• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Emmeloord

Website laten maken Emmeloord voor ambitieuze MKB bedrijven en ZZP’ers

Als meer dan 90% van uw potentiële klanten eerst naar uw website zoekt en dan pas contact met u opneemt, is het duidelijk dan een professionele website tegenwoordig een absolute must-have is.

Website laten maken Emmeloord? Wij bouwen websites die werken!

Heeft u als MKB ondernemer of ZZP’er in Emmeloord een verouderde website? Of erger nog: bent u online helemaal niet vindbaar? Dan loopt u ongetwijfeld opdrachten mis. Poteniele klanten kijken eerst op internet voordat zij tot actie overgaan. Bent u op zoek naar een professioneel digitaal visitekaartje in de Noordoostpolder?  Ga dan eens een oriënterend gesprek aan Webzeker Webdesign  uit Lemmer. Als gespecialiseerd internet bureau voor MKB-ondernemers en ZZP’ers kunt u met een gerust een website laten maken Emmeloord aan ons toevertrouwen. Wij bieden een maatwerk online oplossing die ook voor úw bedrijf werkt.

Gratis en vrijblijvend een voorstel ontvangen om uw nieuwe website te laten maken in Emmeloord?
Bel 06 – 41 46 33 02 of stuur ons een e-mail

Website laten maken Emmeloord? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Bent u al in het bezit van een website? Maar is deze slecht onderhoudbaar, niet bruikbaar op een smartphone (een niet-responsive website) of gewoon verouderd? Of bent u online helemaal niet vindbaar?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met Martijn Benschop, een webbouwer met jarenlange ervaring. In dit gesprek brengen wij samen in kaart wat uw doelen en eventuele knelpunten zijn. Verder bespreken we de kansen en mogelijkheden die een nieuwe website u biedt. In dit gesprek komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • De belangrijkste vraag is “Wat is het doel van een website laten maken Emmeloord?“. Bent u op zoek naar een digitale etalage om bestaande klanten te informeren? In dat geval kunt u volstaan met ons MKB website pakket: een complete professionele WordPress website die voldoet aan de meest actuele standaards op het internet. Wilt u echter dat uw website via hoge posities in Google voor nieuwe klanten zorgt? Dan is het aan te raden om eens na te denken over de kansen die zoekmachine optimalisatie biedt.

 • Heeft u al een website en wilt u deze vervangen? Of bent u als bedrijf nieuw op het internet? In het eerste geval analyseren we de bestaande website. Vaak kunnen teksten en afbeeldingen worden hergebruikt tijdens het redesign. Als u nog geen website heeft, bespreken we ook het (laten) schrijven van teksten en selectie van afbeeldingen.

 • Welke technische functies moet uw website krijgen? Als u bij ons een MKB website laat bouwen, zijn zaken als een contactformulier, Google Maps integratie, koppelingen met social media en plaatsen van content inbegrepen. Maar u kunt uw website bijvoorbeeld ook uitrusten met een module voor meertaligheid, een blog/nieuwsrubriek of een slimme WhatApp knop.

 • Maakt u al gebruik van belangrijke (gratis) Google diensten als Google Mijn Bedrijf, Google Analytics en Search Console?

Tijdens het intake gesprek over een website laten maken Emmeloord komen al deze onderwerpen aan de orde. Heeft u zelf nog vragen of suggesties? Wij bespreken deze graag! Wilt u liever even kort telefonisch kennis maken? Bel dan gewoon even 06 – 41 46 33 02. Wij staan u graag zonder verdere verplichtingen te woord!

Uitwerken Website laten maken Emmeloord

Vrijblijvend voorstel voor een website laten maken Emmeloord

Na dit gesprek ontvangt u een persoonlijk voorstel voor een website bouwen Emmeloord. Dit voorstel sluit aan bij uw behoeften en maakt realisering van uw doelstellingen mogelijk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Als u gebruik wilt maken van dit voorstel en het laten maken van een website Emmeloord door ons te laten verzorgen, dan wordt uw website ontwikkeld en gebouwd in WordPress. Dit heeft een open source content management systeem, waarmee u zelf teksten en foto’s kunt toevoegen / verwijderen. Daarnaast kunnen wij u met met tal van andere zaken volledig ontzorgen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een logo en het verzorgen van webteksten en afbeeldingen.

