• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Lemmer

Webdesign Lemmer door een professioneel bureau uit uw eigen woonplaats

Als u als MKB bedrijf of ZZP’er op zoek bent naar een professioneel webdesign Lemmer, is het verstandig te kiezen voor een lokaal bureau dat fulltime beschikbaar is en over voldoende ervaring beschikt om uw digitale visitekaartje tot een succes te maken.

Professioneel webdesign Lemmer

Op zoek naar een professionele website voor uw bedrijf uit Lemmer of omgeving? Uit zakelijke overwegingen raden wij u aan uw digitale belangen door een lokale professional te laten verzorgen. Wanneer zich onverhoopt problemen voortdoen, moet direct actie ondernomen kunnen worden. Bovendien kunt u er van verzekerd zijn, dat een professioneel bureau voor webdesign Lemmer alle ontwikkelingen op het gebied van webdesign volgt en zal toepassen.

Professioneel webdesign Lemmer hoeft niet duur te zijn

Martijn Benschop van Webzeker Webdesign Lemmer ontwerpt en bouwt voor MKB bedrijven en ZZP’ers zakelijke websites in WordPress die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Martijn is een zeer ervaren webbouwer van Webzeker Webdesign Lemmer en hanteert hiervoor een beproefde systematiek. Hij komt bij voorkeur eerst bij u op gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen tal van punten aan de orde. U moet hierbij denken aan:

  • Doelstelling zakelijke website

  • Welke diensten producten biedt u aan?

  • Wat zijn uw concurrenten?

  • Rol website: Brochure / binnenhalen new business

  • Huisstijl etc. etc.

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Alleen dan kan een functioneel ontwerp worden uitgewerkt dat hierbij aansluit. Ons bureau voor webdesign Lemmer bouwt haar websites in  WordPress. Hierdoor kunnen wij aantrekkelijke prijzen hanteren voor het bouwen van zakelijke websites die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Zo heeft u al een basis website voor professioneel gebruik voor € 799,-. Wilt u een stapje verder gaan met uw webdesign Lemmer? Wij kunnen u alles uit handen nemen:

MKB website

€ 799,00
  • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
  • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
  • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Vrijblijvende afspraak voor professioneel webdesign Lemmer

Graag kom ik bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden die wij op het gebied van webdesign Lemmer voor u hebben. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 06 – 41 46 33 02, een e-mail sturen naar info@webzeker-webdesign.nl of onderstaand formulier invullen

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Veel gestelde vragen over Webdesign Lemmer

De kosten voor het laten maken van een website lopen enorm uiteen. Er zijn aanbieders die voor zeer lage bedragen een website willen maken. Maar het resultaat valt vaak tegen en achteraf ontstaan er vaak problemen met compatibiliteit, onderhoudbaarheid en beveiliging. U kunt ook duizenden Euro’s aan een website besteden. Wij kiezen voor de gulden middenweg: een hoogwaardige website voor aanvaardbare kosten.

Moderne websites worden tegenwoordig gebouwd in een CMS. Dit staat voor Content Management Systeem. Bekende voorbeelden hiervan zijn Joomla en WordPress. Het grote voordeel hiervan is dat de techniek gescheiden is van de inhoud. Eenvoudig gezegd: wijzigingen in teksten en afbeeldingen vinden plaats in een tekstverwerker zonder moeilijke programmeercode.

Systemen als Joomla en WordPress zijn open source. Deze software mag door iedereen naar wens worden gebruikt en aangepast. Er zit een heel netwerk van software ontwikkelaars achter die zorgdragen voor beveiliging en nieuwe functionaliteiten. Open source software is en blijft gratis. Omdat de kwaliteit hoog is, zal het u niet verbazen dat tegenwoordig meer dan 35% van alle websites is gebouwd in WordPress.

Ja, probleemloos. WordPress websites zijn uitstekend schaalbaar. In principe kunnen er onbeperkt pagina’s worden toegevoegd. Het aanmaken van een pagina en deze koppelen aan een menu kan met een paar muisklikken. Hoe u dit doet, staat beschreven in de handleiding die u van ons bij oplevering ontvangt. En uiteraard zijn wij altijd bereikbaar als u vragen heeft.