• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Dronten

Website laten maken Dronten

Een passende website laten maken in Dronten. Snel, veilig, professioneel en uitstekend bruikbaar op laptops, tablets en smartphones? Webzeker Webdesign uit Lemmer bouwt voor u een unieke website die uitstekend past bij uw bedrijf en huisstijl!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Een website laten maken Dronten?

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel webdesign bureau voor de regio Dronten en omgeving kan u het beste naar Webzeker Webdesign. Wij willen maar al te graag voor u de webdesign Dronten en omgeving diensten verzorgen.

Wij zorgen speciaal voor u een maatwerk website die bij uw bedrijf past. Dit wil zeggen dat wij niet alleen een website maken in Dronten die alleen goed werkt maar ook voldoen aan de wensen van u en uw bezoekers. Lees verder en ontdek waarom wij de beste optie zijn voor uw nieuwe WordPress website.

Waarom is een website laten maken Dronten zo belangrijk?

In deze tijd kunt u niet meer ondernemen zonder een krachtige website. Dit is een beetje hetgeen wat wat de vraag direct beantwoord als een klant uw bedrijf opzoekt. “Hoe ziet de website er uit?” “Kan ik dit bedrijf vertrouwen?” en “Past deze onderneming bij mij?”

Succes behalen kan hedendaags niet zonder online succes. En dat begint bij een nieuwe website. Wij als webdesigners snappen dat een samenwerking gesloten op basis van beschikbare en relevante informatie die beschikbaar wordt gesteld door de onderneming.

Hoe meer relevante informatie gegeven wordt, hoe eerder u samenwerkingen, opdrachten, conversie en potentiële klanten zal realiseren.

Laat professioneel webdesign bureau Webzeker Webdesign Dronten het complete plaatje verzorgen, neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Waarom kiezen voor Webzeker Webdesign Dronten?

 • Wij van Webzeker Webdesign begrijpen dat een website van u als ondernemer moet voldoen aan niet alleen uw wensen, maar ook bezoekers spelen een rol. Wat is uw visie van uw bedrijf? Waarom bestaat uw onderneming? Met deze vragen in het achterhoofd richten wij ons op het maken van een website waar u erg tevreden over zal zijn.

 • Website laten maken Dronten is zoveel meer dan een website bouwen. Wij zijn zakenpartners, toch? En onder zakenpartners is alles te bespreken. Dus of u nou een oude of een nieuwe website laten maken, het webdesign bedrijf nabij Dronten, Webzeker Webdesign, zorgt ervoor dat wij niet alleen open staan voor communicatie, maar ook dat wij u continue op de hoogte houden van hoe wij de website ontwikkelen.

 • Wij werken met WordPress. En dat is kort gezegd een managment systeem waardoor u helemaal zelf aan uw website bezig kan indien nodig.
  Alles bij deze CMS is aanpasbaar, dus of u nu andere producten wil toevoegen of teksten wil aanpassen, u heeft hier de volledige ruimte voor.

 • Wist u dat wij ook samenwerkingen hebben met online marketing bureaus? Dit is uitstekend voor uw online vindbaarheid. Dus wanneer u interesse heeft in het verbeteren van de online vindbaarheid, verwijzen wij u graag door naar Marketing Concepts.

 • In tegenstelling tot andere webbouwers; Wij doen aan vrijblijvend advies! Dus voor korte vragen en het beste advies neemt u ook contact op met Webzeker.

Heeft u al een website, maar is die aan vervanging toe?

Vaak hebben ondernemers al een website, maar is deze sterk verouderd. De ontwikkelingen op het gebied van webdesign gaan namelijk razendsnel. Denk hierbij aan veiligheid, snelheid en het gebruik op verschillende schermtypen (responsive design).

Bij een verouderde website is het in de meeste gevallen sneller en voordeliger uw website opnieuw te laten bouwen (website redesign). Hierbij kunnen de bestaande webteksten en afbeeldingen vaak prima worden hergebruikt. Dat scheelt tijd en kosten. Benieuwd hoe uw bestaande website ervoor staat? Wij maken gratis en vrijblijvend een analyse van de huidige situatie van uw webdesign in Dronten.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Wat kost een website laten maken Dronten?

De kosten voor het maken van een website zijn van een aantal factoren afhankelijk. Voor een exacte prijsopgave moeten wij natuurlijk weten waar u precies naar op zoek bent. Neemt u in dat geval vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-41 46 33 02 of een email te sturen naar info@webzeker-webdesign.nl. Na het stellen van enkele gerichte vragen kunnen wij een goede prijsindicatie geven.

Om u alvast een idee te geven, hebben wij onderstaand overzicht van de verschillende componenten voor een website laten maken Dronten opgesteld:

Kosten website laten maken Dronten

Hosting en domeinnaamregistratie

Een website moet een eigen domeinnaam hebben. Verder moet er een stukje computerruimte worden gehuurd waarop wij de website kunnen installeren. Dit noemen we hosting. Aanvragen van hosting en domeinnaamregistratie is tegenwoordig net zo eenvoudig als iets bestellen op internet en hoeft niet duur te zijn. Een betrouwbare webhost heeft u al voor onder de € 100,00 per jaar, inclusief domeinnaam. Een goede en betrouwbare partij is bijvoorbeeld Antagonist.

Aanschaf software

Avada thema voor een website laten maken DrontenVoor het bouwen van een professionele website gebruiken wij standaard WordPress. WordPress is open source software en 100% gratis. Om een WordPress website een professionele lay-out te geven, installeren wij extra software. Dit noemen we een thema. Hoewel er veel gratis WordPress lay outs op de markt zijn, kiezen wij toch voor een premium thema: Avada. Waarom? Avada is zeer dynamisch waardoor vele structuren en lay outs mogelijk zijn. Verder is het zeer stabiel, veilig en is de ondersteuning van de leverancier uitstekend. De aanschaf van het thema is inbegrepen bij onze prijs voor een website laten maken Dronten.

Voor extra functies op een website is het soms nodig aanvullende software te installeren. Dit noemen we plugins. De meeste plugins hebben een gratis en een betaalde versie. In vrijwel alle gevallen is de gratis versie voldoende en heeft dit dus geen extra kosten tot gevolg.

Aantal pagina’s

Een andere factor die van invloed is op de kosten voor het bouwen van een website is het aantal webpagina’s. Iedere pagina op uw website moet met zorg worden opgemaakt en voorzien van de juiste teksten en afbeeldingen.

Teksten en afbeeldingen

Als u zelf uw teksten en afbeeldingen voor uw webdesign Dronten aanlevert, plaatsen wij deze kosteloos. Als u niet over geschikte website content beschikt, kunnen wij dit uiteraard verzorgen. Denk hierbij aan het ontwerpen van een website logo, webteksten en de aanschaf van geschikte afbeeldingen.

Zoekmachine optimalisatie

Vindbaarheid van een website laten maken DrontenWij bouwen websites standaard zoekmachine vriendelijk. Dit betekent dat zoekmachines als Google de website goed kunnen “begrijpen” en dus zullen weergeven in de zoekresultaten op basis van de juiste zoekopdrachten. Bij oplevering melden wij de website aan bij Google met het verzoek deze op te nemen in de zoekindex.

Wilt u nog een stapje verder gaan? Dan moeten we de website gaan optimaliseren voor Zoekmachines. Search Engine Optimization (SEO) is een specialisme waarvoor wij een samenwerkingsverband hebben met Marketing Concepts uit Deventer. Zij kunnen de vindbaarheid van uw bedrijf in Dronten sterk verbeteren.

Onderhoud

Bij onderhoud moet u denken aan het inhoudelijk doorvoeren van wijzigingen aan uw website, maar ook het installeren van updates en het maken van back-ups. Als u deze onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoert, scheelt dat in de kosten. Heeft u geen tijd, zin of kennis om het website onderhoud zelf te doen? Dan kunt u dit natuurlijk aan ons uitbesteden.

Hieronder hebben we enkele website pakketten samengesteld om u concrete prijsvoorbeeld voor een website laten maken Dronten te geven. Maar wilt u een exacte prijsopgave? Wij stellen graag een volledig gratis en vrijblijvende offerte voor u op. Bel gerust met Martijn Benschop op telefoonnummer 06-41 46 33 02 en binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvend voorstel!

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Hoe lang duurt een website laten maken Dronten?

In de regel hanteren we een doorlooptijd van ongeveer 3 weken voor een website laten maken Dronten. Het bouwen van de website zélf duurt een paar dagen, maar we houden ook rekening met afstemrondes. We bouwen vaak een eerste versie die u kunt beoordelen. We voeren de door gewenste aanpassingen door en bieden de website opnieuw aan ter controle. Zo komen we in een aantal slagen tot een website die volledig aansluit bij úw wensen.

Snel een website laten maken?

Wilt u heel snel een website laten maken Dronten? Dat kan natuurlijk ook. We kunnen deze dan binnen enkele dagen opleveren. Dat gaat natuurlijk wel ten koste van de afstemrondes. Maar ook een website ie live staat, kan natuurlijk nog worden aangepast!

Veel gestelde vragen

De kosten voor een website laten maken zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder hosting en domeinnaam registratie, software, aantal pagina’s, schrijven van teksten, aanschaf van afbeeldingen, zoekmachine optimalisatie en onderhoud. Afhankelijk van de gekozen webdesigner liggen de kosten tussen de € 500,00 en € 2500,00

Voor het laten maken van een website zijn een aantal dingen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een domeinnaam met een hosting pakket, een website logo, teksten en een globaal ontwerp van de website. Een goede webdesigner kan u met al deze dingen helpen.

De looptijd van het project om een website te laten maken is sterk afhankelijk van de grootte en functies van een website. Een eenvoudige WordPress website kan binnen één week worden opgeleverd. Voor complexe websites of websites met veel pagina’s moet u rekening houden met een doorlooptijd van enkele weken.

Het maken van een eigen site is het meest eenvoudig met WordPress. Hiervoor zijn vele stappenplannen beschikbaar op het internet waardoor het mogelijk is om binnen één uur een website online te hebben. Hierna moet er een thema worden geïnstalleerd om de gewenste lay out te bouwen. Wij adviseren het gebruik van een premium thema als Avada vanwege de veelzijdigheid en goede documentatie.

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl