• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Drachten

Website laten maken Drachten door een professional?

Hallo, mijn naam is Martijn Benschop . U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een bureau dat een website laten maken Drachten voor u kan realiseren. Daar kan ik u zeker bij helpen, welkom bij Webzeker Webdesign!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Website laten maken Drachten voor uw bedrijf

Bent u geïnteresseerd in een professionele website laten maken Drachten? Lees dan dit artikel en laat u overtuigen. Mijn Internetbureau in Friesland heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van maatwerk WordPress websites voor professioneel gebruik. En met succes. Honderden ondernemers in Friesland gingen u voor en beschikken nu over een uniek digitaal visitekaartje. Op basis van mijn jarenlange kennis en ervaring in de automatisering bied ik een stukje toegevoegde waarde aan zakelijk webdesign.

Ik kom graag met u in gesprek over het laten ontwikkelen van een professionele WordPress website Het liefst bij u op locatie in Drachten, zodat ik me een goed beeld kan vormen van uw bedrijf. Dat helpt mij om een unieke website te bouwen waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie. Zo’n intake gesprek kost u alleen een kopje koffie. Op zoek naar een professional voor een website laten maken Drachten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 06-41 46 33 02

Wat kost een professionele WordPress website?

Website laten maken Drachten: de aanpak van een professional

Webdesign DrachtenWat voor website wilt u laten maken? Een opvallende hypermoderne website met allerlei effecten en felle kleuren? Of past een clean en strak design beter bij uw onderneming? Technisch is tegenwoordig alles mogelijk, maar het belangrijkste is dat uw nieuwe webdesign Drachten bij úw huisstijl en uitstraling past. Bent u een startende ondernemer, op zoek naar een professionele website, maar heeft u nog geen huisstijl? Bij Webzeker Webdesign heeft u alles onder één dak. Een belangrijk uitgangspunt voor een huisstijl is het logo. Op basis hiervan ontwikkel ik uw website en bepaal bijvoorbeeld het lettertype en kleurgebruik. Bij oplevering ontvangt u alle bestanden en overige informatie digitaal zodat u dit in al uw bedrijfsuitingen kunt gebruiken! Maar ook als u op zoek bent naar fotomateriaal, domeinnaamregistratie, het schrijven van teksten en zelfs zoekmachine optimalisatie bent u aan het juiste adres.

Website laten maken drachten?

Dan ga ik uitgebreid in gesprek met u. Op basis van uw wensen bepalen we in overleg welke functies en koppelingen nodig zijn en implementeer ik deze naadloos bij uw website laten maken Drachten. Uiteraard hou ik het responsief design in het oog waardoor deze uitstekend werkt op alle apparaten. Wist u dat de zoekmachine Google eigenlijk alleen nog maar kijkt naar de prestaties op een smartphone? We noemen dit het Mobile First principe.

Heeft u na oplevering vragen over- of problemen met uw website? Wilt u deze uitbreiden op aanpassen? Neem dan gerust contact op, ik help u graag verder met advies, technische ondersteuning of aanpassingen van uw website.

Een website laten maken Drachten betekent een langdurige samenwerking

Als ondernemer kunt u vele doelen hebben met uw website: een goede eerste indruk maken, aanvragen genereren of directe verkopen. Ik help u deze doelen te behalen. Ik kom daarom graag met u in gesprek om uw behoeftes en doelen te bepalen. Heeft u bijvoorbeeld al een website, maar leidt deze niet tot de gewenste resultaten in de vorm van aanvragen en contactmomenten? Dan is het verstandig deze eens goed door te lichten. Wellicht is website redesign in plaats van nieuwbouw een optie Of wilt u beter worden gevonden in Google? Misschien heeft u nog geen website en weet u niet waar u moet beginnen…

Ik doe dus niet zomaar iets als u een website Drachten laat maken. Iedere klant is uniek en iedere website is daardoor maatwerk en gericht op conversie. Hoe? Dat bepalen we in overleg. Hierbij is uw inbreng natuurlijk van groot belang, maar ik ben niet bang voor een discussie. In overleg komen we er altijd uit. Ik streef naar 100% tevredenheid en een langdurige samenwerking.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Functies van een website laten maken Drachten

Ieder website die ik bouw, lever ik kant-en-klaar op. Inclusief een gebruiksvriendelijk beheerpaneel waarmee u zelf wijzigingen kunt aanbrengen. Een contactformulier, integratie van Social Media, fotopresentaties/diavoorstellingen en een Google Maps kaartje zijn standaard inbegrepen. Ook aan website beveiliging is gedacht: Uw nieuwe website is bij oplevering voorzien van back-up programmatuur en een geavanceerde Firewall. Op verzoek en tegen een kleine meerprijs kan ik ook bijvoorbeeld een blogrubriek en WhatsApp functie toevoegen. Maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Nieuwsgiering? Bel me gewoon op 06-41 46 33 02 en we spreken samen de mogelijkheden voor een succesvolle website laten maken Drachten uitvoerig door!

Website laten maken Drachten: een succesvolle aanpak

Intake gesprek

De eerste stap voor professioneel webdesign Drachten is een goed intake gesprek. Het liefst bij u op locatie  zodat ik mij een goed beeld kan vormen van uw organisatie. Maar u bent natuurlijk ook welkom in Lemmer. Of we maken gebruik van Teams, Zoom of de telefoon.

