• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Friesland

Zoekt u een webdesigner in de buurt? Een lokale webbouwer die naar u toe komt als iets nodig heeft? Iemand die de regio Friesland kent? Een website laten maken Friesland is dan een goed idee!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Het belang van het laten maken van een professionele website Friesland

Het zoekgedrag van consumenten en bedrijven is het laatste decennium sterk veranderd. Wanneer een consument of bedrijf vandaag de dag op zoek is naar een product of dienst maakt men gebruik van zoekmachines als Google. Dat geldt ook voor de producten en/of diensten die u als MKB’er of ZZP‘er aanbiedt. Daarom is het van belang dat u als ondernemer in Friesland beschikt over een digitaal visitekaartje waarmee u potentiële klanten direct overtuigt. Webdesign Friesland door Webzeker Webdesign is dan dé oplossing!

Wij maken maatwerk websites in Friesland voor professioneel gebruik

Een maatwerk website laten maken in Friesland is een absolute voorwaarde om onderscheidend en aantrekkelijk te kunnen zijn voor toekomstige klanten die uw bedrijf nog niet kennen. Wanneer uw zakelijke website er niet professioneel en uitnodigend uitziet, haken zij af.

Uw website is de digitale etalage van uw bedrijf die 24/7 wordt bezocht. Dat verklaart voor een belangrijk deel waarom bij vergelijkbare producten en diensten het ene bedrijf wel succes heeft en het andere niet.

Bent u gevestigd in Lemmer, Joure, Heerenveen, Sneek, Balk, Leeuwarden, Drachten, Dokkum of een andere plaats in Friesland? Wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden om een professionele website laten maken website te bespreken!

De kosten voor het laten maken van een website in Friesland

Wij zijn transparant over de kosten voor het laten maken van een website. Natuurlijk is het uiteindelijke bedrag afhankelijk van de grootte en functionaliteiten van een zakelijke website. Daarom ontvangt u vooraf altijd een vrijblijvende offerte op maat. Ter indicatie enkele voorbeelden van de mogelijkheden voor webdesign in Friesland

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Een maatwerk website laten maken opent digitale deuren

Website laten maken FrieslandZoals u ziet, is webdesign in Friesland niet duur. Het is dan ook sterk af te raden om uit kostenoverwegingen zelf een zakelijke website te gaan bouwen. Een website die voor professioneel zakelijk gebruik geschikt is moet aan tal van eisen en voorwaarden voldoen. Zo moet de website gebruiksvriendelijk zijn, een professionele lay-out hebben, de website moet snel zijn, geschikt zijn voor smartphones en tablets (responsive design), de juiste content en structuur hebben etc.

Zaken waar de meeste MKB’ers en ZZP’ers niet bij stil staan. En minstens zo belangrijk: Uw zakelijke website moet gezien en gevonden worden in de belangrijke zoekmachines. Omdat wij binnen ons totaalpakket ook zoekmachine optimalisatie (SEO) aanbieden, kiezen steeds meer bedrijven uit Friesland er voor hun website laten maken door Webzeker Webdesign in Lemmer.

Wilt u meer informatie over een maatwerk website laten maken Friesland? Neem dan voor een oriënterend gesprek contact op met Webzeker Webdesign uit Lemmer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 of stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!