• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Website bouwen kosten

Kosten bouwen website al vanaf 799 euro

Webzeker Webdesign | Website bouwen kostenBent u als MKB ondernemer in bijvoorbeeld Friesland op zoek naar een goedkope webdesigner voor het bouwen van een maatwerk website in de ‘look en feel’ van uw bedrijf? Voor het opvragen van website bouwen kosten nodigen wij u uit om eens vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Webzeker Webdesign in Lemmer. Bij het gespecialiseerde webdesign bureau voor het MKB bedragen de kosten voor een complete maatwerk MKB website slechts € 799,- exclusief btw. Het bijzondere van deze MKB website is, dat onlangs de relatief geringe kosten deze MKB website is uitgerust met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Dit CMS stelt u in staat om zelf teksten, aanbiedingen, afbeeldingen en artikelen toe te voegen.

MKB websites van Webzeker Webdesign worden gebouwd in Joomla

Webzeker Webdesign kiest er bewust voor om al haar websites uit te rusten met een Joomla open source CMS. Voor u als MKB ondernemer heeft dit als voordeel dat de website bouwen kosten gering zijn en dat u nooit afhankelijk bent van een specifiek webdesign bureau. Bovendien wordt u bij Webzeker Webdesign eigenaar van uw website. Uw investering voor het bouwen van uw MKB website bij Webzeker Webdesign is eenmalig. Elke MKB website die door Webzeker Webdesign gebouwd wordt is SEO gecertificeerd. De website bouwen kosten bij Webzeker Webdesign durven wij dan ook als zeer laag te omschrijven, terwijl de geleverde kwaliteit hoog is.

Website bouwen kosten bij Webzeker Webdesign

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over de lage website bouwen kosten van Webzeker Webdesign telefoon 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar contact.