Website laten maken Heerenveen

Unieke website laten maken Heerenveen?

Een nieuwe website laten maken  Heerenveen? Op zoek naar een site met een uniek design, dat gewaardeerd wordt door bezoekers, en zo meer omzet en nieuwe klanten genereert? Met mogelijkheden die passen bij ieder budget? Dan heeft u de juiste partner gevonden!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Of vul het contactformulier in

Een website laten maken voor uw bedrijf in Heerenveen

Website laten maken HeerenveenWebzeker Webdesign uit Lemmer staat voor u klaar. Met een goed doordacht webdesign zorgt u voor herkenbaarheid, duidelijkheid en conversies.

Wij zijn al jaren een vaste waarde als het gaat om het laten maken van professionele websites in heel Friesland.

Door onze kennis van webdesign in te zetten en deze te combineren met uw doelstellingen en ideeën voor een website laten maken Heerenveen, komen we tot uitstekende websites. Deze voldoen natuurlijk aan de meest actuele standaards in de wereld van webdesign. Uiteraard staan kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop.

Kiezen voor Webzeker Webdesign uit Lemmer betekent:

Responsive websites

Hoe vaak opent u een website die niet goed bruikbaar is op een telefoon?
En hoe lang duurt het voordat u deze weg klikt?

Juist! Daarom is responsive design bij ons de standaard. Het is een methode van webdesign waarbij de website wordt ontworpen voor gebruikers op een smartphone, tablet en PC / laptop. Dit betekent niet dat wij 3 aparte websites bouwen, dit zou het onderhoud bijzonder moeilijk maken. Een responsive website past zich automatisch aan op het scherm waarop deze wordt bekeken. Vooral het verschil tussen een website op een PC en een website op een smartphone is hierbij opvallen.

Kosten voor een nieuwe website

De kosten voor het laten bouwen van een nieuwe website vallen vaak mee. U heeft al een professionele WordPress website voor € 599,00. Later kunt u de website probleemloos (laten) uitbreiden, WordPress is namelijk uitstekend schaalbaar. Kies voor een kwalitatief goede webdesigner en laat uw website ontwerpen en bouwen door een lokale partner: Webzeker Webdesign uit Lemmer

De kosten voor een website laten maken Heerenveen?
Geen vage tarieven, maar duidelijke prijzen:

Bekijk onze tarieven

Webhosting

Met webhosting (ook wel “hosting” genoemd)  bedoelen we het huren van een stukje ruimte op een server (grote computers met veel opslagruimte). Hierop installeren wij uw website. Webhosting servers staan dag en nacht aan zodat een website 24/7 bereikbaar blijft.

Goede webhosting partijen zorgen ervoor dat servers altijd beveiligd en supersnel zijn. Omdat er vanuit kostenoogpunt vaak meerdere websites op een server draaien, is dit van groot belang. Uw website hoeft toch geen last te hebben van de een hele drukke “buurman”? Natuurlijk zijn goede back-ups van het grootste belang.

Website laten maken Heerenveen | Servers

Webhosting is specialistisch werk en is niet locatie gebonden. Als u uw website heeft laten maken in Heerenveen, is het geen probleem als deze ergens anders wordt gehost. Wij adviseren wel om dit in Nederland te doen. Wij hebben veel ervaring met de selectie van goede hosting partijen en helpen u graag bij de keuze ervan. Geen zin of tijd om webhosting te regelen? Geen probleem, wij kunnen alles voor u regelen!

Geïnteresseerd in een website laten maken Heerenveen?

Het liefst maken we een persoonlijke afspraak bij u in Heerenveen. Maar we kunnen onze kennismaking ook online organiseren. Op basis van dit gesprek, maken we een vrijblijvende offerte voor het webdesign. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bel zonder verplichtingen met Martijn Benschop op 06- 41 46 33 02 of stuur een appje / mailtje naar info@webzeker-webdesign.nl

Veel gestelde vragen

uw website moet representatief zijn voor uw onderneming. Verder zijn er technische ontwikkelingen die van invloed zijn op het succes van een website, zoals hoe goed de website werkt op smartphones  (responsive design) en hoe snel de laadtijd is. Wij vertellen u graag of uw huidige website aan vernieuwing toe is en waarom. Maak vrijblijvend een afspraak

De doorlooptijd van het webdesign is afhankelijk van het aantal pagina’s en de functies van uw website. Wij kunnen websites als er echt haast bij is in enkele dagen realiseren. In de praktijk gaat er veel tijd zitten in de afstemming en het bij elkaar zoeken van de content (foto’s en teksten). Dan duurt het project ongeveer 3 weken. We spreken altijd samen een realistische planning af. Bel voor meer informatie 06- 41 46 33 02

Een conversie gerichte website is ideaal als u een service, dienst of product in de markt zet. Potentiële klanten zoeken altijd eerst op internet en bekijken uw website. Als u nog twijfelt, neem dan contact met ons op. We bekijken samen of dit aansluit op uw onderneming

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Bekijk hier onze portfolio

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professioneel webdesign. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende webdesign offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Of vul ons contactformulier in