• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Kies voor een effectieve online presentatie

Als een mogelijke klant uw website bezoekt, heeft u één kans. Overtuigt uw website niet in één oogopslag? Dan is uw bezoeker verdwenen. Laat het bouwen van uw webdesign Joure dus over aan een lokale professional. Als internetbureau vlakbij Joure bouwen we een maatwerk website die uw doelgroep aanspreekt.

Website laten maken Almere

Waarom is een professionele website zo belangrijk?

Uw bedrijf in Almere kan niet zonder een professionele website

Potentiële klanten zoeken tegenwoordig altijd op internet om zich te oriënteren en beslissen binnen enkele seconden. Als u online slecht vindbaar bent of geen goede website heeft, klikken ze verder. Wilt u de online mogelijkheden optimaal benutten? Dan is een website laten maken Almere een investering die u snel terugverdient!

Onze werkwijze voor een website laten maken Almere

 • We brengen, het liefst in een persoonlijk gesprek, uw verwachtingen, wensen en doelstellingen in kaart.

 • U ontvangt een vrijblijvend voorstel met een vaste prijs voor uw website laten maken Almere.

 • Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp en de bouw. In deze fase stemmen we veel met u af.

 • U kunt de website op uw gemak testen. Na uw akkoord gaan we live.

 • Na oplevering blijven we beschikbaar voor vragen en helpen we u met het onderhoud en beheer.

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Martijn Benschop, online specialist van Webzeker Webdesign. Lees hier meer over Martijn

Een website laten maken Almere?

Vraag vrijblijvend een maatwerk offerte bij ons op en laat u verrassen!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zonder gedoe een écht goede website voor u kan maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We maken graag persoonlijk kennis en bespreken uw wensen. U ontvangt altijd een gratis en vrijblijvend voorstel

Bekijk onze portfolio

We zijn trots op de websites die wij hebben gebouwd voor tevreden klanten. Hieronder vindt u een kleine greep van opgeleverd werk. Voor meer informatie belt u Martijn Benschop op 06-41 46 33 02

Maatwerk WordPress websites in uw eigen huisstijl v.a. € 799,00

Compleet werkend opgeleverd met uw teksten en afbeeldingen

Eenvoudig beheer en onderhoud en telefonische hulp bij vragen

Website laten maken Almere | Hulp na oplevering

Hulp na oplevering van uw website

Heeft u bij ons een website laten maken Almere, dan staan wij ook na oplevering voor u klaar. We geven een kosteloze demonstratie zodat u precies weet hoe u iets kunt aanpassen. Ook ontvangt u van ons een handleiding voor het gebruik. Loopt u ergens mee vast of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag weer op weg. Gratis, omdat we blij met u zijn als klant!

Zorgeloos beheer? Neem een technisch onderhoudsabonnement of strippenkaart bij ons af!

Waarom Webzeker Webdesign kiezen als uw webbouwer in Almere?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor het laten maken van een website in Almere contact op met Webzeker Webdesign en bel 06 – 41 46 33 02.

Professionele en betaalbare websites in de regio Flevoland. Ons werkgebied: Emmeloord –  AlmereLelystadDronten – Biddinghuizen – ZeewoldeEns

Website laten maken in Almere: veel gestelde vragen

Een website moet snel laden, over goede inhoud (teksten, afbeeldingen) beschikken, een duidelijke navigatiestructuur hebben, mobiel vriendelijk zijn en aansluiten op uw bedrijfsactiviteit. Verder moet deze goed vindbaar zijn en duidelijke call to action mogelijkheden bieden.

Google scant het internet continue en komt regelmatig terug bij bekende websites. Het probleem van een nieuwe website, is dat deze nog niet in de Google Index is opgenomen. De eenvoudigste manier om tegen Google te zeggen: “Hallo, hier is een nieuwe website”, is om deze aan te melden via de Google Search Console.

Dat is afhankelijk van de functies van uw website en het aantal pagina’s. Normaal gesproken moet u rekening houden met ongeveer 3 weken. Maar als het écht snel moet, kunnen wij uw website ook binnen enkele dagen online hebben.

Wist u dat wij voor € 799,00 al een complete WordPress website voor u kunnen bouwen? Dat is inclusief het plaatsen van uw teksten en afbeeldingen én het live zetten op het internet

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!