Webdesign Friesland

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare partij voor Webdesign Friesland? Kies voor een lokale partner gevestigd in Lemmer. Webzeker Webdesign bouwt professionele WordPress websites voor bedrijven in geheel Friesland.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Of vul het contactformulier in

Webdesign Friesland: een succesvolle website is méér dan een mooi plaatje

Wanneer u als ondernemer in Friesland beroepsmatig een WordPress website wilt laten ontwerpen en bouwen, kies dan voor webdesign Friesland voor een lokaal bureau als Webzeker Webdesign. Een zakelijke website die geschikt is voor professioneel gebruik moet aansluiten bij uw doelgroep en de doelstellingen die u voor ogen heeft. Het bouwen van een website is veel meer dan een mooi plaatje. Op deze pagina vertellen we hoe wij te werk gaan en wat u van ons allemaal mag verwachten.

Webdesign Friesland

Het project voor het maken van een website Friesland

Kennismaking | Intake

Wanneer u ons webdesign bureau Friesland benadert om een professionele website te laten maken, dan plannen wij  een vrijblijvende afspraak met u. Dat kan bij ons in Lemmer, maar onze voorkeur gaat er naar uit om dit bij u op locatie te doen. Binnen de straal Dokkum – Leeuwarden – Sneek  – Lemmer – Heerenveen – Drachten kom ik graag vrijblijvend bij u langs.  Als webbouwer krijg ik dan direct gevoel bij uw bedrijf en de dienstverlening die u aanbiedt. Vragen die voor webdesign Friesland aan orde komen zijn:

 • Heeft u al een website en/of domeinnaam?

 • Wat is het doel van uw website? Brochure of nieuwe klanten binnenhalen?

 • Welke lay out heeft u in gedachten, hoeveel pagina’s moet uw website bevatten?

 • Wat is uw verzorgingsgebied? Alleen Friesland, of ook aangrenzende provincies als Flevoland?

 • Heeft u al een logo en fotomateriaal?

 • Wat zijn volgens u mooie websites?

Offerte en planning professioneel webdesign Friesland

Op basis van dit gesprek en de informatie die wij van u gekregen hebben, ontvangt u een maatwerk offerte. Hierin zijn alle investeringskosten voor professioneel Friesland Webdesign opgenomen. Nadat u hiermee schriftelijk akkoord bent, gaan wij voor u aan de slag.

In onderling overleg stellen wij de planning vast. Gedurende deze periode zult u er rekening mee moeten houden, dat wij regelmatig een beroep op uw tijd en kennis zullen doen. Een gebruiksvriendelijke WordPress website voor professioneel gebruik is feitelijk een gezamenlijk project.

Uitvoering

Tijdens de bouw staat uw website achter een wachtwoord. Uiteraard heeft u toegang, zodat u de voortgang van het webdesign kunt volgen. Wij stellen geregeld vragen en leggen zaken aan u voor zodat u alle ruimte heeft om bij te sturen. We gaan door tot u als opdrachtgever voor het bouwen van uw website in Friesland helemaal tevreden bent.

Uitvoering webdesign Friesland

Na oplevering

Ontvangt u van ons een uitgebreide Nederlandstalige handleiding voor het beheer en onderhoud van uw WordPress website. Op verzoek verzorgen wij een demonstratie. Online of (liever) persoonlijk bij u op locatie in Friesland. We blijven beschikbaar voor vragen of het uitvoeren van kleine aanpassingen op verzoek. Dit beschouwen we als een stukje kosteloze service voor onze klanten. Wilt u grotere aanpassingen laten uitvoeren na oplevering van uw website? In overleg maken we afspraken over de kosten. Ten slotte: u wordt volledig eigenaar van nieuwe website.

Waarom WordPress?

Webdesign Friesland | Waarom WordPress?Wij bouwen uitsluitend websites in het CMS Systeem WordPress. Waarom?  WordPress webdesign stelt ons in staat om unieke websites te bouwen die uiterst snel en betrouwbaar zijn. Het grote voordeel voor u als ondernemer is dat WordPress eenvoudig in het onderhoud is. Verder is het prima schaalbaar waardoor het uw website met uw bedrijf mee kan groeien. Ten slotte: WordPress is gratis open source software. U betaalt geen licentiekosten.

Miljoenen bedrijven en ZZP-ers gingen u voor. Naar schatting zijn er op dit moment ongeveer 64 miljoen (!) WordPress websites gebouwd. Dat is 43% van het totaal. Een WordPress website laten maken is dus een uitstekende keuze.

Nog niet overtuigd van WordPress?

Vraag het Google!

Alles op een rijtje voor Webdesign Friesland

 • Alles van te voren netjes op papier. Géén verrassingen achteraf

 • Opdrachtgevers hebben tijdens webdesign Friesland de mogelijkheid om het project te volgen via een afgeschermde locatie op het internet

 • Assistentie bij aanschaf van stockfoto’s of het laten schrijven van teksten voor uw website

 • Meerdere afstemrondes waarin voorbeelden worden getoond en wordt geadviseerd

 • Een kosteloze demo: digitaal of op locatie

 • Een handleiding voor uw WordPress website

 • Wij zijn altijd beschikbaar als u vragen heeft of hulp nodig heeft

 • U wordt 100% eigenaar van een website

Achtergrond informatie over Webzeker Webdesign Lemmer

Martijn BenschopWebzeker Webdesign is opgericht in 2012 door Martijn Benschop (1971). Martijn is sinds 1998 werkzaam in de automatisering en heeft een bedrijfskundige informatica HBO achtergrond. Webzeker Webdesign beschikt over een uitgebreid netwerk gespecialiseerde partners, waarin kennis met elkaar wordt gedeeld. Webzeker Webdesign heeft zich gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van strakke, zakelijke, overzichtelijke websites met een professionele uitstraling. Daarbij rekening houdend met een goede navigatiestructuur en het juiste kleurgebruik. Less is more.

Webzeker Webdesign beschikt over een brede range van klanten: Transport en logistiek, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, yoga centra, dakdekkers, industriële en financiële dienstverlening, vastgoedbedrijven, makelaars, autobedrijven en schoonheidssalons.

Voorbeelden van Webdesign in Friesland

Klik op een afbeelding om de website live te bekijken!

Website Huurteam Leeuwarden
Website Sikkema projectbegeleiding
Website Sail Charter Stavoren
Website Vrienden van Museum Joure
Bekijk onze complete portfolio

Op zoek naar webdesign Friesland met toegevoegde waarde?

Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor webdesign Friesland telefonisch contact met ons via 06 – 41 46 33 02 op of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Een website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Een bezoeker beoordeelt een website (en dus een bedrijf!) in een één kort ogenblik. Als deze niet binnen enkele seconden overtuigt, klikt een potentiele opdrachtgever weg en zoekt verder bij een concurrent. Daarom is het belangrijk dat een webdesigner uw bedrijfsboodschap goed kan vertalen naar een uitgedacht ontwerp dat een bezoeker uitnodigt om verder te lezen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat deze contact met de website eigenaar opneemt. Dit wordt ”call to action” genoemd.

Met alle moderne tools die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het niet zo moeilijk om snel een website in elkaar te sleutelen. Maar hoe zit het met onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid? Hoe worden uw boodschap en  uitstraling van uw bedrijf vertaald naar techniek? Een ervaren en analytische webbouwer denkt hier van tevoren over na en adviseert zijn klant. Alles voordat de eerste spade de grond in gaat.

Open source software mag door iedereen gebruikt en aangepast mag worden. Dit heeft een aantal grote voordelen: Continue ontwikkeling: er zijn vele software ontwikkelaars die bijdragen aan de functionaliteit en beveiliging van WordPress. Verder kan iedere professionele ontwikkelaar ermee overweg waardoor u als klant volledig onafhankelijk bent van een webdesigner. En het is gratis, waardoor er geen jaarlijks terugkomende licentiekosten betaalt moeten worden. Om deze redenen is meer dan 35% van alle websites gebouwd in WordPress.

Over het algemeen wordt iedere website geïndexeerd door zoekmachines en weergegeven in het resultatenoverzicht van bijvoorbeeld Google. Maar als een website spontaan opdrachten (en dus omzet) moet genereren, is het belangrijk ook aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiermee wordt een website optimaal ingesteld met als doel een zo hoog mogelijke positie in het resultatenoverzicht van zoekmachines.