Webdesign Marknesse zet uw bedrijf 24/7 in de schijnwerpers

Onze SEO geoptimaliseerde websites maken dit mogelijk

Goed nieuws voor MKB bedrijven en ZZP’ers met ambitie in Marknesse. Voor professioneel webdesign Marknesse kunt u voortaan een beroep doen op Webzeker Webdesign Lemmer.

Webzeker Webdesign is een webdesignbureau voor de zakelijke markt

Webdesign Marknesse | Webzeker WebdesignOns full-service webdesign bureau is sinds 2012 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van zakelijke maatwerk websites voor MKB ondernemers en ZZP’ers. Om de ontwikkelingskosten van een maatwerk website betaalbaar te houden maak ik gebruik van opensource technieken als WordPress en Joomla. Het grote voordeel voor u als opdrachtgever is, dat u zelf teksten en foto’s kunt aanpassen/verwijderen. Bovendien wordt de software van deze systemen regelmatig ge-updatet, waardoor uw zakelijke website altijd aan de laatste eisen voldoet. Kortom als MKB ondernemer en ZZP’er krijgt u de beschikking over een website, die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar geschikt is voor commercieel gebruik.

Een mooi voorbeeld van een recent opgeleverd project in Marknesse is de nieuwe website van Huisartsenpraktijk Marknesse: www.huisartsenmarknesse.nl

Investeringskosten voor maatwerk webdesign Marknesse zijn laag

De kosten voor maatwerk webdesign Marknesse zijn bij Webzeker Webdesign laag te noemen. Voor nog geen € 400, – heeft u al een professionele MKB website, die u uit kunt bouwen naar een SEO geoptimaliseerde website die gezien en gevonden wordt in zoekmachines als Google en Bing. Een dergelijke website heeft u al voor € 1.299,- exclusief 21% btw. Hiervoor moet u beslist kiezen wanneer de vindbaarheid een belangrijke rol speelt. Ook Webzeker Webdesign maakt hier uitgebreid gebruik van. Zoek maar op zoektermen als ‘webdesign Flevoland’ of ‘website laten bouwen Flevoland’ in Google.nl. U zult ons gespecialiseerde webdesignbureau hier op topposities vinden. Dit is alleen nodig, wanneer u als MKB bedrijf of ZZP’er er belang bij heeft, dat u gezien en gevonden wordt. Feitelijk is het een digitale etalage, die 24/7 voor uw bedrijf gratis reclame maakt.

Oriënterend gesprek over mogelijkheden zakelijk webdesign Marknesse

Graag zou ik met u van gedachten willen wisselen over de commerciële mogelijkheden die wij aan u als MKB ondernemer of ZZP’er in Marknesse met webdesign Marknesse kunnen bieden. Staat u hier open voor? Neem dan contact met mij op.