Offerte

Op basis van dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte waarin ik onze afspraken samenvat. Uiteraard met een totaalprijs voor het uitvoeren van het project. Deze prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal pagina’s en de functies van de website. Maar ook bijvoorbeeld of u zelf teksten en afbeeldingen aanlevert, of dat ik deze ga verzorgen.

Ontwerp voor een website Drachten

Gaat u akkoord met mijn offerte? Dan kunnen we beginnen! Ik bouw een eerste versie van de website en zet deze achter een wachtwoord. U ontvangt een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. In deze fase van het bouwen van de website is er voor u alle ruimte om bij te sturen en uw input te leveren. Het laten maken van een website in Drachten is een proces dat we samen uitvoeren. Op deze manier maken we het het project van het webdesign voor uw bedrijf in Drachten tot een succes!

Akkoord?

Is wat u betreft de website helemaal naar wens? Dan vraag ik u de laatste acceptatietest uit te voeren en gaan we live. Ik meld de website voor u aan bij Google en u ontvangt een uitgebreide gebruikershandleiding. Liever een demo bij u in Drachten of bij ons op locatie? Geen probleem.

Onderhoud

Net als een auto heeft een website onderhoud nodig. Er komen regelmatig updates uit en het is verstandig af en toe een back-up te draaien. Vooral het installeren van updates is heel belangrijk om de website veilig te houden. Dat kunt u heel eenvoudig zelf, maar u kunt dit ook aan mij uitbesteden. Ik zorg er dan voor dat uw website in topconditie blijft. Mochten er dan toch problemen ontstaan, dan los ik deze voor u op zonder extra kosten.

Webzeker Webdesign bouwt websites in heel Friesland
Mijn werkgebied:

Lemmer | Balk | Sneek | Heerenveen | Leeuwarden | Joure | Harlingen | Dokkum | Kollum

Website laten maken Drachten en vindbaarheid

Professioneel webdesign Drachten moet er niet alleen voor zorgen dat uw website gebruiksvriendelijk en geschikt is voor zakelijk gebruik. Het is zeker ook van belang dat uw website op relevante zoektermen gezien en gevonden wordt in Google. Dan heb ik het over zoekmachine optimalisatie oftewel SEO. Daar heeft u vast wel eens van gehoord. Maar wat is SEO nu precies? In dit artikel over SEO webdesign leg ik dit in begrijpelijke termen uit.

Om professionele zoekmachine optimalisatie waar te kunnen maken, heb ik een samenwerking met een gespecialiseerd online marketing bureau dat met veel succes zoekmachine optimalisatie verzorgt voor vele MKB bedrijven en ZZP’ers in Nederland. Hierdoor kan ik er samen met u voor zorgen dat ook de vindbaarheid van uw nieuwe website een groot succes wordt

Website beveiliging

Webdesign DrachtenEen belangrijk aandachtspunt bij een website laten maken Drachten is beveiliging. Een website is niet alleen toegankelijk voor potentiële opdrachtgevers, maar helaas ook voor minder goedwillenden. Op internet zijn er programma’s (bots) die continue websites zoeken met beveiligingsproblemen. Als zo’n programma eenmaal “binnen” is, wordt de website meestal gebruikt voor het verspreiden van malware (schadelijke software). Vaak wordt ook de mailfunctie misbruikt voor het versturen van spam.

Gelukkig zijn er bij een website laten maken Drachten een aantal maatregelen die we kunnen nemen om uw website goed te beschermen tegen misbruik. Het belangrijkste is om uw website up-to-date te houden door (beveiliging) updates regelmatig te installeren. Ook het gebruik van een geavanceerde firewall helpt enorm. Overweegt u een website laten maken Drachten maar maakt u zich zorgen over veiligheid? Ik vertel u graag meer over de maatregelen die we samen kunnen nemen om uw webdesign Drachten veilig te houden.

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Website laten maken Drachten? Plan een oriënterend gesprek!

Wilt uw onderneming krachtig op de digitale kaart zetten? Ik sta voor u klaar voor het ontwerpen en bouwen van een professionele website Drachten!  Kom in contact met uw klanten. Ik bouw een hele mooie website voor u. Maar daarmee houdt het niet op. Ook na oplevering kan ik u ondersteunen bij bijvoorbeeld uitbreiding, updates of het oplossen van problemen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het laten maken van een succesvolle website? Neem dan telefonisch contact met mij op en bel voor een oriënterend gesprek telefoon: 06-41 46 33 02. Natuurlijk is een intake gesprek over een website laten maken Drachten altijd geheel vrijblijvend.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Veel gestelde vragen

De kosten voor het bouwen van een website zijn afhankelijk van uw wensen en de functies die een website moet krijgen. Maar mijn tarief start bij € 799,00. Hiervoor lever ik een compleet werkende website inclusief uw teksten en afbeeldingen

Hierbij spelen het type website, de functies en het aantal pagina’s een rol Meestal duurt het ontwikkeltraject tussen de 3 en 4 weken. Als een website wat complexer wordt, kan dit 2 weken langer duren.

Ja hoor, dan kunt u prima zelf. Maar een ervaren webdesigner maakt een professioneler design en zorgt dat het onderhoud eenvoudig blijft. Hij kiest de juiste software. Webdesign is een expertise op zich dat u beter kunt uitbesteden aan een professional.

Er zijn een aantal dingen verplicht om op een zakelijke website te vermelden: Een KvK-nummer, het BTW nummer en contactgegevens moeten zichtbaar te zijn op een website. In veel gevallen moet een website ook een privacy verklaring bevatten.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!