Website laten maken Emmeloord: het project

In onze offerte ontvangt u een voorstel voor de planning. Na uw akkoord gaan we op de afgesproken datum aan de slag met het ontwerp. Als u al een website heeft, blijft deze gewoon online. Wij bouwen de nieuwe versie op een tijdelijke locatie en plaatsen deze pas live als de nieuwbouw is afgerond. Is dit uw eerste website? Dan bouwen we deze direct op uw eigen domeinnaam. In beide gevallen plaatsen we de nieuwe website achter een wachtwoord. We maken voor u een account aan zodat u mee kunt kijken met het maken van de website.

Als de eerste versie klaar is, vragen wij u deze te beoordelen. Verder hebben we meestal wel een aantal vragen over ontwerpkeuzes, kleurgebruik, algemeen design etc. Nadat u uw input heeft gegeven voor de eerste ronde van het maken van de website in Emmeloord, verwerken we dit in versie 2. Zo komen we in een aantal rondes tot een website die helemaal naar uw zin is.

Pas als alles helemaal klaar is, plaatsen we uw nieuwe website online. Daarbij ontvangt u een overzicht van de accountgegevens van uw website, hosting, email etc. Als u een technisch onderhoudsabonnement heeft afgesloten, gaat dat op dit moment in.

Tip: Google reviews op uw website

Bent u al een tijdje actief als ondernemer en overweegt u een (nieuwe) website te laten maken in Emmeloord? Dan heeft u vast al een aantal reviews via Google ontvangen. Wist u dat wij deze reviews naadloos kunnen integreren op een WordPress website? Dus geen statisch plaatje dat wordt getoond, maar een dynamisch overzicht dat continue wordt aangevuld op het moment dat een tevreden klant een nieuwe Google review schrijft!

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Website laten maken Emmeloord? Wij adviseren WordPress!

WordPress is absoluut het meest populaire content management system (CMS) ter wereld, en dat is niet zonder reden. De voordelen van WordPress zijn talrijk en variëren van gebruiksgemak tot uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.

Gebruiksvriendelijkheid

Allereerst is WordPress uiterst gebruiksvriendelijk. Zelfs als u geen enkele ervaring met heeft met websites. Na een website laten maken Emmeloord heeft u geen technische kennis nodig om een website te beheren of inhoud te publiceren.

Uitbreidbaarheid

Daarnaast biedt WordPress een enorme verscheidenheid aan thema’s en plug-ins, waarmee wij uw website volledig naar uw wensen kunnen aanpassen en functionaliteiten toevoegen.

Zoekmachine vriendelijk

WordPress staat ook bekend om zijn zoekmachinevriendelijkheid. Dankzij de schone code en SEO-vriendelijke structuur heeft u een voorsprong in zoekmachine rankings (SERP). Dit resulteert in meer spontaan verkeer naar uw website na het uitvoeren van zoekopdrachten.

Responsive design

Een ander voordeel zijn de responsieve ontwerpmogelijkheden. Met het gebruik van het juiste thema past een WordPress website zich automatisch aan de schermgrootte van verschillende apparaten, waardoor bezoekers uw site probleemloos kunnen bekijken op een desktop, tablet of smartphone.

Wilt u een website laten maken Emmeloord? Dan adviseren wij WordPress: een krachtig en veelzijdig platform dat ons in staat stelt om een professionele, goed presterende website te creëren tegen een aantrekkelijk tarief.

De kracht van WordPress

Webzeker Webdesign uit Lemmer

Professionele en betaalbare websites in heel Flevoland.

Ons werkgebied: Lelystad, Almere, Dronten, Marknesse, Zeewolde en de hele Noordoostpolder

Ja, WordPress is open source software en volledig gratis te downloaden van de WordPress website. Maar voor een professionele website raden wij aan om in ieder geval een premium thema aan te schaffen. De kosten hiervoor liggen tussen de € 50,00 en € 100,00

Het tarief voor het laten maken van een website start bij € 799,00 exclusief BTW. Hiervoor bouwen wij een complete website in WordPress en vullen deze met uw teksten, afbeeldingen en logo

Zolang de software van een WordPress website regelmatig wordt geüpdatet, is een WordPress website erg veilig. De meeste problemen met gehackte websites ontstaan door achterstallig onderhoud van plugins, thema’s en WordPress zelf. Gelukkig is het installeren van updates zeer eenvoudig, het moet alleen regelmatig gebeuren.

In eerste instantie wordt hiermee het wijzigen van teksten en afbeeldingen bedoelt. Dit is in WordPress zeer eenvoudig. Maar ook technisch onderhoud (het up tot date houden van de plugins en thema’s) is erg belangrijk, met name om een website veilig te houden.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!