• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Leeuwarden voor professioneel gebruik

Op zoek naar een webdesigner uit Friesland die de perfecte website kan bouwen voor webdesign in Leeuwarden? Webzeker Webdesign bouwt professionele WordPress websites waarvoor u niet de hoofdprijs betaalt. Vanaf € 799,00 bent u al online!

Webdesign Leeuwarden

Webdesign Leeuwarden in WordPress

Bent u als MKB bedrijf of ZZP’er voor zakelijke doeleinden op zoek naar een internetbureau voor uw webdesign Leeuwarden? Neem dan voor een kennismakingsgesprek beslist contact op met Martijn Benschop van Webzeker Webdesign. Wij zijn een in Friesland gevestigd webdesign bureau dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele zakelijke websites. Omdat wij gebruik maken van het WordPress CMS, zijn deze bovendien gebruiksvriendelijk, responsive, snel in gebruik en uitstekend schaalbaar. Bovendien is WordPress enorm robuust en veilig. Deze beveiliging kan nog worden verbeterd door bijvoorbeeld het gebruik van een geavanceerde firewall.

Voor een overzicht van websites, die door ons zijn gebouwd gaat u naar de rubriek portfolio.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Betaalbare  WordPress websites voor professioneel webdesign Leeuwarden

Wij raden u aan om als MKB bedrijf of ZZP’er voor webdesign Leeuwarden altijd te kiezen voor een Content Management Systeem als WordPress . Omdat iedere professionele webdesigner hiermee overweg kan, bent 100% onafhankelijk van een internetbureau.

Het tweede grote voordeel van dit soort C.M.S. systemen is, dat hier regelmatig updates voor gemaakt worden. U bent dus altijd up-to-date. Veertig procent van alle websites is gebouwd met WordPress, en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Wat is WordPress dan precies?

Wat is WordPress?WordPress is tegenwoordig hét pakket om websites mee te bouwen. Vooral voor kleine en middelgrote websites is het de perfecte oplossing. Allereest is WordPress gratis. Iedereen kan het eenvoudig downloaden en met een beetje technische kennis installeren. Verder is WordPress een CMS. Dit staat voor Content Management Systeem waardoor de techniek van de inhoud wordt gescheiden. Als beheerder logt u in op het back-end van de website. Alle opties zijn netjes en overzichtelijk weergegeven. Natuurlijk moet u zich even wegwijs maken, maar u heeft geen technische kennis nodig om uw teksten en afbeeldingen (de “content” te  “managen“).

Plugins en thema’s

Een derde pluspunt van WordPress is dat vrijwel alles mogelijk is op het gebied van uitbreidingen. Rond het systeem is een grote groep bedrijven ontstaan die allerlei aanvullende software aanbieden. Deze software is te onderscheiden in twee hoofdgroepen: plugins en thema’s:

 • Een WordPress plugin is een stukje software waarmee een bepaalde functionaliteit kan worden toegevoegd. Van iets eenvoudigs als een contactformulier tot een uitgebreide boekings- of nieuwsbriefmodule. Maar er zijn ook vele plugins beschikbaar voor beveiliging en back-ups.
 • Een WordPress thema verzorgt de lay out. WordPress heeft al een standaard thema aan boord, maar met het juiste thema kan vaak in een handomdraai een fantastische lay – out worden gecreëerd. Professionele thema’s als Avada bieden zelfs kan-en-klare websites aan die met een druk op de knop worden geactiveerd. U hoeft alleen uw eigen teksten en afbeeldingen nog maar te plaatsen!
WordPress Plugins

Veel plugins en thema’s hebben een gratis versie waarmee heel veel kan worden gerealiseerd. Vaak zijn extra uitbreidingen vergrendeld totdat u een betaalde versie afneemt. Vaak zijn de kosten slechts enkele tientjes. Vooral een professioneel WordPress thema is deze investering zeker waard.  Ten slotte zijn de meeste plugins en thema’s vanuit het WordPress dashboard zeer eenvoudig te installeren.

De keuze van een plugin of thema

Een plugin of thema voegt veel waarde toe aan uw WordPress website. Maar pas op bij de keuzes die u maakt. Vooral ontwikkelaars van plugins stoppen nog wel eens met de ontwikkeling ervan, waardoor er geen updates meer worden uitgebracht. Dit kan grote problemen veroorzaken op het gebied van beveiliging of comptabiliteit. Ons advies voor veilig webdesign Leeuwarden: kijk voordat u een plugin installeert naar het aantal actieve installaties, de reviews van andere webbouwers en de datum van de laatste update.

Als professioneel webbouwer werken wij met een vaste set plugins die al jaren goed worden ondersteund en onderhouden door software ontwikkelaars. Als u voor professioneel webdesign Leeuwarden gebruik maakt van onze diensten, houden wij de ontwikkelingen op het gebied van plugin – ontwikkeling nauwlettend voor u in de gaten.

WordPress beveiliging

We durven te stellen dat WordPress een van de meest veilige keuzes voor modern webdesign. Voor zowel WordPress zelf als de geïnstalleerde plugins en thema’s komen regelmatig updates uit die de programmatuur up-do-date houden. Natuurlijk moeten deze updates wel worden doorgevoerd in het webdesign Leeuwarden. Dit kunt u bij ons neerleggen in de vorm van website onderhoud, u kunt dit zelf doen, maar het kan ook volledig geautomatiseerd. Verder installeren wij altijd en website firewall en werken we alleen met veilige, gevalideerde software.

Meer weten over WordPress webdesign Leeuwarden?

Wij bouwen een kant-en-klare WordPress website vanaf € 799,00 exclusief BTW. Dit tarief in inclusief de aanschaf van het Avada thema en de installatie van diverse plugins t.b.v. beveiliging en back-up. Wij leveren uw webdesign Leeuwaren gebruiksklaar op, dus inclusief uw logo, afbeeldingen en teksten. Bel vrijblijvend Martijn Benschop op telefoonnummer 06-41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl voor een gratis adviesgesprek over de mogeijkheden

Google beoordelingen voor ons webdesign Leeuwarden

Als professioneel webdesign bureau hebben we websites gebouwd voor honderden klanten. Wist u dat klanten ons beoordelen met de maximale 5 sterren? Daar zijn we best trots op, maar we hebben er ook hard voor gewerkt. We gaan voor iedere website die we bouwen tot het uiterste om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Klik op deze link voor eerlijke verhalen. Of kijk in onze portfolio, kies een willekeurige website, bel dit bedrijf en vraag wat ze van ons vinden.

Wij scoren 5/5 sterren in onze Google Reviews

Professioneel webdesign Leeuwarden is meer dan een mooi plaatje

Op basis van uw input en onze jarenlange ervaring ontwikkelen we gezamenlijk een maatwerk website in de stijl van uw bedrijf die aansluit bij uw branche. Is het belangrijk dat uw website 24/7 op goede posities in Google.nl gezien en gevonden wordt om zo spontane aanvragen te genereren? Dankzij een uniek samenwerkingsverband met een gespecialiseerd online marketing bureau  kunnen wij hiervoor zorgen.

Het bewijs dat onze aanpak voor vindbaarheid (SEO) werkt? Het feit dat u dit leest. 90% kans namelijk dat u op deze pagina bent uitgekomen via een zoekopdracht in Google. Deze webpagina is geoptimaliseerd voor het zoekwoord “Webdesign Leeuwarden“…

Voorbeelden van webdesign Leeuwarden

Benieuwd naar websites die wij voor bedrijven in Leeuwarden hebben gebouwd? Hieronder vindt u een selectie van drie ondernemingen in Leeuwarden en één in Goutum. Zoals u ziet, zijn de branches van onze opdrachtgevers zeer divers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 06-41 46 33 02. Wij doen u graag een vrijblijvend aanbod.

Webdesign Leeuwarden en nazorg

Een belangrijk verschil tussen ons internetbureau en andere bureaus is, dat wij opdrachtgevers daadwerkelijk kunnen helpen met het realiseren van hun doelstellingen in de ruimste zin van het woord. Zo blijven wij na oplevering beschikbaar als vraagbaak en kunt u altijd bij ons terecht voor het laten uitvoeren van onderhoud aan webdesign Leeuwarden.

Optioneel kunt u een onderhoudscontract  voor webdesign Leeuwarden afsluiten waarbinnen wij zorgen voor beveiliging, installeren van updates, back ups maken en uw website regelmatig monitoren. Het voordeel van zo’n abonnement is dat wij updates altijd eerst testen voordat we deze installeren. Hiermee weten we zeker dat de nieuwe versies van WordPress software compatible zijn en geen fouten bevatten.

Maar we doen meer dan alléén installeren van updates en draaien van back-ups. Omdat de wereld van het webdesign continue verandert, kunnen allerlei verbeteringen aan een WordPress website worden toegevoegd, ook al deze al een tijdje draait. Enkele voorbeelden dingen waarmee wij websites van bestaande klanten topconditie hebben gehouden:

 • Installatie van een cache plugin waarmee de snelheid toeneemt en dus de gebruikerservaring wordt verbeterd

 • Het up-to-date houden van de PHP versie op de server. PHP is de taal waarin WordPress websites zijn gebouwd. Om optimaal van de nieuwste features, beveiliging en snelheid gebruik te kunnen maken, is het verhogen (en testen!) van de PHP versie erg belangrijk

 • Het toevoegen van zgn. Security Headers waarmee een extra schil van beveiliging rond de website wordt gelegd.

Zoals u ziet, gaat voor ons het webdesign Leeuwarden verder dan alleen het bouwen van de website. Een stukje onderhoud na oplevering is net zo belangrijk om een website snel en veilig te houden. We zijn ervan overtuigd dat wij hierbij een stukje meerwaarde kunnen bieden.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

En wat kunt u zelf doen als het webdesign Leeuwarden is opgeleverd?

Wat kunt u zelf doen bij Webdesign Leeuwarden?Als website-eigenaar biedt WordPress u vele mogelijkheden. U kunt gemakkelijk inhoud toevoegen, bewerken en beheren. Denk hierbij aan pagina’s, blogberichten, afbeeldingen en video’s. Met de flexibiliteit van een premium WordPress als Avada kunt  u het uiterlijk van het webdesign Leeuwarden aanpassen  aan uw persoonlijke voorkeuren.

Verder kunt u functies toevoegen met behulp van duizenden plug-ins, zoals contactformulieren, e-commerce, sociale media-integratie en zoekmachine-optimalisatie. WordPress heeft deze verzameld op https://wordpress.org/plugins/. Tip: kijk even goed naar het aantal reviews en gegeven beoordelingen.  Komt u er niet uit of twijfelt u ergens over? Als ervaren webdesigner kunnen wij u natuurlijk helpen bij de selectie van betrouwbare software Bel ons gewoon even op 06-41 46 33 02 en we helpen u graag verder!

WordPress is van nature zoekmachine vriendelijk en heeft ingebouwde SEO-functies om het webdesign Leeuwarden beter vindbaar te maken in zoekmachines. U heeft volledige controle over uw website en kunt deze schalen naarmate uw bedrijf in Leeuwarden of blog groeit. Daarnaast is er een actieve gemeenschap van gebruikers waar u hulp en ondersteuning kunt vinden.

En als u er zelf niet uitkomt?

Als wij uw webdesign Leeuwarden hebben verzorgd, kunt u ons altijd even bellen voor een kleine wijziging. Voor een incidentele kleine aanpassing sturen we geen facturen, dan beschouwen we als een stukje nazorg. Wilt u na oplevering van uw website grotere aanpassingen laten doorvoeren? Dan maken we van te voren afspraken over de kosten.

Webzeker Webdesign kan het hele traject voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan de registratie van uw domeinnaam, ontwikkelen van het logo, website ontwerp- en bouw, aanschaf van teksten, afbeeldingen etc. En natuurlijk het onderhoud na oplevering.

Vanaf € 799,00 heeft u een professionele, goed onderhoudbare en snelle WordPress website. Hierbij gaan we ervan uit, dat u zelf afbeeldingen en teksten aanlevert. Maar ondernemers die nét iets meer willen, moeten rekening houden met een bedrag rond de € 1000,00

Gaat u zelf aan de slag met een WordPress website, dan kan dat voor een paar tientjes. Hou daarbij wel rekening met een steile leercurve en veel uitzoekwerk. Gelukkig is alle informatie op internet te vinden, het is alleen een kwestie van goed zoeken.

Bij oplevering van uw website melden we deze aan bij Google.nl. Over het algemeen wordt een nieuwe website binnen enkele werken geïndexeerd (bekeken) door Google. Daarna is deze in principe vindbaar. Maar als een hoge positie in zoekmachines van belang is, raden wij u aan om aandacht te besteden aan SEO (zoekmachine optimalisatie)

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!