• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Zeewolde

Ondernemers kunnen niet meer zonder een website

Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een professionele website. Vrijwel iedere potentiële klant zoekt op internet naar producten of diensten en vergelijkt de verschillende aanbieders en prijzen. Als u als ondernemer uit Zeewolde niet wordt gevonden, loopt u dus opdrachten mis. Naast de bepekte online zichtbaarheid, heeft het ontbreken van een website nog meer nadelen:

 • Minder geloofwaardigheid:
  Voor veel consumenten en bedrijven is een website een teken van legitimiteit en geloofwaardigheid.

 • Beperkte marketingmogelijkheden:
  Een website biedt een platform voor marketing en branding.

 • Minder klantenserviceopties:
  Een website kan dienen als een 24/7 klantenserviceplatform.

 • Gemiste verkoopkansen:
  Als u producten of diensten aanbiedt, kan een website fungeren als een online winkel

 • Gebrek aan analyse en inzicht:
  Een website stelt u in staat om gegevens en analyses te verzamelen over het gedrag van bezoekers.

Webdesign Zeewolde

Het belang van webdesign Zeewolde

Professioneel webdesign Zeewolde is dus een absolute must voor beginnende en startende ondernemers. Webzeker Webdesign heeft jarenlange ervaring en heeft honderden websites mogen bouwen voor tevreden klanten in alle denkbare branches.

webdesign Zeewolde voor uw bedrijf?

Wilt u een website laten maken door een webbouwer uit de omgeving van Zeewolde? Gewoon een goede website door een webdesigner die eerst naar u luistert en dan pas begint met het webdesign Zeewolde? Waarbij u een goede uitleg krijg en na oplevering terecht kunt als u vragen heeft? Webzeker Webdesign is een ervaren internetbureau dat honderden websites heeft mogen bouwen voor tevreden klanten.

Bekijk hier onze portfolio >>

Webdesign Zeewolde: onze visie

Of u nu een startende ondernemer bent die een eerste website nodig heeft, of een gevestigd bedrijf dat zijn online strategie wil versterken, Webzeker Webzeker Webdesign levert maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij uw doelen.

Meer weten of een vrijblijvende intake plannen? Bel 06 – 41 46 33 02 voor een afspraak, of

Webdesign Zeewolde

Onze aanpak

Wat maakt ons webdesign Zeewolde in Flevoland uniek? Wij combineren creativiteit met de nieuwste technologieën waarbij de de vindbaarheid niet uit het oog verliezen. Onze websites zijn dus prima vindbaar in Google.

Uniek ontwerp en SEO

Het design proces begint met een grondige analyse van uw bedrijf en doelgroep, gevolgd door een uniek ontwerp  dat uw bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Vervolgens zorgen we voor een zoekmachine vriendelijke  waardoor potentiële klanten u eenvoudig kunnen vinden in bijvoorbeeld Google. Wit u nog een stapje verder gaan en uw website optimaliseren voor bijvoorbeeld SEO Flevoland? dan kunnen we uw website ook optimaliseren voor zoekmachines waarmee topposities in het de resultatenoverzichten mogelijk zijn.

Afstemmen tijdens proces voor webdesign Zeewolde

Wij geloven in transparantie en open communicatie. Tijdens het hele proces houden we u op de hoogte van het webdesign Zeewolde en luisteren we naar uw feedback om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

Bent u benieuwd naar de kosten voor webdesign Zeewolde?
Onze tarieven zullen u verrassen!

Webdesign Zeewolde betekent samenwerken

Als professioneel webdesign bureau hechten we veel waarde aan een samenwerking voor de lange termijn met onze opdrachtgevers. Daarom vinden wij het belangrijk open, snel, eerlijk en transparant te communiceren. Het contact met onze webbouwer Zeewolde is persoonlijk en laagdrempeling. Onze specialist kent uw website en denkt actief met u mee.

Wat anderen over ons zeggen

Onze oplossingen

 • Wij bouwen een uniek, maatwerk webdesign Zeewolde, we gebruiken géén standaard templates

 • Wij leveren uw website compleet werkend voor u op, dus inclusief teksten en afbeeldingen

 • We bouwen standaard zoekmachine vriendelijke websites die we bij oplevering voor u aanmelden bij Google

 • Gebruiksvriendelijk WordPress CMS systeem waarmee u als website eigenaar uitstekend uit de voeten kunt.

 • We gaan voor persoonlijke aandacht en ondersteuning. Ook na oplevering blijven we gewoon bereikbaar als u vragen heeft

 • Wij kunnen alles voor u regelen: logo, domeinnaam, hosting, teksten en zoekmachine optimalisatie

Wat we nog meer doen:

Uw website is meer dan alleen een digitaal visitekaartje. het is een middel om meer inkomsten te genereren voor uw bedrijf. Bij uw webdesign Zeewolde luisteren we naar uw wensen en doelstellingen. Als u dat wenst, doen we een concurrentieanalyse en gebruiken de resultaten hiervan in uw nieuwe website.

Laat uw webdesign ontwikkelen door professionals die verstand hebben van de nieuwste technieken. Ons tarief start bij € 799,00 voor een complete WordPress website. Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 Als u nog ergens vragen over heeft.

Hoe gaat een website laten bouwen in zijn werk?

Het project voor het bouwen van een website start altijd met een kennismaking en intake gesprek. Dat kan bij u op locatie, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en verwachtingen in kaart. We bespreken het ontwerp, lay-out, structuur en de functies van uw website. Tijdens de intake nemen we ook zaken als het eventueel schrijven van teksten, ontwerp van een logo en zoekmachine optimalisatie door.

Wij werken alles wat we hebben besproken uit in een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte. In deze offerte beschrijven we wat we voor u gaan doen en wat daarvan de kosten zijn.

Hierin staat ook wat we van u nodig hebben en welke afspraken we gemaakt hebben over bijvoorbeeld het onderhoud.  Bent u het eens met ons voorstel? Dan stellen we het formele contract op waarin we onze afspraken netjes vastleggen. U ontvangt dan ook een planningsvoorstel.

Nu gaan we voor u aan de slag op basis van de gemaakte afspraken. De website staat dan al op het internet, maar is afgeschermd voor bezoekers.

Uiteraard ontvangt u van ons een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. Tijdens deze fase vragen we u regelmatig om met ons mee te kijken. We vragen uw input en passen het design of ontwerp aan naar uw wensen. Zo komen we in een aantal stappen tot een professioneel webdesign dat helemaal aansluit op úw wensen.

Bent u helemaal tevreden met u website? Dan vragen we uw toestemming om deze live te zetten. We melden de website aan bij Google zodat deze snel in de zoekresultaten wordt weergegeven. Hierna dragen we de website aan u over.

U ontvangt een complete door ons geschreven handleiding en als u dat wilt een kosteloze demonstratie. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we de website in technisch beheer nemen. Wij verzorgen dan updates en back-ups.

Webzeker Webdesign staat voor:

 • Een vast aanspreekpunt en persoonlijk contact met uw webbouwer

 • wij bouwen gebruiksvriendelijke WordPress websites die uitstekend onderhoudbaar zijn.

 • Wij kunnen ook uw domeinnaam, hosting, logo, teksten, afbeeldingen, beveiliging en onderhoud verzorgen

 • Geen kleine lettertjes. We maken duidelijke afspraken over uw website, de planning en tarieven

 • Vaak binnen enkele weken online. Spoedklus? Dan doen we ons uiterste best en leveren we uw site binnen enkele dagen op

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!