• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Zakelijke websites voor MKB en ZZP in Joure

Bent u op zoek naar een betrouwbare webdesigner voor uw bedrijf in Joure? Webzeker Webdesign uit Lemmer kan u helpen! Vanaf € 799,00 bouwen wij een complete website en leveren deze kant-en-klaar voor u op.

Kies een effectieve online presentatie voor webdesign Joure

Als een mogelijke klant uw website bezoekt, heeft u één kans. Overtuigt uw website niet in één oogopslag? Dan is uw bezoeker verdwenen. Laat het bouwen van uw nieuwe website dus over aan een lokale professional. Als internetbureau vlakbij Joure bouwen we een maatwerk website die uw doelgroep aanspreekt.

Webdesign Joure
Case: website bouw Vrienden van Museum Joure

Case: Website voor de vrienden van Museum Joure

Een voorbeeld van een geslaagd project is de realisatie van website van de Vereniging Vrienden van Museum Joure. Benieuwd naar voorbeelden van websites die wij in de loop van de jaren hebben ontwikkeld?

Reviews van onze klanten op Google

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Martijn Benschop, online specialist van Webzeker Webdesign. Lees hier meer over Martijn

Voordelen van professioneel webdesign Joure

Tijd voor een nieuwe website?

Op werkdagen binnen 3 uur een reactie!

Kosten voor webdesign Joure

Wij werken met een eerlijk en transparant tarief. De exacte kosten voor webdesign Joure zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen, maar ons tarief start bij € 799,00. Hiervoor bouwen wij een compleet opgeleverde, zoekmachine vriendelijke website die helemaal is afgestemd op uw wensen. Uiteraard ontvangt u altijd eerst eerst een vrijblijvend voorstel

Bekijk alle tarieven >

Haal meer uit uw bedrijf met webdesign Joure!

Ons professionele webdesign bureau staat voor u klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden van zakelijk webdesign Joure. We komen graag een keer bij u langs. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in Lemmer. De koffie staat klaar. Na een persoonlijk intake gesprek ontvangt u binnen 24 uur een geheel vrijblijvend voorstel voor het laten maken van een professioneel zakelijk webdesign!

Veel gestelde vragen over webdesign Joure

Tijdens het intake gesprek voor Webdesign Joure willen wij een beeld krijgen van uw wensen. In de meeste gevallen heeft u als opdrachtgever ook vragen over de uitvoering van het project. Voor zo’n gesprek moet u minimaal één uur rekenen, maar we nemen alle tijd. Een gesprek van ruim 2 uur is geen uitzondering

Als voorbereiding voor het intake gesprek, doen wij een korte concurrentieanalyse. We analyseren en beoordelen dan enkele bestaande websites in uw vakgebied. In overleg met u nemen we de sterke en zwakke punten van deze concullega’s met u door. Heeft u zelf ideeën of mooie voorbeelden? Deze zijn natuurlijk leidend!

Een Call to action (of CTA) is een element op een website die een bezoeker beweegt om een bepaalde handeling uit te voeren. Dit kan een afbeelding, knop of een pop – up zijn. Het doel van een Call to action is natuurlijk duidelijk: uw bezoeker contact met u op te laten nemen.

In de regel hanteren we een doorlooptijd van 3 weken. De meeste tijd gaat zitten in het afstemmen met u als opdrachtgever. Als we een eerste versie klaar heeft, kunt u deze op uw gemak beoordelen. In de volgende versie wordt uw input dan verwerkt. Zo komen we in een aantal stappen tot de perfecte website

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!