• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten maken Almere

Kunnen wij u helpen met een website laten maken in Almere?

Bent u op zoek naar een webdesign bureau dat uw website kan laten maken in Almere? Webzeker Webdesign is u van dienst met een professionele WordPress website voor een eerlijk en concurrerend tarief voor professioneel webdesign.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Webdesign Almere webdesign bureau Webzeker helpt u graag op weg

Bent u met uw onderneming gevestigd in Almere en op zoek naar een professioneel webdesign bureau? Webzeker Webdesign bouwt voor een aantrekkelijke prijs een MKB website. Wij zijn als MKB specialist uw deskundige partner voor professioneel en betaalbaar webdesign.

 

Website laten maken in Almere

Waarom een webdesign bedrijf als Webzeker Webdesign?

Webzeker Webdesign is niet zomaar een bedrijf die even snel een website voor u gaat opzetten en u dan alleen laat. Onze werkwijze gaat verder dan dat. Wij begrijpen dat een eigen website hét visitekaartje is van uw bedrijf. En daarom kunnen wij zeggen dat wanneer u op-of aanmerkingen heeft op hoe de website er uit ziet, wij graag voor u nodige wijzigingen willen doorvoeren.

De bouw van een website is voor zowel ons als u heel erg belangrijk, een professionele website moet doeltreffend zijn als het gaat om online succes. De website het verhaal van uw merk dragen, het moet leads genereren, interesse opwekken en vasthouden of producten online verkopen. Voor deze doelen en meer, doet u er goed aan om contact met ons op te nemen.

Waarom een WordPress website houden/onderhouden?

Website laten maken in Almere | WordPress dashboard

Wat het ideale aan WordPress is, is het feit dat voor welke doelstelling u ook heeft, het makkelijk is om uw website te bedienen. WordPress beschikt namelijk over een uiterst vriendelijk Content Managment Systeem (CMS). Zo weet u binnen de kortste keren wat handige trucs en middelen zijn, zonder een hele handleiding raad te plegen.

Waarom een WordPress website voor u?

Daarbij kan u een website van WordPress tot op het bot personaliseren, optimalisatie in ontwerpen, optimalisatie in conversie of het uit breiden van de bestaande website. Wat uw plannen ook zijn, met WordPress maakt u uw website, ook echt uw website.

Mede dankzij het prettige CMS, is het creëren van een persoonlijke website haalbaar, u kunt uw eigen afbeeldingen toevoegen, en zelf teksten of andere aanpassingen maken.

Webdesign Almere | onze werkwijze

Webdesign Almere vergt maximale inspanning voor een maximaal resultaat. Webzeker staat voor goed webdesign, sterk webdesign voor een nieuwe website of een bestaande website. Wij kunnen u maar al te goed helpen met het maken wat voor u de perfecte website is.

Wat kan u verwachten van Webzeker als uw webdesign bureau?

 • We beginnen met een intake gesprek, hierin stellen we uw doelen op en brengen we uw wensen in kaart. Uw doelen halen is onze missie, wij helpen u al te graag om uw doelstellingen te realiseren.
 • Aan u de keus, komt u langs bij mij ons in Lemmer, doen we het kennismakingsgesprek via een persoonlijke videoverbinding? Of zullen wij bij u langs komen in Almere. Wat u ook wilt, wij garanderen ervoor dat de eerste ontmoeting gelijkstaat aan de aanpak van de diensten omrent webdesign in Almere, uw wensen staan centraal.
 • Na de doelstellingen in kaart zijn gebracht de bedrijven bij beide partijen bekend zijn, wordt er een snel een vrijblijvende offerte gemaakt. In tegenstelling tot andere bureaus, staat persoonlijke aanpak bij ons centraal. Dus ook een offerte is op maat gemaakt.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Voorbeelden van een website laten maken in Almere

Wij hebben een ruim portfoilio opgebouwd waarbij de oplevering duidelijk zichtbaar is. Wist u dat wij niet alleen hele websites maken, maar ook vernieuwen? Wat er ook maar bij uw doelstellingen past, wij denken dat wij in ons portfolio genoeg bewijs hebben om ook u te helpen.

Voor contact belt u Martijn Benschop op 06-41 46 33 02.

Nieuwe klanten of leads werven? Prima!

Als u een bedrijf of meerdere bedrijven heeft waarvoor u meer leads en klanten wil hebben dan is deze taak bij ons in de juiste handen. Door onze snelle service, toewijding aan professionaliteit is de uitstekende website voor u snel op maat gemaakt.

Zo kan u in no-time bezig met het geen waar u als ondernemer het beste in bent; ondernemen.

Zoekmachine optimalisatie na het website laten maken in Almere

Wij houden niet alleen op met het designen van een website. Wist u dat wij samenwerken met uitstekende partners als Marketing Concepts? Dat online marketing bureau is uw go-to plek als u uw nieuwe website een betere vindbaarheid wil geven.

SEO - Website laten maken in Almere

Zo is uw MKB niet alleen online aanwezig, maar ook online goed vindbaar. Zo kunt u nog meer leads of klanten aantrekken. Neem nu contact op met Martijn en vraag naar de mogelijkheden om de online vindbaarheid van uw website te verbeteren!

Op deze wijze krijgt u na de gemaakte website van uw bedrijf in Almere niet alleen beschikking over een professionele MKB website, maar wordt deze ook door potentiële klanten 24/7 gezien en gevonden.

Tip: voeg een WhatsApp knopt toe!

WhatsApp knop

Wij zorgen ervoor dat uw website is voorzien van CTA’s, oftewel Call To Action-knoppen. In begrijpelijke taal betekent dit dat we verschillende manieren bieden waarop bezoekers contact met u kunnen opnemen. Dit omvat knoppen, vermelding van uw telefoonnummer, een handig contactformulier en een e-mailadres waarop ze kunnen klikken.

We begrijpen dat veel mensen privé WhatsApp gebruiken. Wist u dat dit ook effectief kan zijn voor zakelijk gebruik? We kunnen een speciale WhatsApp-module installeren. Hierdoor kan een bezoeker van uw website met één klik direct een WhatsApp-gesprek met u starten. Ontdek hier meer over deze mogelijkheden

Meer weten over het laten maken van een website in Almere?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor het laten maken van een website in Almere contact op met Webzeker Webdesign en bel 06 – 41 46 33 02.

Professionele en betaalbare websites in de regio Flevoland. Ons werkgebied: Emmeloord –  AlmereLelystadDronten – Biddinghuizen – Zeewolde – Ens

Website laten maken in Almere: veel gestelde vragen

Een website moet snel laden, over goede inhoud (teksten, afbeeldingen) beschikken, een duidelijke navigatiestructuur hebben, mobiel vriendelijk zijn en aansluiten op uw bedrijfsactiviteit. Verder moet deze goed vindbaar zijn en duidelijke call to action mogelijkheden bieden.

Google scant het internet continue en komt regelmatig terug bij bekende websites. Het probleem van een nieuwe website, is dat deze nog niet in de Google Index is opgenomen. De eenvoudigste manier om tegen Google te zeggen: “Hallo, hier is een nieuwe website”, is om deze aan te melden via de Google Search Console.

Dat is afhankelijk van de functies van uw website en het aantal pagina’s. Normaal gesproken moet u rekening houden met ongeveer 3 weken. Maar als het écht snel moet, kunnen wij uw website ook binnen enkele dagen online hebben.

Wist u dat wij voor € 799,00 al een complete WordPress website voor u kunnen bouwen? Dat is inclusief het plaatsen van uw teksten en afbeeldingen én het live zetten op het internet

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele Wordpress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!