staan dag en nacht aan zodat een website 24/7 bereikbaar blijft.

Goede webhosting partijen zorgen ervoor dat servers altijd beveiligd en supersnel zijn. Omdat er vanuit kostenoogpunt vaak meerdere websites op een server draaien, is dit van groot belang. Uw website hoeft toch geen last te hebben van de een hele drukke “buurman”? Natuurlijk zijn goede back-ups van het grootste belang.

Website laten maken Heerenveen | Servers

Webhosting is specialistisch werk en is niet locatie gebonden. Als u uw website heeft laten maken in Heerenveen, is het geen probleem als deze ergens anders wordt gehost. Wij adviseren wel om dit in Nederland te doen. Wij hebben veel ervaring met de selectie van goede hosting partijen en helpen u graag bij de keuze ervan. Geen zin of tijd om webhosting te regelen? Geen probleem, wij kunnen alles voor u regelen!

Na oplevering

Na afloop van  het website laten maken Herenveen kunnen we een demonstratie van de opgeleverde website geven. Dat kan bij u op locatie in Heerenveen, op onze vestiging of online. Ook ontvangt u een door onszelf geschreven handleiding voor het onderhoud en beheer. Maar daar blijft het niet bij. Als u na oplevering vragen heeft of problemen met u website ervaart, zijn wij altijd beschikbaar. Voor een incidentele vraag of aanpassing sturen we geen facturen; dit is een gratis stukje service van onze kant. Wilt u het hele beheer (aanpassingen, updates, back ups etc) aan ons uitbesteden? Hiervoor hebben we passende abonnementen en strippenkaarten.

Geïnteresseerd in een website laten maken Heerenveen?

Het liefst maken we een persoonlijke afspraak bij u in Heerenveen. Maar we kunnen onze kennismaking ook online organiseren. Op basis van dit gesprek, maken we een vrijblijvende offerte voor het webdesign. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bel zonder verplichtingen met Martijn Benschop op 06- 41 46 33 02 of stuur een appje / mailtje naar info@webzeker-webdesign.nl

Veel gestelde vragen

uw website moet representatief zijn voor uw onderneming. Verder zijn er technische ontwikkelingen die van invloed zijn op het succes van een website, zoals hoe goed de website werkt op smartphones  (responsive design) en hoe snel de laadtijd is. Wij vertellen u graag of uw huidige website aan vernieuwing toe is en waarom. Maak vrijblijvend een afspraak

De doorlooptijd van het webdesign is afhankelijk van het aantal pagina’s en de functies van uw website. Wij kunnen websites als er echt haast bij is in enkele dagen realiseren. In de praktijk gaat er veel tijd zitten in de afstemming en het bij elkaar zoeken van de content (foto’s en teksten). Dan duurt het project ongeveer 3 weken. We spreken altijd samen een realistische planning af. Bel voor meer informatie 06- 41 46 33 02

Een conversie gerichte website is ideaal als u een service, dienst of product in de markt zet. Potentiële klanten zoeken altijd eerst op internet en bekijken uw website. Als u nog twijfelt, neem dan contact met ons op. We bekijken samen of dit aansluit op uw onderneming

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl