• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Friesland

Webdesign diensten in Friesland

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare partij voor het ontwerpen en bouwen van uw website? Kies voor een lokale partner gevestigd in Lemmer. Webzeker Webdesign bouwt professionele WordPress websites voor bedrijven in geheel Friesland. Ook voor online zichtbaarheid neemt u contact met ons op.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Waarom kiezen voor webdesign in Friesland?

3 redenen om te kiezen voor webdesign frieslandU bent op deze pagina terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een webdesigner in Friesland. Wij leggen u graag uit waarom webdesign in Friesland belangrijk is en hoe wij zaken aanpakken bij het bouwen van een zakelijke website.

Professionele uitstraling

Een van de belangrijkste redenen voor webdesign, is om een professionele uitstraling te creëren voor uw bedrijf. Een goed ontworpen website vergroot de geloofwaardigheid van uw bedrijf en wint het vertrouwen van potentiële klanten. Verder is het een kans om uw merkidentiteit te versterken en uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid

Een andere reden om te kiezen voor webdesign rondom Friesland is om uw bedrijf toegankelijker te maken voor een breder publiek. Een website is 24/7 bereikbaar en verschaft informatie over uw producten en diensten. Het helpt ook klanten te bereiken die anders niet van het bestaan van uw bedrijf zouden weten door middel van online vindbaarheid.

Efficiëntie en gemak

Webdesign in Friesland biedt ook efficiëntie en gemak voor u en uw klanten. Het kan bijvoorbeeld fungeren als een online winkel, waardoor klanten producten kunnen kopen zonder het huis te verlaten. Een website verschaft ook informatie over openingstijden, contactgegevens en veel gestelde vragen (FAQ’s), waardoor het aantal telefonische of persoonlijke vragen vermindert.

Met Webzeker Webdesign kunt u ervan op aan dat vlug een geoptimaliseerde website heeft!

Enkele voorbeelden van ondernemers die hebben gekozen voor ons professioneel webdesign Friesland:

Webdesign Friesland: een succesvolle website is méér dan een mooi plaatje

Wanneer u als ondernemer in Friesland beroepsmatig een WordPress website wilt laten ontwerpen en bouwen, kies dan voor een lokaal bureau als Webzeker Webdesign. Een zakelijke website die geschikt is voor professioneel gebruik moet aansluiten bij uw doelgroep en de doelstellingen die u voor ogen heeft.

Het bouwen van een maatwerk website is veel meer dan een mooi plaatje. Op deze pagina vertellen we hoe wij te werk gaan en wat u van ons allemaal mag verwachten.

Webdesign Friesland

Het project voor het maken van een website Friesland

Kennismaking met onze webdesign diensten in Friesland

Wanneer u ons webdesign bureau Friesland benadert om een professionele website te laten maken, dan plannen wij  een vrijblijvende afspraak met u. Dat kan bij ons in Lemmer, maar onze voorkeur gaat er naar uit om dit bij u op locatie te doen. Binnen de straal JoureHarlingenLeeuwardenSneek  LemmerHeerenveen Drachten kom ik graag vrijblijvend bij u langs.  Als webbouwer krijg ik dan direct gevoel bij uw bedrijf en de dienstverlening die u aanbiedt. Globaal bestaat de uitvoering van het project uit 3 stappen:

 • Opstellen offerte en afstemmen planning
 • Uitvoering: de feitelijk bouw
 • Onderhoudsfase als de website in productie is

Waarom WordPress voor webdesign in Friesland?

Webdesign Friesland | Waarom WordPress?Wij bouwen uitsluitend websites in het CMS Systeem WordPress. Waarom?  WordPress webdesign stelt ons in staat om unieke websites te bouwen die uiterst snel en betrouwbaar zijn. Het grote voordeel voor u als ondernemer is dat WordPress eenvoudig in het onderhoud is. Verder is het prima schaalbaar waardoor het uw website met uw bedrijf mee kan groeien. Ten slotte: WordPress is gratis open source software. U betaalt geen licentiekosten.

Miljoenen bedrijven en ZZP-ers gingen u voor. Naar schatting zijn er op dit moment ongeveer 64 miljoen (!) WordPress websites gebouwd. Dat is 43% van het totaal. Een WordPress website laten maken is dus een uitstekende keuze.

Nog niet overtuigd van WordPress?

Beveiliging

WordPress websites zijn standaard uitstekend beveiligd. Net als bij een smartphone of computer komen er regelmatig updates uit om deze beveiliging te verbeteren. Wij stellen uw WordPress website zo in dat deze software automatisch wordt geïnstalleerd. Maar wij doen méér: bij iedere webdesigndiensten in Friesland website die wij opleveren, installeren wij kosteloos de Wordfence Firewall. Deze software draait op miljoenen andere WordPress websites en zorgt voor een extra beveiligings laag tegen misbruik

WordPress beveiliging

Webdesign in Friesland en responsive design

Responsive design betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte waarop deze wordt bekeken. In de regel is dit in te delen in 3 schermformaten:

 • Een groot PC / Laptop scherm
 • Een tablet / iPad
 • Een smartphone

Op het moment dat de website wordt geopend, detecteert deze zelf wat voor schermformaat van toepassing is. Als tijdens de bouw rekening is gehouden met responsive design, gebeurt dit helemaal automatisch. Aanpassingen in de tekst of lay-out die later worden gedaan, mogen géén invloed hebben op het gedrag van de website op verschillende schermformaten. Wat zijn de verschillen?

