Webdesign Sneek voor  MKB bedrijven en ZZP’ers

Webdesign Sneek

Webdesign Sneek laten uitvoeren door een betaalbare, professionele webbouwer uit Friesland? Webzeker Webdesign uit Lemmer zorgt ervoor dat u zich als ZZP-er onderscheidt van de concurrentie.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Of vul het contactformulier in

Samen met u bouwen wij een website die geschikt is voor zakelijk gebruik

Wanneer u als MKB bedrijf of ZZP’er serieus werk wilt gaan maken van de vele mogelijkheden die het internet biedt, kies dan voor professioneel webdesign Sneek van Webzeker Webdesign. Ons ervaren webdesignbureau ontwikkelt en bouwt volgens een beproefd en succesvol concept zakelijke websites die bij uitstek geschikt zijn voor commercieel gebruik.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Snel online

Wij leveren uw website snel (vaak binnen 2 weken) voor u op

Responsive design

Eén website geschikt voor alle schermtypen (smartphone, tablet én breedbeeld)

Wordpress CMS

Wordpress websites zijn makkelijk in het gebruik: zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen

Eerlijke tarieven

Geen duizenden Euro’s voor een website, maar een eerlijke prijs voor een mooi product

SEO vriendelijk

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze bij oplevering aan bij Google

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen en bouwen een unieke website die die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Hoe gaan wij met webdesign Sneek voor zakelijk gebruik te werk?

Wanneer u ons als MKB bedrijf of ZZP’er benadert voor webdesign Sneek dan maken wij graag met u een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Bij voorkeur komen wij bij u langs, omdat wij dan kunnen zien welke diensten en producten u aanbiedt. Wanneer door omstandigheden dit niet mogelijk is kan dat ook via Skype, Teams of Zoom. Het doel van het gesprek is dat wij o.a. van u willen weten wat u met een zakelijke website wilt gaan bereiken, wat uw doelgroepen en uw huisstijl zijn.

Webdesign Sneek | Webzeker Webdesign

Op basis hiervan ontvangt u een uitgewerkt maatwerk voorstel inclusief een prijs. Wanneer u hiermee akkoord bent gaan wij met professioneel webdesign Sneek aan de gang. Spreekt onze werkwijze u aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor webdesign Sneek en raadpleeg de rubriek contact

Over Martijn Benschop | Webzeker Webdesign

Martijn BenschopAls bedrijfskundige ben ik sinds 1998 werkzaam in de automatisering, Ik heb gewerkt voor diverse publieke omroepen in Nederland. Daarna ben ik overgestapt als applicatieprogrammeur naar de Nederlandse Zorgautoriteit. Hier ben ik later doorgegroeid naar functioneel analist en projectmanager. Nadat ik cursussen heb gevolgd en veel ervaring en kennis heb opgedaan ben ik begin 2012 gestart met Webzeker Webdesign. Vanaf de start heb ik mij gericht op de zakelijke markt voor o.a. webdesign Sneek. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan kunnen wij u als MKB ondernemer of ZZP’er helpen van e-commerce een succes te maken.

Interesse in Webdesign Sneek?

Bent u als startend ondernemer uit Sneek op zoek naar een professionele WordPress website? Of beschikt u al over een website, maar bent u niet tevreden? Laat u door ons overtuigen en neem vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is voor een eerlijke prijs. Benieuwd naar wat we allemaal hebben gedaan? Neem een een kijkje in onze portfolio. Hier vindt u honderden door ons gebouwde WordPress websites

Naar de portfolio

Webzeker Webdesign | Professionele en betaalbare websites in Friesland.

Ons werkgebied: Lemmer –  Heerenveen – Sneek – Joure

Veel gestelde vragen over webdesign Sneek

Sinds de introductie van smartphones is het belangrijk dat een website hier goed op draait. Oudere websites doen dit niet: ze worden sterk verkleind en totaal onleesbaar weergegeven op een telefoon. Responsive design betekent dat een website zich automatisch aanpast aan het schermformaat waarop deze wordt bekeken en hier goed op functioneert.

Dat is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Hoe complex is de website, hoeveel tijd gaat er zitten in afstemmen en wat is onze huidige werkvoorraad? Over het algemeen kunnen we uiterlijk binnen een aantal weken starten en duurt het bouwen 2 tot 3 weken. Spoedklus? Wij proberen rekening te houden met uw wensen.

Webdesign is een verzamelterm voor verschillende zaken die te maken hebben met het ontwerpen en onderhouden van websites. Tot deze categorie behoren grafisch ontwerp, interface ontwerp, bouwen, onderhoud en SEO (Search Engine Optimisation).