• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website laten bouwen

WordPress en Joomla websites de beste prijs kwaliteitverhouding

Wanneer u als MKB bedrijf of ZZP’er overweegt om een (nieuwe) website laten bouwen kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden te weten:

  • Maatwerk website laten bouwen door een programmeur
  • In open source software WordPress / Joomla een maatwerk website laten bouwen
  • Website laten bouwen door een bedrijfsgebonden Content Management Systeem
  • Leasen van een website

Zeker wanneer u voor het eerst een MKB website wilt laten bouwen voor professioneel gebruik is de kans groot dat het u nu al duizelt. Daarom een korte toelichting in Jip en Janneke taal welke keuzemogelijkheden u in hoofdlijnen heeft.

Maatwerk website laten bouwen door een programmeur in PHP

Zoals de naam al aangeeft is het voordeel van een maatwerk website, die door een programmeur ontwikkeld wordt, dat deze gebouwd wordt zoals u het wilt. In principe zijn alle toeters en bellen mogelijk. Het grote nadeel is, dat de prijs van een door een programmeur ontwikkelde website ronduit hoog te noemen is. U moet dan denken aan investeringskosten v.a. € 5.000,- Zeker wanneer u geen goede handleiding bedongen heeft zit uw bedrijf in de toekomst aan een programmeur vast.

Maatwerk website laten bouwen in open source software als WordPress of Joomla

Webzeker Webdesign | Website laten bouwenEen 2e mogelijkheid is om een website voor professioneel gebruik te laten bouwen in open source Content Management Systemen als WordPress of Joomla. Deze software is vrij toegankelijk en wordt door honderdduizenden webdesigners gebruikt. Het aantal mogelijkheden is vandaag de dag zo groot, dat door ervaren webdesigners een maatwerk MKB website gemaakt kan worden. Bovendien krijgt u de beschikking over een CMS dat u in staat stelt om zelf foto’s en teksten toe te voegen. Daarnaast bent u niet gebonden aan een webdesigner. Honderdduizenden webdesigners beschikken over de kennis.

Website laten bouwen in een zelf ontwikkeld Content Management Systeem

Er zijn een groot aantal webdesign bureaus die voor een gering bedrag een website bouwen. Zij doen dit door gebruik te maken van een zelf ontwikkeld Content Management Systeem. Wanneer u hierop ingaat bent u met handen en voeten gebonden aan dergelijke webdesignbureaus en betaalt u achteraf de hoofdprijs.

Leasen van een website

Het leasen van een website wordt steeds populairder. Een webdesigner bouwt voor u een website die u in bruikleen heeft tegen een vast bedrag per maand. U wordt dus geen eigenaar van het webdesign. Hierbij is (net als bij een lease auto) alles voor u geregeld.

Wij hopen dat wij u in het kort duidelijk hebben kunnen maken wat de verschillen zijn. Is dat niet het geval? Neem dan beslist contact met ons op. Dat voorkomt zakelijke teleurstellingen in de naaste toekomst.