• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Franeker

Website laten maken Franeker: u heeft in Google gezocht op de term “Website laten maken Franeker” en bent bij ons uitgekomen. Welkom bij Webzeker Webdesign: professionele webbouwer sinds 2012. Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder website. Mogelijke klanten beginnen hun zoektocht vrijwel altijd online. Zonder een goed ontworpen website loopt u dus vrijwel zeker opdrachten mis. Een website laten maken Franeker is dus een investering die zich altijd terugverdient! Wist u dat u al een website Franeker kunt laten maken vanaf € 799,00? Compleet online opgeleverd. Bekijk hier onze tarieven

Alvast benieuwd naar eerder opgeleverde projecten? Bekijk hier onze portfolio:

Website laten maken Franeker

Website laten maken Franeker zonder gedoe?

Dan kan! Vooraf ontvangt u een offerte waarin precies staat beschreven wat we voor u gaan doen en wat het kost. Tijdens de bouw toch een beetje bijsturen? Geen probleem. We doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen en het project tot een succes te maken. Een tevreden klant die blij is met zijn of haar website is voor ons de beste reclame. Een website laten maken Franker kan al vanaf € 799,00. Compleet werkend opgeleverd!

Benieuwd hoe andere klanten ons waarderen? Bekijk hier onze reviews op Google

Waarom een website laten maken Franeker?

Naast het feit dat online aanwezigheid tegenwoordig voor bedrijven een absolute must is, zijn er vele andere doelen die u met een website laten maken Franeker kunt bereiken:

 1. Toegankelijkheid: Een website is 7 dagen per week 24/7 toegankelijk. Klanten kunnen altijd informatie vinden, en zelfs aankopen doen
 2. Bereik vergroten: Met een website bereikt u een een veel breder publiek dan alleen lokale klanten of mensen die uw bedrijf al kennen.
 3. Professionaliteit en geloofwaardigheid: Een goed ontworpen website draagt bij aan de geloofwaardigheid en professionaliteit van uw bedrijf en merk.
 4. Marketing en promotie: Een website is een krachtig en relatief goedkoop marketinginstrument.
 5. Klantenservice: Een website dient als platform voor klantenservice. Denk aan FAQ-pagina’s, contactformulieren en chats om vragen van klanten te beantwoorden.
 6. Analyse en optimalisatie: Met de (veelal gratis) tools van Google Analytics kunt u het verkeer naar uw website analyseren, inzicht krijgen in het gedrag van uw bezoekers en zo nodig bijsturen.

Website laten maken Franeker door een lokale professional

Bent u op zoek naar een écht goede website die aan alle moderne eisen voldoet? Wij van Webzeker Webdesign uit Lemmer kunnen u helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites voor ondernemers uit Friesland. Inmiddels hebben honderden websites mogen opleveren voor tevreden klanten.

Webdesign Franeker binnen enkele weken online

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt gaan we direct voor u aan de slag. Op basis van uw wensen ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. Bent  akkoord? Vaak kunnen wij u binnen één week de eerste versie van uw website laten zien en staat één week later online.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Uw webdesign Franeker zelf eenvoudig beheren

Zelf uw website beheren? Dat kan! Wij bouwen uw website Franeker in WordPress. Hiermee kunt u zelf heel eenvoudig pagina’s toevoegen, teksten aanpassen of een nieuwe afbeelding plaatsen. Bij oplevering leggen wij u graag uit hoe u dit doet. Loopt u toch ergens vast? Wij helpen u graag weer op weg! Een website laten maken Franeker wordt zo een zorgeloos klusje!

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!