• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Dokkum

Welkom op de pagina “Website laten maken Dokkum

Als u dit leest, bent u waarschijnlijk op zoek naar een bureau dat een website voor u kan maken voor uw bedrijf. Welkom bij Webzeker Webdesign! In dit artikel leggen wij uit waarom een website laten maken Dokkum zo belangrijk is voor uw bedrijf.

Een professionele website laten maken Dokkum biedt talloze voordelen. Het vergroot uw online zichtbaarheid en bereik, waardoor bestaande en nieuwe klanten u eenvoudig online kunnen vinden. Een website is een effectieve en relatief goedkope manier om de bekendheid van uw merk te introduceren of te promoten. Met een goed doordachte website kunnen bestaande én nieuwe klanten eenvoudig informatie vinden en contact met u  opnemen. Dat noemen we “Call to action“. Kortom, een website laten maken Dokkum is een waardevol en relatief eenvoudig instrument om uw bedrijf te laten groeien.

Website laten maken Dokkum

Bezoekers beslissen in een split – second

Mensen zijn ongeduldig en willen snel vinden wat ze zoeken. De eerste paar seconden op een website zijn cruciaal, omdat een bezoeker in die korte tijd beslist of de website relevant is voor hun behoeften. De lay-out, duidelijkheid en de snelheid waarmee informatie wordt gepresenteerd, spelen hierbij een rol grote rol. Als iets niet helemaal duidelijk is of niet direct aanspreekt, haakt uw potentiële klant af. Vergelijk het met de kaft van een boek. Hoe interessant de inhoud ook is: zonder aantrekkelijke cover wordt het niet opengeslagen. Daarom betaalt een investering in een goede, professionele website zich vrijwel direct uit.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Website laten maken Dokkum: onze aanpak voor uw online succes

Het project voor het bouwen van een professionele website omvat verschillende belangrijke stappen.

Analyse van uw doelstellingen

We beginnen met een grondige analyse van uw behoeften en doelstellingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een effectief digitaal visitekaartje, of het het voor u belangrijk om hoog in de zoekresultaten van zoekmachines te komen?

Website ontwerp

Op basis van deze bevindingen maken we een ontwerp dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Hierbij spelen zaken als navigatiestructuur, kleurgebruik, gebruikersgemak en call to action momenten een belangrijke rol.

Bouwen van de website

Daarna beginnen we met het bouwen van de website, waarbij we gebruik maken van content management systemen als WordPress. In deze fase van het project voor een website laten maken Dokkum is er voor u alle ruimte om bij te sturen en uw input met ons te delen. Uiteindelijk is het úw website, dus we luisteren graag naar uw ideeën. We adviseren u over de (on)mogelijkheden.

Testen van de website (acceptatietest) en livegang

Het testen van de website op verschillende apparaten  (responsive design) en browsers is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat deze consistent werkt. Ten slotte vindt de lancering plaats, waarbij we nog een laatste performance test doen en de website aanmelden bij zoekmachines als Google

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

WordPress Specialist

Wij bouwen onze websites in WordPress. Waarom? WordPress heeft een zeer uitgebreid CMS waardoor u het onderhoud ook zelf kunt doen.  WordPress websites zijn eenvoudig uit te breiden met nieuwe functies en pagina’s. Verder kan WordPress makkelijk geoptimaliseerd worden voor Google. (Zoekmachine optimalisatie). Ten slotte bouwen we uw nieuwe website in een prachtig maatwerk design Hiervoor gebruiken we geen gratis “of the shelf” programmatuur, maar schaffen professionele software mét licentie voor u aan. Benieuwd hoe wij het bouwen van een professionele WordPress website aanpakken? Neem dan eens de tijd om dit artikel te lezen.

Website laten maken Dokkum: wat kost dat nu eigenlijk?

Het laten maken van een nieuwe website is natuurlijk altijd een investering. Maar de tarieven voor een professionele WordPress website lopen erg uiteen. Zoek maar eens op “website laten maken Dokkum” in Google. De bandbreedte is enorm: van enkele honderden tot vele duizenden Euro’s. Wij geloven in een stukje kwaliteit, maar vragen niet de hoofdprijs. Wij bouwen een complete WordPress website vanaf € 799,00 exclusief BTW. Voor dit bedrag leveren wij een complete website met uw teksten en afbeeldingen en plaatsen deze live op het internet. Maar we kunnen ook een stapje verder gaan als het gaan. Zie onderstaand overzicht voor enkele website pakketen die wij leveren. Andere wensen? Natuurlijk is maatwerk altijd mogelijk voor een website laten maken Dokkum! Neem hiervoor gerust contact met ons op via e-mail adres info@webzeker-webdesign.nl of bel ons gewoon op 06-41 46 33 02

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!