Webdesign Sint Nicolaasga

Op zoek naar een webdesigner Sint Nicolaasga?

Wij bouwen professionele websites en regelen alles wat u nodig heeft voor een succesvolle online presentatie. Van het webdesign sint Nicolaasga, het schrijven van teksten, hosting en domeinnaamregistratie tot beheer en beveiliging. Alles gewoon goed geregeld door één aanspreekpunt.

Maatwerk website

Wij bouwen een maatwerk website in uw huisstijl en voorzien deze van uw teksten en afbeeldingen. Deze leveren we compleet werkend op. Heeft u geen teksten of afbeeldingen? Ook dit kunnen we verzorgen. We gebruiken WordPress: het moderne en gebruiksvriendelijke CMS

Eenvoudig in beheer

WordPress is enorm gebruiksvriendelijk. Een aanpassing in de tekst, het toevoegen van een afbeelding of aanmaken van een nieuwe pagina: het is allemaal zó gedaan. Om u op weg te helpen geven we bij oplevering een gratis demo voor het beheer en ontvangt u een door ons geschreven handleiding

Ondersteuning en nazorg

Loopt u achteraf toch ergens tegenaan, of heeft u vragen over het doorvoeren van een wijziging? Wij staan altijd klaar om u te helpen met een stukje kosteloze nazorg. Geen tijd of zin om uw website zelf te beheren? Neem dan een onderhoudsabonnement of strippenkaart bij ons af. Compleet ontzorgd!

Full service webdesign Sint Nicolaasga

Bij het bouwen van een website komt heel wat kijken. Denk niet alleen aan het design en de bouw, maar ook aan het ontwerp van een logo, domeinnaam registratie, de selectie van een hosting pakket, het schrijven van webteksten, de selectie van afbeeldingen en onderhoud en beveiliging.

Webzeker Webdesign uit Lemmer verzorgt alles wat u nodig heeft voor een succesvol traject naar een professioneel webdesign St. Nicolaasga. Bij ons heeft u één aanspreekpunt dat ook na oplevering van uw nieuwe website gewoon bereikbaar is.

Webdesign Sint Nicolaasga

Meer weten over de mogelijkheden van webdesign Sint Nicolaasga? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Portfolio Webzeker Webdesign: JBS Yachting

Case: Website JBS Yachting Sint Nicolaasga

Recent hebben wij de nieuwe website van JBS Yachting opnieuw ontworpen en gebouwd. Door enkele gesprekken op locatie hebben we een goed beeld gekregen van de wensen van onze klant. Naast het design van de nieuwe website hebben we ook het schrijven van de webteksten mogen verzorgen

Een nieuw webdesign Sint Nicolaasga?

Op werkdagen binnen 3 uur contact met een specialist!

Dit mag u van ons verwachten

 • Vooraf duidelijkheid over prijs en planning: U ontvangt een gedetailleerd en vrijblijvend voorstel. We werken precies uit wat en wanneer wij voor u gaan doen én wat dat kost.

 • Webdesign, zonder concessies: Ren frisse, moderne website die aan alle eisen voldoet: zoekmachine vriendelijk, responsive, beveiligd tegen malware en goed onderhoudbaar.

 • We gaan dóór totdat u tevreden bent: Een blije klant is onze beste reclame. We stemmen met u af en vragen uw input. We zijn pas klaar als u helemaal tevreden bent!

 • We blijven bereikbaar: Ook na oplevering kunt u bij ons terecht. Een kleine aanpassing is gratis omdat we blij met u zijn als klant. U kunt ook het volledige beheer uitbesteden.

Zet een volgende stap met Webdesign Sint Nicolaasga!

Bent u een startende ondernemer in Sint Nicolaasga of is uw bedrijf klaar voor een volgende stap in de digitale wereld? Neem contact met ons op voor een afspraak. We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden voor een prachtig webdesign Sint Nicolaasga of elders in Friesland met u te bespreken!

Een eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend!

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!