• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Joure voor bedrijven en ZZP-er in Friesland

Webzeker Webdesign ontwikkelt zakelijke websites onder andere in Joure

Op zoek naar een betrouwbare webdesigner voor uw bedrijf in Joure? Webzeker Webdesign uit Lemmer kan u helpen!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Webdesign JoureSteeds meer MKB bedrijven en ZZP’ers binnen de gemeente Friese Meren schakelen Webzeker Webdesign Joure in voor het ontwikkelen en bouwen van hun zakelijke websites. Waarom? De maatwerk websites die door ons bureau voor webdesign Joure worden opgeleverd zijn uitstekend geschikt voor professioneel gebruik. Hierdoor kunnen ZZP’ers en MKB ondernemers die voor ons Webdesign Joure hebben gekozen zich 24/7 profileren in de markt. Het hoeft geen betoog dat dit voor spontane reacties zorgt.

Wat is onze meerwaarde voor Webdesign Joure?

Wij zijn een webdesign bureau met meer 10 jaar jaar ervaring met het bouwen van professionele zakelijke websites voor MKB en ZZP. In deze periode hebben we honderden websites mogen bouwen voor tevreden klanten. Ieder project waarmee we zijn gestart, hebben we binnen de planning én tot volle tevredenheid van onze klant opgeleverd. We hebben dan ook de volle 5 sterren in Google Reviews

Hoe we dat doen? We gebruiken alleen moderne technieken waarmee we prachtige websites bouwen die bovendien uitstekend onderhoudbaar zijn, snel laden, veilig zijn en waarmee u dus jaren vooruit komt. Maar het allerbelangrijkste: we doen gewoon ons uiterste best en gaan dóór totdat u als klant volledig tevreden bent met uw webdesign Joure!

Nog niet overtuigd? stuur ons een email op info@webzeker-webdesign.nl of bel gewoon naar 06-41 46 33 02. We zijn benieuwd naar uw verhaal!

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Wat anderen over ons zeggen

Uw website is de digitale etalage van uw bedrijf

Veel ondernemers onderschatten het grote belang van een professionele website. Laten we een voorbeeld nemen. U bent met uw installatiebedrijf gevestigd in Joure en biedt diensten aan in de gehele gemeente Friese Meren. U bent daarom op zoek naar een internet bureau voor webdesign Joure dat hiervoor kan zorgen. Belangrijke punten die bepalend voor het succes van uw zakelijke website voor professioneel gebruik zijn:

 • Uitstraling

 • Menu structuur

 • Call to action

 • Gebruiksvriendelijkheid

Voordat wij uw website gaan ontwikkelen, komen wij graag een keer langs voor een persoonlijk gesprek in Joure. Op basis hiervan maken wij een vrijblijvende offerte voor het webdesign in Joure.

Maar een groot deel van de sleutel naar succes ligt ook bij u. De beste websites komen tot stand wanneer de samenwerking tussen opdrachtgever en webdesigner perfect is. Vandaar dat wij voor webdesign Joure altijd uitvoerig te tijd nemen voor dit intakegesprek. Wanneer u Webzeker Webdesign voor voor het laten bouwen van uw website inschakelt, heeft u de zekerheid dat wij wel weten hoe wij dit aan moeten pakken. Een mooi voorbeeld van een geslaagd project? Kijkt u eens op de website van Vrienden van Museum Joure

Wat kost een website laten maken in Joure?

Webzeker Webdesign werkt met een eerlijk en transparant tarief. De kosten voor het laten maken van een website in Joure zijn natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen, maar ons tarief start bij € 799,00. Wat voor website krijgt u hiervoor?

Een 100% responsive WordPress website die helemaal is afgestemd op uw wensen.
Maximaal 10 pagina’s mét een contactformulier, diavoorstelling en compleet opgeleverd.

Meer wensen? Alles kan bij Webzeker Webdesign uit Lemmer. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, een meertalige website, onderhoud en beveiliging, zoekmachine optimalisatie (SEO) etc etc. Natuurlijk zetten we vóórdat we van start gaan alles netjes op papier. Geen onaangename verrassingen dus!

Heeft u al een keuze gemaakt voor een domeinnaam en hosting provider? U kunt kiezen voor een lokale hosting provider in Joure of Friesland, maar het is niet plaatsgebonden. Ons advies is om dit in ieder geval bij een Nederlands bedrijf te regelen. Advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Veel gestelde vragen

Tijdens het intake gesprek voor Webdesign Joure willen wij een beeld krijgen van uw wensen. In de meeste gevallen heeft u als opdrachtgever ook vragen over de uitvoering van het project. Voor zo’n gesprek moet u minimaal één uur rekenen, maar we nemen alle tijd. Een gesprek van ruim 2 uur is geen uitzondering

Als voorbereiding voor het intake gesprek, doen wij een korte concurrentieanalyse. We analyseren en beoordelen dan enkele bestaande websites in uw vakgebied. In overleg met u nemen we de sterke en zwakke punten van deze concullega’s met u door. Heeft u zelf ideeën of mooie voorbeelden? Deze zijn natuurlijk leidend!

Een Call to action (of CTA) is een element op een website die een bezoeker beweegt om een bepaalde handeling uit te voeren. Dit kan een afbeelding, knop of een pop – up zijn. Het doel van een Call to action is natuurlijk duidelijk: uw bezoeker contact met u op te laten nemen.

In de regel hanteren we een doorlooptijd van 3 weken. De meeste tijd gaat zitten in het afstemmen met u als opdrachtgever. Als we een eerste versie klaar heeft, kunt u deze op uw gemak beoordelen. In de volgende versie wordt uw input dan verwerkt. Zo komen we in een aantal stappen tot de perfecte website

Heeft u belangstelling voor webdesign Joure?

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van zakelijk webdesign Joure? Neem telefonisch contact met ons op via 06 – 41 46 33 02

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele Wordpress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!