Website laten maken Harlingen

Website laten maken Harlingen door een webdesignbureau?

U weet niet waar u moet beginnen? Op deze pagina bespreken we een aantal zaken waarop u moet letten als u een nieuwe website Harlingen wilt laten maken of redesignen. Wij zijn Webzeker Webdesign; een bureau voor full service webdesign met zijn roots in Friesland.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Website laten maken Harlingen: belangrijke overwegingen

Het doel van uw website

U wilt dus een website laten maken. Heeft u ook goed nagedacht over het doel van de website? Dit is namelijk een belangrijk uitgangspunt dat bij de start van het traject vast moet liggen omdat het van invloed is op design, prijs en ontwikkelstrategie. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een digitaal visitekaartje
  U wilt een website laten maken Harlingen om online aanwezig te zijn. U wilt achtergrond informatie geven en uw producten of diensten presenteren. Verder is een website een goede mogelijkheid voor klanten om uw contactgegevens op te zoeken. Een goed ontworpen en functionele website vergroot uw geloofwaardigheid, versterkt uw merkimago en ondersteund het succes van uw onderneming.

 • Een webshop
  Wilt u online producten verkopen,  klanten digitaal laten afreken en deze producten versturen? Dan bent u op zoek naar een webshop. Een webshop is geïntegreerd in een website. U gebruikt de website dan om algemene informatie over uw bedrijf te presenteren, het shop gedeelde voor de verkoop

 • Een website laten maken Harlingen om leads te genereren
  Als nieuwe klanten trekken het doel is van uw website, speelt zoekmachine optimalisatie (SEO: Search Engine Optimization) een rol. Naast het bouwen van een professionele website, is een hoge positie in de zoekmachines van belang. Dit vergt een extra inspanning en investering.

Prijs en doorlooptijd website laten maken Harlingen

De keuze waarom u een website laat maken Harlingen, heeft dus consequenties voor prijs, doorlooptijd en aanpak van het webdesign. Op basis van een intake gesprek, kunnen wij een goede inschatting maken.  Om u een indicatie te geven: met ons MKB website pakket heeft u een professionele website vanaf € 799,00, het ontwikkeltraject voor een website laten maken Harlingen heeft een doorlooptijd van ongeveer 3 weken. Een zoekmachine geoptimaliseerde website is duurder, omdat wij daarvoor professionlee online marketeers voor inschakelen.

Prijs en doorlooptijd website laten maken Harlingen

Website laten maken Harlingen: technische keuzes

Maatwerk

Om een website te ontwikkelen, heeft een webdesigner diverse keuzes. In het verleden werden websites vaak vanaf de grond ontwikkeld in html/php/css. Het grote voordeel hiervan is het maatwerk: de website wordt exact ontworpen op basis van de klantwensen. Grote nadelen hiervan zijn natuurlijk de kosten, maar ook de onderhoudbaarheid: zonder technische kennis kunt u zelf geen teksten of afbeeldingen aanpassen.

CMS systemen

Wij adviseren u om altijd gebruik te maken van een CMS systeem voor een website laten maken Harlingen. Dit scheidt de techniek van de inhoud en iedere webbouwer kan ermee overweg. U bent dus niet afhankelijk van het bureau waar u de website heeft laten maken. Voorbeelden van Content Management Systemen zijn WordPress, Joomla, Drupal en Magento.

Website laten maken Harlingen in WordPress:

Website laten maken Harlingen, hoe kiest u een webdesigner?

Als u op internet zoekt op “Website laten maken Harlingen“, krijgt u duizenden hits. Waar te beginnen? Enkele tips:

 • Google probeert u altijd de meest relevante resultaten te geven op basis van uw zoekopdracht. Hoewel het niet álles zegt, hebben de webdesigners op de eerste pagina’s vaak de beste reputatie (in de ogen van Google tenminste)
 • Pas op met advertenties: de bovenste zoekresultaten zijn vaak advertenties: deze staan bovenaan omdat adverteerders hiervoor betalen
 • Lees Google reviews. Kijk wat de ervaringen van klanten zijn die u voorgingen bij een website laten maken Harlingen.
 • Denk op de lange termijn: een student die voor een klein bedrag een website maakt, is leuk. Maar hoe zit het met onderhoud? Kunt u terugkomen voor aanpassingen of het oplossen van problemen?

Tot slot

Martijn BenschopNatuurlijk zijn er nog veel meer zaken waar u tegenaan loopt bij een website laten maken Harlingen. Maar een goede webdesigner verstaat zijn vak en stelt vanaf het eerste moment de juiste vragen. Een professioneel bureau kan u adviseren met bijvoorbeeld hosting, domeinnaam, teksten, afbeeldingen, onderhoud en beveiliging.

Heeft naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op en bel met Martijn Benschop van Webzeker Webdesign : 06-41 46 33 02

Professionele website laten maken?

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Uw webdesign in goede handen

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl