Webdesign Sneek voor  MKB bedrijven en ZZP’ers

Webdesign Sneek

Webdesign Sneek laten uitvoeren door een betaalbare, professionele webbouwer uit Friesland? Webzeker Webdesign uit Lemmer zorgt ervoor dat u zich als ZZP-er onderscheidt van de concurrentie.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Samen met u bouwen wij een website die geschikt is voor zakelijk gebruik

Wanneer u als MKB bedrijf of ZZP’er serieus werk wilt gaan maken van de vele mogelijkheden die het internet biedt, kies dan voor professioneel webdesign Sneek van Webzeker Webdesign. Ons ervaren webdesignbureau ontwikkelt en bouwt volgens een beproefd en succesvol concept zakelijke websites die bij uitstek geschikt zijn voor commercieel gebruik.

Webdesign Sneek voor MKB en ZZP

Als MKB-er of ZZP-er kunt u er niet meer onderuit. Een professionele website is een must-have voor iedere ondernemer die zijn klantenkring wil behouden en uitbreiden. Als uw bedrijf klanten wil overtuigen dat u iets bijzonders aanbiedt, heeft u een webdesign Sneek nodig dat dit ook uitstraalt. Daarom is het voor ons belangrijk om uw doelgroep te leren kennen. Wat verwacht een potentiële klant van een website? Iemand die op zoek is naar een schoonheidsspecialist verwacht een andere soort informatie dan een klant die op zoek is naar een schadeverzekering. Daar moet het webdesign Sneek naadloos bij aansluiten. Daarom bepalen we in overleg met u een strategie die aansluit op de verwachtingen van uw klanten. Daarbij zijn bijvoorbeeld de structuur, het lettertype, het kleurgebruik en zelfs de lengte van de tekst blokken van belang. Webdesign Sneek? Wij helpen u graag. Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek Martijn Benschop op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Snel online

Wij leveren uw website snel (vaak binnen 2 weken) voor u op

Responsive design

Eén website geschikt voor alle schermtypen (smartphone, tablet én breedbeeld)

Wordpress CMS

Wordpress websites zijn makkelijk in het gebruik: zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen

Eerlijke tarieven

Geen duizenden Euro’s voor een website, maar een eerlijke prijs voor een mooi product

SEO vriendelijk

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze bij oplevering aan bij Google

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen en bouwen een unieke website die die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Hoe gaan wij met webdesign Sneek voor zakelijk gebruik te werk?

Wanneer u ons als MKB bedrijf of ZZP’er benadert voor webdesign Sneek dan maken wij graag met u een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Bij voorkeur komen wij bij u langs, omdat wij dan kunnen zien welke diensten en producten u aanbiedt. Wanneer door omstandigheden dit niet mogelijk is kan dat ook via Skype, Teams of Zoom. Het doel van het gesprek is dat wij o.a. van u willen weten wat u met een zakelijke website wilt gaan bereiken, wat uw doelgroepen en uw huisstijl zijn.

Webdesign Sneek | Webzeker Webdesign

Onderwerpen intake gesprek webdesign Sneek

Om een goed beeld te kunnen vormen over de nieuw te bouwen website, willen wij graag de volgende onderwerpen met u bespreken:

Wat is het doel van uw website?

Dit is een belangrijke eerste vraag. Ondersteunt deze huidige verkoopkanalen door bestaande klanten aanvullende informatie te verschaffen? Of moet het webdesign Sneek worden geoptimaliseerd voor zoekmachines? In dat laatste geval is er onderzoek nodig naar de mogelijkheden van online marketing.

Welke functies krijgt het webdesign Sneek?

Denk aan een contactformulier, deelmogelijkheden via social media, een blogfunctie, WhatsApp chat, fotopresentatie of een geïntegreerd boekingssysteem. Binnen WordPress (het systeem dat wij gebruiken) is alles mogelijk

Beschikt u over fotomateriaal en schrijft u de teksten zelf?

Voor fotomateriaal kunt u gebruik maken van uw eigen afbeeldingen, een professionele fotograaf inschakelen of gebruik maken van stockfoto’s. Onderschat het belang van fotomateriaal niet niet voor het webdesign Sneek. Heeft u ook al aan een website logo gedacht? Teksten kunt u zelf schrijven of uitbesteden aan een hierin gespecialiseerd bureau. Wij kunnen u daarbij helpen.

Heeft u al een domeinnaam met hosting?

Als u een verouderd webdesign Sneek wilt vervangen, gaat het om redesign en beschikt u al over hosting en domeinnaam. Heeft u nog geen website? Dan moet u dit waarschijnlijk nog regelen. Hosting is een stukje serverruimte waar de website wordt geïnstalleerd. Via een domeinnaam is de website voor de buitenwereld bereikbaar. Klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk valt het enorm mee. Natuurlijk kunnen wij dit voor u regelen.

Wij kunnen u met alles helpen

Als u voor het eerst een website laat bouwen, komt er veel op u af. Als full-service webdesign bureau, helpen wij u stap voor stap door het hele proces. Naast het webdesign Sneek, kunnen wij alles voor u regelen: fotomateriaal, logo, teksten, zoekmachine optimalisatie, hosting, domeinnaam en onderhoud na oplevering

Wil u graag meer informatie, of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Belt u dan met 06-41 46 33 02, stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl of

Op basis van het intake gesprek over webdesign Sneek ontvangt u een uitgewerkt maatwerk voorstel inclusief een prijs. Wanneer u hiermee akkoord bent gaan wij met professioneel webdesign Sneek aan de gang. Spreekt onze werkwijze u aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor webdesign Sneek en raadpleeg de rubriek contact

Kosten voor webdesign Sneek

Benieuwd naar de feitelijke kosten voor het bouwen van een professionele website? Deze zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken. Heeft u bijvoorbeeld al een logo voor uw website? Zijn er teksten en afbeeldingen beschikbaar? Kunnen wij de website op een nieuw domein bouwen of heeft u al een bestaande website die vervangen moet worden? En natuurlijk: hoeveel pagina’s en welke functies moet het webdesign Sneek bevatten?

Een totaalprijs kunnen we pas geven als we deze informatie hebben. Maar om u een idee te geven: de kosten voor het opleveren van een WordPress website van maximaal 10 pagina’s waarbij u zelf teksten en afbeeldingen aanlevert, bedragen € 599,00 exclusief. Dit is dus een startbedrag, dat (afhankelijk van uw wensen) op kan lopen tot maximaal € 1500,00 exclusief BTW.

Onze belofte: vóórdat we van start gaan, maken wij een fixed price offerte. Geen verrassingen achteraf dus. Spreekt onze werkwijze voor webdesign Sneek u aan? Neem dan vrijblijvend contact op via e-mail info@webzeker-webdesign.nl of bel ons op 06-41 46 33 02. Wij bespreken graag vrijblijvend uw mogelijkheden.

Over Martijn Benschop | Webzeker Webdesign

Martijn BenschopAls bedrijfskundige ben ik sinds 1998 werkzaam in de automatisering, Ik heb gewerkt voor diverse publieke omroepen in Nederland. Daarna ben ik overgestapt als applicatieprogrammeur naar de Nederlandse Zorgautoriteit. Hier ben ik later doorgegroeid naar functioneel analist en projectmanager. Nadat ik cursussen heb gevolgd en veel ervaring en kennis heb opgedaan ben ik begin 2012 gestart met Webzeker Webdesign. Vanaf de start heb ik mij gericht op de zakelijke markt voor o.a. webdesign Sneek. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan kunnen wij u als MKB ondernemer of ZZP’er helpen van e-commerce een succes te maken.

Interesse in Webdesign Sneek?

Bent u als startend ondernemer uit Sneek op zoek naar een professionele WordPress website? Of beschikt u al over een website, maar bent u niet tevreden? Laat u door ons overtuigen en neem vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is voor een eerlijke prijs. Benieuwd naar wat we allemaal hebben gedaan? Neem een een kijkje in onze portfolio. Hier vindt u honderden door ons gebouwde WordPress websites

Webzeker Webdesign | Professionele en betaalbare websites in Friesland.

Ons werkgebied: Lemmer –  HeerenveenSneekJoure | Drachten

Veel gestelde vragen over webdesign Sneek

Sinds de introductie van smartphones is het belangrijk dat een website hier goed op draait. Oudere websites doen dit niet: ze worden sterk verkleind en totaal onleesbaar weergegeven op een telefoon. Responsive design betekent dat een website zich automatisch aanpast aan het schermformaat waarop deze wordt bekeken en hier goed op functioneert.

Dat is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Hoe complex is de website, hoeveel tijd gaat er zitten in afstemmen en wat is onze huidige werkvoorraad? Over het algemeen kunnen we uiterlijk binnen een aantal weken starten en duurt het bouwen 2 tot 3 weken. Spoedklus? Wij proberen rekening te houden met uw wensen.

Webdesign is een verzamelterm voor verschillende zaken die te maken hebben met het ontwerpen en onderhouden van websites. Tot deze categorie behoren grafisch ontwerp, interface ontwerp, bouwen, onderhoud en SEO (Search Engine Optimisation).