Website laten maken Almere

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw website kan laten maken in Almere? Webzeker Webdesign is u van dienst met een professionele WordPress website voor een eerlijk en concurrerend tarief voor webdesign.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Uw betaalbare partner voor een website laten maken Almere

Bent u met uw onderneming gevestigd in Almere en op zoek naar een professioneel webdesign bureau? Webzeker Webdesign bouwt voor een aantrekkelijke prijs een MKB website. Wij zijn als MKB specialist uw deskundige partner voor professioneel en betaalbaar webdesign

Website laten maken in Almere

Website laten maken Almere | onze service

Kiest u voor een WordPress website van Webzeker Webdesign? We starten met een intake, waarin wij uw wensen inventariseren. Daarvoor maken we graag een afspraak bi u in Almere.  Maar of afstand is natuurlijk ook mogelijk. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een website laten maken Almere. Bent u tevreden met ons aanbod? Dan gaan we aan de slag. Tijdens de bouwfase heeft u toegang tot de ontwikkelversie. We hebben regelmatig contact en er is voor u voldoende ruimte om bij te sturen. Als u helemaal tevreden bent, zetten wij uw website live en melden deze aan bij Google, zodat deze zo snel mogelijk wordt weergegeven voor uw potentiële opdrachtgevers.

WordPress is de standaard

Website laten maken in Almere | WordPress dashboardOnze WordPress websites zijn standaard uitgerust met een gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Hiermee heeft u als eindgebruiker geen kennis nodig van programmeertalen als PHP, HTML en CSS. WordPress websites scheiden de techniek van de inhoud.

Wat is het grote voordeel van WordPress voor u als ondernemer? WordPress is een CMS. Dat betekent dat u u zelf teksten, foto’s, artikelen, producten en aanbiedingen kunt plaatsen na het laten bouwen van uw website in Almere. Dit in tegenstelling tot andere website pakketten. Kunt u met Microsoft Word overweg? Dan kunt u met een gerust hart een website laten maken in Almere door Webzeker Webdesign omdat u deze eenvoudig zelf kunt onderhouden.

Webdesign Almere en WordPress onderhoud

Na oplevering van uw website, komen bij graag een keer langs bij u in Almere voor het geven van een demonstratie ten behoeve van het gebruik en onderhoud. WordPress websites zijn erg veilig in het gebruik. Bij oplevering is alle programmatuur up-to-date. Ten behoeve van de beveiliging installeren wij een gratis firewall. Verder ontvangt u van ons een complete set back-up bestanden zodat de website in geval van nood kan worden gereconstrueerd. Maar vanwege beveiliging van uw website is het belangrijk regelmatig updates te installeren. Gelukkig kan dit zeer eenvoudig via het WordPress CMS. Wilt het onderhoud van uw WordPress website uitbesteden? Overweeg dan een website onderhoudsabonnement. Hiermee nemen we u alle zorgen uit handen. Wij zorgen dat de website die u door ons heeft laten maken in topconditie blijft. Als er problemen zijn, lossen wij ze voor u op. Gegarandeerd!

Kiezen voor Webzeker Webdesign uit Lemmer betekent:

Voorbeelden van een website laten maken in Almere

Als ervaren webdesign bureau hebben wij honderden websites gebouwd voor tevreden klanten. Hierdoor hebben wij ruime ervaring opgedaan in vele branches zoals websites voor verzekeraars, psychologen, watersport, autoschade herstel, op maat gemaakte meubels en diverse campings. Neem eens een kijkje op onze portfolio pagina voor voorbeelden van geslaagd webdesign. Heeft u zelf een mooi voorbeeld voor een website laten maken Almere? We bespreken in overleg de sterke en zwakke punten. Op basis daarvan werken we een vrijblijvend voorstel uit.

Zoekmachine optimalisatie na het website laten maken Almere

SEO - Website laten maken in AlmereWij bouwen websites altijd zoekmachine vriendelijk. Daarbovenop kunnen wij aan u als MKB ondernemer, een totaaloplossing bieden voor het laten maken van een website in Almere. De SEO specialisten waar Webzeker Webdesign nauw mee samenwerkt, kunnen ook nieuwe MKB websites op relevante zoekwoorden combinaties naar boven te laten komen in de zoekresultaten van Google. Hierbij kunnen zij zich richten op bijvoorbeeld Almere, Flevoland heel Nederland. Uiteraard wordt alles van te voren met u besproken. Op deze wijze krijgt u niet alleen  beschikking over een professionele MKB website, maar wordt deze ook door potentiële klanten 24/7 gezien en gevonden.

Tip: voeg een WhatsApp knopt toe!

WhatsApp knopWij bouwen een professionele WordPress website en als u dat wenst verzorgen we de online marketing. Hou echter één ding in de gaten: een mooie website die goed wordt gevonden is natuurlijk prachtig. Maar verlies het doel van een website laten maken Almere hierbij niet uit het oog. Potentiele klanten moeten op de één of andere manier contact met u opnemen op basis van de informatie op uw website.

Hiervoor voorzien wij uw website van CTA’s: Call To Action mogelijkheden. In gewoon Nederlands betekent dat uw bezoeker op allerlei manieren contactmogelijkheden geboden moeten worden. Denk aan knoppen, het vermelden van uw telefoonnummer, een contactformulier en een  e-mail adres waarop geklikt kan worden.

Privé maakt iedereen heel veel gebruik van WhatsApp. Wist u dat dit ook op een zakelijke kan worden toegepast? Wij installeren dan een speciale WhatsApp module. Door hier op te klikken, kan de bezoeker van uw website direct een WhatsApp chat met u starten. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Meer weten over het laten maken van een website in Almere?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor het laten maken van een website in Almere contact op met Webzeker Webdesign en bel 06 – 41 46 33 02.

Professionele en betaalbare websites in de regio Flevoland. Ons werkgebied: Emmeloord –  Almere – Lelystad – Dronten – Biddinghuizen – Zeewolde – Ens

Website laten maken in Almere: veel gestelde vragen

Een website moet snel laden, over goede inhoud (teksten, afbeeldingen) beschikken, een duidelijke navigatiestructuur hebben, mobiel vriendelijk zijn en aansluiten op uw bedrijfsactiviteit. Verder moet deze goed vindbaar zijn en duidelijke call to action mogelijkheden bieden.

Google scant het internet continue en komt regelmatig terug bij bekende websites. Het probleem van een nieuwe website, is dat deze nog niet in de Google Index is opgenomen. De eenvoudigste manier om tegen Google te zeggen: “Hallo, hier is een nieuwe website”, is om deze aan te melden via de Google Search Console.

Dat is afhankelijk van de functies van uw website en het aantal pagina’s. Normaal gesproken moet u rekening houden met ongeveer 3 weken. Maar als het écht snel moet, kunnen wij uw website ook binnen enkele dagen online hebben.

Wist u dat wij voor € 799,00 al een complete WordPress website voor u kunnen bouwen? Dat is inclusief het plaatsen van uw teksten en afbeeldingen én het live zetten op het internet

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende webdesign oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professioneel Wordpress webdesign. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!