Webdesigner Lemmer

Webdesigner in Lemmer

Op zoek naar een webdesigner Lemmer? U heeft ons gevonden! Webzeker Webdesign bouwt een professionele WordPress website voor een eerlijke prijs. Vanaf € 799,00 heeft u een digitaal visitekaartje dat uitstekend aansluit op uw huisstijl en bedrijfsactiviteiten.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Wie u voorgingen in Lemmer…

We kunnen uren praten de websites de we hebben gebouwd in Lemmer en hoeveel tevreden klanten we in meer dan 10 jaar hebben geholpen. Maar een plaatje zegt meer dan duizend woorden toch? Hieronder vindt u enkele voorbeelden die wij als webdesigner in Lemmer hebben gebouwd:

Kruithof Fysio

Webdesigner Lemmer | Zorgplein Lemmer

Zorgplein Lemmer

Webdesigner Lemmer | Zorgplein Lemmer

PC Lemmer

Webdesigner Lemmer |PC Lemmer

Huurdersvereniging

Webdesigner Lemmer | Huurdersvereniging Lemsterland

Studio Stip & Zo

Webdesigner Lemmer | Studio Stip & Zo

Werkfruitbox

Webdesigner Lemmer | Werkfruitbox

Webzeker Webdesign is uw lokale partner in Lemmer

Er zijn duizenden bureaus die voor u een website kunnen bouwen. En die maken allemaal prachtige websites. Voor u als ondernemer biedt een lokale partner uit Lemmer extra voordelen:

 • Wij maken graag persoonlijk kennis bij ons op kantoor of uw bedrijf voor een intake. Hierdoor kunnen wij ons een goed beeld vormen van uw organisatie. En dat komt het designproces van de website weer ten goede

 • Een persoonlijke kennismaking geeft vertrouwen: u weet met wie u in zee gaat.

 • Vlot schakelen tijdens de bouw van de website: korte lijntjes en snel resultaat

 • Bij oplevering komen we graag een keer langs om een demo van uw website te geven

Een betaalbare website laten bouwen Lemmer

Webzeker Webdesign adviseert en realiseert uw wensen voor het maken van een professionele WordPress (bedrijfs)website. Het internet wordt steeds belangrijker en dat heeft ook invloed op het (lokale) bedrijfsleven. Een digitaal visitekaartje wordt hierbij steeds belangrijker bij het vindbaar maken van uw bedrijf in Lemmer. In WordPress bouwen een website precies zoals u dat wilt Uiteraard in responsive design dat werkt op alle apparaten.

En de prijs voor een webdesigner in Lemmer? Wij werken niet met een veel te hoog uurtarief, maar maken van te voren duidelijke afspraken over een vaste voor het laten maken van een website in Lemmer. Geen verrassingen bij oplevering dus: afspraak is bij ons ook echt afspraak.

Webdesigner Lemmer

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Wat doet een webdesigner Lemmer?

Na een eerste kennismaking brengen wij uw wensen in kaart. Wat voor website heeft u zelf in gedachten en wat kunnen wij voor u betekenen? Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvend voorstel voor het laten bouwen van uw website in Lemmer.

Natuurlijk staat hierin beschreven wat voor webdesign Lemmer wij gaan bouwen. Maar ook wat we verder nog voor u doen. Veel kunt u zelf regelen, maar wij kunnen alles uit handen nemen. Denk hierbij aan:

 • Ontwikkeling van het logo

 • (Laten) schrijven van de webteksten

 • Hosting en domeinnaamregistratie

 • Verzorgen van fotomateriaal en afbeeldingen voor de website.

 • Updates, beveiliging en back-up

 • Online marketing,  zoekmachine optimalisatie en vindbaarheid

Een nieuwe website gaat verder dan alleen ontwerpen en bouwen. Wij kunnen het hele proces uit handen nemen en u zo 100% ontzorgen

Na uw akkoord voor een website laten maken Lemmer gaan we voor u aan de slag. Tijdens het project zijn er voldoende momenten waarop u het designproces voor de website kunt volgen en  bijsturen. Pas als u helemaal tevreden bent, plaatsen wij uw website live en bent u de trotse eigenaar van een professionele website in Lemmer!

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte op, wij helpen u graag

Wij installeren WordPress en kopen een licentie voor een premium thema. Dit zit bij onze prijs inbegrepen Met dit thema bouwen we een unieke website gebaseerd op een Content Management systeem dat wordt gebruikt door honderden miljoenen websites. Het beste van twee werelden dus!

Wij hanteren een doorlooptijd van 2 tot 3 weken. De meeste uren zitten niet in het bouwproces zélf, maar in de communicatie met onze klanten: het intake gesprek, de offerte en verschillende afstemrondes tijdens het project. Ten slotte natuurlijk de oplevering en een demonstratie op locatie in Lemmer.

Nee hoor, wij bieden onze diensten aan in heel Friesland en Flevoland en ver daarbuiten. Het afstemmen voor de bouw van een website wordt niet meer beperkt door afstand. Met het gebruik van moderne middelen als Zoom, Teams en Skype zijn er eigenlijk geen grenzen meer.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!