Website laten maken Bant

Een website laten maken voor uw bedrijf in Bant

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner om een website laten maken Bant, dan bent u bij Webzeker Webdesign aan het juiste adres. Een website is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van ieder bedrijf of organisatie. Het is namelijk het online visitekaartje van uw onderneming en het eerste contactmoment met potentiële klanten of partners. Het is dan ook belangrijk dat uw  website laten maken Bant een professionele uitstraling heeft en goed vindbaar is voor zoekmachines.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Aandachtspunten voor webdesign Bant

Het bouwen van een website is geen gemakkelijke klus. Er zijn tal van aspecten waar u met een website laten maken Bant rekening mee moet houden. Denk aan de vormgeving, de techniek, de inhoud en de vindbaarheid. Bovendien zijn er veel verschillende technieken en tools die u kunt gebruiken om een website te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan WordPress, Joomla, Drupal of Magento. Webzeker Webdesign helpt u bij het maken van de juiste keuzes en het bouwen van een website die volledig aansluit bij uw wensen en eisen. De eerste keuze hebben wij al voor u gemaakt: de techniek onder de motorkap van uw nieuwe website.

Wij hebben gekozen om websites te bouwen in het WordPress CMS systeem. Dit is het meest veelzijdige pakket dat op de markt is voor een website laten maken Bant. Tijdens het project laten we u kennismaken met deze gebruiksvriendelijke website- software.

Website laten maken Bant

Webzeker Webdesign als betrouwbare parnter

Voor een website laten maken Bant heeft u de keuze uit duizenden webbouwers. Webzeker Webdesign onderscheidt zich door:

 • Ervaring en expertise
  Wij hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van webdesign en -ontwikkeling. Zie hiervoor onze referenties en portfolio

 • Persoonlijk contact
  Bij ons heeft u een vaste contactpersoon waardoor de lijntjes kort zijn. Verder zijn we gevestigd in Lemmer dus we komen graag een keer langs voor een persoonlijke kennismaking.

 • Maatwerk
  We leveren maatwerk en houden dus rekening met uw specifieke wensen en eisen. Zo krijgt u een webdesign Bant dat perfect aansluit bij uw bedrijf of organisatie.

 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  Een goede webbouwer houdt niet alleen rekening met het uiterlijk en de techniek van uw website, maar ook met de vindbaarheid in zoekmachines. Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk en kunnen deze zelfs optimaliseren voor een uitstekende vindbaarheid

 • Onderhoud en updates
  Een website is nooit af en heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij bieden daarom optionele onderhoudscontracten aan zodat uw website altijd up-to-date blijft.

Kosten voor een website laten maken Bant

Het laten bouwen van een website Bant in de Noordoostpolder is vaak maatwerk en daarom is het lastig om een exacte prijsindicatie te geven. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de website, de gewenste functionaliteiten en het gewenste design. Natuurlijk ontvangt u van ons een offerte op maat voor een website laten maken Bant. Om u toch alvast een idee te geven van de kosten voor het bouwen van een website Bant, zetten we hierbij enkele voorbeelden van websites en de kosten hiervoor op een rijtje:

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Afspraak maken voor een website laten maken Bant?

Het is belangrijk om te beseffen dat uw webdesign Bant meer is dan alleen een online visitekaartje. Het kan namelijk ook dienen als verkoopkanaal en lead generator. Een goed gebouwde website kan leiden tot meer bezoekers, meer klanten en meer omzet voor uw onderneming.  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden van een website laten maken Bant met u door te spreken.

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professioneel webdesign. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende webdesign offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl