Website laten maken Dronten

Website laten maken Dronten

Een passende website laten maken in Dronten. Snel, veilig, professioneel en uitstekend bruikbaar op laptops, tablets en smartphones? Webzeker Webdesign uit Lemmer bouwt voor u een unieke website die uitstekend past bij uw bedrijf en huisstijl!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Op zoek naar een webbouwer in Dronten?

Vanuit onze uitvalsbasis in Lemmer bouwen en onderhouden wij WordPress websites in Friesland, Overijssel en Flevoland. Heeft u interesse in het laten bouwen van een website voor uw bedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@webzeker-webdesign.nl of telefoonnummer 06 41 46 33 02. Wij komen graag een keer langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken voor het laten maken van een website in Dronten.

Wat mag u verwachten van webdesign Dronten?

  • Zoals gezegd, komen we graag een keer langs in Dronten om kennis te maken. Liever een intake via telefoon, Teams of Zoom? Geen probleem! Dit gesprek is voor u hét moment om uw ideeën over het ontwerp te bespreken!

  • U ontvangt vrijblijvend een advies voor het laten bouwen van een website in Dronten. Ter indicatie: een complete WordPress website bouwen wij al vanaf € 599,00.

  • Bent u akkoord met ons voorstel? Dan maken we in overleg een planning voor een website laten maken Dronten.

  • Daarna gaan we voor u aan de slag en ontwikkelen de website zoals afgesproken. Natuurlijk is er voor u alle ruimte om bij te sturen.

  • Helemaal tevreden? Dan plaatsen we de website live op het internet en verzorgen wij een uitgebreide demonstratie over het gebruik en beheer. Dan kan weer in Dronten of digitaal.

Heeft u al een website, maar is die aan vervanging toe?

Vaak hebben ondernemers al een website, maar is deze sterk verouderd. De ontwikkelingen op het gebied van webdesign gaan namelijk razendsnel. Denk hierbij aan veiligheid, snelheid en het gebruik op verschillende schermtypen (responsive design). Bij een verouderde website is het in de meeste gevallen sneller en voordeliger uw website opnieuw te laten bouwen. Hierbij kunnen de bestaande webteksten en afbeeldingen vaak prima worden hergebruikt. Dat scheelt tijd en kosten. Benieuwd hoe uw bestaande website ervoor staat? Wij maken gratis en vrijblijvend een analyse van de huidige situatie van uw webdesign in Dronten.

Kiezen voor Webzeker Webdesign uit Lemmer betekent:

Website laten maken Dronten en vindbaarheid

Wij bouwen websites standaard zoekmachine vriendelijk. Dit betekent dat zoekmachines als Google de website goed kunnen “begrijpen” en dus zullen weergeven in de zoekresultaten op basis van de juiste zoekopdrachten. Bij oplevering melden wij de website aan bij Google met het verzoek deze op te nemen in de zoekindex.

Website laten maken Dronten en vindbaarheid

Wilt u nog een stapje verder gaan? Dan moeten we de website gaan optimaliseren voor Zoekmachines. Search Engine Optimization (SEO) is een specialisme waarvoor wij een samenwerkingsverband hebben met Marketing Concepts uit Deventer. Zij kunnen de vindbaarheid van uw bedrijf in Dronten sterk verbeteren.

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professioneel webdesign. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende webdesign offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl