Webdesign Sneek voor ondernemende MKB bedrijven en ZZP’ers

Samen met u bouwen wij een website die geschikt is voor zakelijk gebruik

Wanneer u als MKB bedrijf of ZZP’er serieus werk wilt gaan maken van de vele mogelijkheden die het internet biedt, kies dan voor professioneel webdesign Sneek van Webzeker Webdesign. Ons ervaren webdesignbureau ontwikkelt en bouwt volgens een beproefd en succesvol concept zakelijke websites die bij uitstek geschikt zijn voor commercieel gebruik.

Toegevoegde waarde Webzeker Webdesign Sneek

Webdesign Sneek | Webzeker WebdesignHet aanbod webdesigners in Friesland is overweldigend. Zeker wanneer u nog nooit zakelijk actief bent geweest op het internet is de kans groot, dat u helaas een verkeerde keuze maakt. Het gros van alle webdesignbureaus in Friesland zal u voorbeelden van websites laten zien die er fantastisch uitzien. Daarnaast zullen de meeste van hen u ook beloven dat uw website hoog in de zoekmachines zal komen te staan. Advies: Ga hier niet op in, want uw doelstellingen zullen niet gerealiseerd worden!

Als bedrijfskundige ben ik sinds 1998 werkzaam in de automatisering, Ik heb gewerkt voor de EO, Tros, VARA en de Nederlandse Zorgautoriteit en later als projectmanager voor bedrijven en instellingen. Nadat ik cursussen heb gevolgd en veel ervaring en kennis heb opgedaan ben ik begin 2012 gestart met Webzeker Webdesign. Vanaf de start heb ik mij gericht op de zakelijke markt voor o.a. webdesign Sneek. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan kunnen wij u als MKB ondernemer of ZZP’er helpen van e-commerce een succes te maken.

Hoe gaan wij met webdesign Sneek voor zakelijk gebruik te werk?

Wanneer u ons als MKB bedrijf of ZZP’er benadert voor webdesign Sneek dan maken wij graag met u een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Bij voorkeur komen wij bij u langs, omdat wij dan kunnen zien welke diensten en producten u aanbiedt. Wanneer door omstandigheden dit niet mogelijk is kan dat ook via communicatiemiddelen als Skype. Het doel van het gesprek is dat wij o.a. van u willen weten wat u met een zakelijke website wilt gaan bereiken, wat uw doelgroepen en uw huisstijl zijn. Op basis hiervan weten wij dan of uw website een brochure / informatieve functie moet krijgen, dan wel 24/7 voor een instroom van nieuwe leads moet gaan zorgen. In het laatste geval is op hoge posities binnen Google.nl gezien en gevonden worden van groot belang. Op basis hiervan ontvangt u een uitgewerkt maatwerk voorstel inclusief een prijs. Wanneer u hiermee akkoord bent gaan wij met professioneel webdesign Sneek aan de gang. Spreekt onze werkwijze u aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor webdesign Sneek en raadpleeg de rubriek contact