• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Heerenveen

Webdesign Heerenveen: wij maken de site die bij u past!

Bent u als MKB- of ZZP-er op zoek naar een lokale ondernemer die uw webdesign Heerenveen kan verzorgen? Wij bouwen  en onderhouden professionele WordPress websites voor een eerlijk tarief. Een compleet werkende website heeft u al vanaf € 799,00

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Zakelijke maatwerk websites die afgestemd zijn op uw bedrijfsvoering

Veel MKB bedrijven en ZZP’ers moeten alle zeilen bijzetten om hun omzetdoelstellingen te kunnen realiseren. Het is van groot belang dat u niet alleen uw bestaande klanten weet te behouden, maar ook nieuwe klanten weten aan te trekken. Het internet is daarvoor bij uitstek geschikt. Absolute voorwaarde is echter wel, dan u over professioneel webdesign Heerenveen beschikt.

Een professionele WordPress website vanaf € 799,00!

Bel Martijn Benschop voor meer info: 06-41 46 33 02

Gewoon even zelf webdesign Heerenveen verzorgen, is tegenwoordig niet meer voldoende. Om potentiële klanten te overtuigen om juist voor ú te kiezen, moet een website aan een aantal basisvoorwaarden voldoen. Wist u dat iemand die een website bekijkt, binnen 3 seconden beslist of hij tot aankoop overgaat? De eerste indruk is het allerbelangrijkste:

You will never get a second chance to make a first impression

Wat anderen over ons zeggen

Waar moet webdesign Heerenveen dan aan voldoen?

De eerste indruk die een bezoeker van uw website krijgt, is allesbepalend. Los van het type website dat wij bouwen, zijn er een aantal basiszaken die gewoon goed geregeld moeten zijn voor professioneel webdesign Heerenveen:

Professionaliteit

Zaken als uitstraling, kleurgebruik, beeldmateriaal (inclusief logo) navigatiestructuur van een website moeten gewoon 100% in orde zijn

Foutloos design

Zowel in techniek als content. Dus geen knoppen of linkjes die niet werken en absoluut geen taal- en spelfouten.

Performance

Een website moet snel laden en direct reageren als er actie van een bezoeker wordt gevraagd. De performance van WordPress is prima in orde, maar kan nog verder worden geoptimaliseerd.

Responsive webdesign

Ongeacht het scherm waarop deze wordt bekeken (smartphone, tablet, laptop of PC) moet een website goed bruikbaar zijn.

Voldoende CTA’s

Het doel van webdesign Heerenveen is natuurlijk dat een bezoeker van uw website contact met u opneemt. Daarom is het belangrijk op strategische plekken Call To Action (CTA) mogelijkheden (vermelden van uw telefoonnummer, e-mail adres of contactknop) in te bouwen.

Als uw webdesign Heerenveen niet aan deze basisvoorwaarden voldoet, kost dit potentiële klanten

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Kan ik u helpen met Webdesign Heerenveen?

Webdesign Heerenveen

Mijn naam is Martijn Benschop. Voordat ik in 2012 gestart ben met Webzeker Webdesign heb ik sinds 1998 gewerkt in de automatiseringsbranche. Als projectmanager heb ik voor veel bedrijven en instellingen gewerkt. Ik heb in die periode veel praktijkervaring opgedaan en opleidingen gevolgd. Door mijn ruime ervaring in de ICT ben ik in staat uw wensen voor webdesign Heerenveen te vertalen naar een product dat voldoet aan de hoogste standaards. Ik bouw voor u een professionele website die 24/7 beschikbaar ik en potentiële klanten overtuigt om juist met ú contact op te nemen.

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Webdesign Heerenveen voor MKB bedrijven en ZZP-ers

Webzeker Webdesign bouwt professionele maatwerk websites uitsluitend voor voor MKB bedrijven en ZZP’ers.  Om het ontwikkelen en bouwen van MKB en ZZP websites voor ondernemers betaalbaar te houden, maken wij gebruik van een WordPress CMS. WordPress is een gratis open source systeem dat regelmatig ge-updatet wordt en heel gebruiksvriendelijk is. Nadat wij uw website hebben opgeleverd, kunt u zelf teksten en afbeeldingen toevoegen of verwijderen. WordPress websites zijn uitstekend schaalbaar, dus kunnen eenvoudig meegroeien met uw bedrijf.

We begrijpen dat u graag wilt weten wat de kosten zijn voor professioneel WordPress Webdesign Heerenveen. Ons tarief start bij € 799,00, maar is natuurlijk afhankelijk van u wensen. De kosten zijn mede afhankelijk van factoren als:

 • Heeft u al een logo?
 • Hoeveel pagina’s moet de website bevatten?
 • Levert u zelf teksten aan?
 • Welke functies moet de website bevatten?

Uiteraard ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte. Maar om u alvast een idee te geven van de kosten voor het bouwen van een professionele website, hebben wij een aantal pakketten samengesteld:

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Geïnteresseerd in webdesign Heerenveen?

Wanneer u met ons contact opneemt voor professioneel webdesign Heerenveen, dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil dan graag van u weten wat u met een zakelijke website wilt gaan bereiken, wie uw doelgroepen zijn en wat uw huisstijl is. Verder bespreken we welke informatie u aanlevert en wat u wilt dat ik voor u regel. Denk hierbij aan teksten, hosting en domeinnaamregistratie, afbeeldingen, het logo en zoekmachine optimalisatie. Wanneer we dat helder hebben, weten we hoe het webdesign Heerenveen eruit moet gaan zien. Stuur een mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel vrijblijvend 06-41 46 33 02

Veel gestelde vragen over webdesign Heerenveen

Veel webbouwers gebruiken een standaard thema, waardoor het webdesign in principe maatwerk is. Maar hierbinnen zijn ook allerlei vormen. Webzeker Webdesign adviseert om gebruik te laten maken van een premium thema dat helemaal kan worden aangepast aan uw wensen. Hiermee blijven de kosten laag, terwijl het webdesign toch uniek is.

Een webdesigner verzorgt de vormgeving, structuur en lay out van een website. Hij brengt inventariseert de wensen van de klant, maakt conceptversies en overlegt met de opdrachtgever om de uiteindelijke vormgeving vast te leggen. Een goede webdesigner verzorgt het hele traject van A tot Z

De prijs voor het bouwen van een website start rond de € 400,00 voor een eenvoudige klus door een onervaren webdesigner maar kan eenvoudig oplopen tot € 20.000,00 voor een uitgebreide maatwerk website met allerlei functies. De prijs voor een WordPress website bij Webzeker Webdesign ligt tussen de € 799,00 en 999,00.

De tijd die nodig is voor het bouwen van een website is van vele factoren afhankelijk. Een WordPress website op basis van een premium thema kan vaak binnen 3 weken worden opgeleverd. Hoe ingewikkelder het design, hoe langer een webbouwer ermee bezig is.

Webzeker Webdesign – Professionele websites in heel Friesland

Ons werkgebied: Lemmer | Balk | Joure | Dokkum| Sneek | Leeuwarden | Drachten | Kollum

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele Wordpress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!