Groot PC / Laptop scherm

De website benut de volledige breedte van het scherm. Alle elementen in de lay-out worden uit gevuld tot de volledige website breedte (in de regel ligt deze tussen de 1100 en 1300 pixels). De ruimte náást de website wordt opgevuld met rustige kleuren (vaak wit of lichtgrijs, soms een balk in de belangrijkste steunkleur van de website). Ook sommige diavoorstellingen worden over de hele breedte van het scherm getoond.

Responsive design voorbeeld webdesign Friesland

Tablet / iPad

Zolang de breedte van het scherm dit toelaat, worden alle elementen in hun volledige breedte náást elkaar getoond. Maar als de volledige breedte van het het verrichte werk (tussen de 1100 en 1300 pixels) niet meer op het scherm past, worden de elementen smaller. Ze worden als het ware een beetje “in elkaar gedrukt”. Als bepaalde teksten daardoor niet meer in zo’n element passen. wordt het automatisch hoger waardoor er meer tekst ónder elkaar wordt gezet.

Smartphone

Nu wordt het scherm zo smal dat elementen niet meer netjes náást elkaar passen. Alles wordt nu automatisch ónder elkaar gezet waardoor de hele website een stuk hoger wordt, maar uitstekend bruikbaar blijft. Scrollen is natuurlijk zeer eenvoudig op een smartphone. Verder is een opvallend kenmerk van responsive design op een smartphone het menu. Dit past niet meer volledig uitgeschreven en wordt weergeven met de 3 bekende streepjes als menu indicator (het “hamburger menu”). Door op het menu icoon te klikken, wordt dit volledig opengeklapt met de menu items ónder elkaar.

Responsive websites is geen probleem bij Webzeker Webdesign.

Uiteraard is al ons webdesign rondom Friesland voorzien van responsive design. Vóór oplevering wordt dit uitgebreid getest door ons.

WhatsApp knopTip: wist u dat het mogelijk is om een WhatsApp knop aan uw website te koppelen? Hiermee kunnen bezoekers met één druk op de knop een WhatsApp gesprek met u beginnen. Lees hier meer over in een het artikel WhatsApp op een website dat we hierover hebben geschreven.

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Kosten voor webdesign in Friesland

Het is van te voren altijd lastig aan te geven wat de kosten voor webdesign Friesland zijn. Het tarief voor een website is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal pagina’s, de aanvullende functies, het schrijven van teksten, de aanschaf van fotomateriaal en het eventueel ontwikkelen van een logo. Om u toch een beeld te geven van de kosten voor het bouwen van een website, hebben we een aantal pakketten samengesteld. U heeft al een professionele WordPress website voor € 799,00 exclusief BTW. Daarbij gaan we ervan uit dat u de teksten en afbeeldingen aanlevert. Wij ontwikkelen de website vanaf scratch en leveren deze helemaal compleet op. Maar als full-service web bureau kunnen wij alles regelen wat u nodig heeft voor een complete professionele website. Wist u dat u ook met ons contact kan opnemen voor de online zichtbaarheid?

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@webzeker-webdesign.nl of bel ons gewoon even op 06-41 46 33 02. We nemen rustig de tijd om uw wensen te bespreken en maken op basis van dit gesprek een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

De online zichtbaarheid verbeteren?

De online marketing is tegenwoordig een niet te missen aspect binnen uw onderneming. Dus wanneer u een website laten maken diensten neemt, raden wij het sterk aan om uw website online zichtbaar te maken. Veel relevante bezoekers komen binnen via de online wereld, zeker voor een professionele website als de uwe.

Met onze goede partners Marketing Concepts zorgen wij ervoor dat u een erg belangrijk onderdeel online marketing krijgt. Wij denken me in alle aspecten rondom deze tak. Wij vinden dat onze klanten het beste verdienen, dus wij maken met u graag een afspraak om te weten wat we voor u kunnen betekenen!

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@webzeker-webdesign.nl of bel ons gewoon even op 06-41 46 33 02. We nemen rustig de tijd om uw wensen te bespreken en maken op basis van dit gesprek een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Alles op een rijtje voor Webdesign rondom Friesland

 • Alles van te voren netjes op papier. Géén verrassingen achteraf

 • Opdrachtgevers hebben tijdens en na het webdesign in Friesland proces de mogelijkheid om het project te volgen via een afgeschermde locatie op het internet
 • Assistentie bij aanschaf van stockfoto’s of het laten schrijven van teksten voor uw website

 • Meerdere afstemrondes waarin voorbeelden worden getoond en wordt geadviseerd

 • Een kosteloze demo: digitaal of op locatie

 • Een handleiding voor uw WordPress website

 • Wij zijn altijd beschikbaar als u vragen heeft of hulp nodig heeft

 • U wordt 100% eigenaar van een website

Achtergrond informatie over Webzeker Webdesign Lemmer

Martijn BenschopWebzeker Webdesign is opgericht in 2012 door Martijn Benschop (1971). Martijn is sinds 1998 werkzaam in de automatisering en heeft een bedrijfskundige informatica HBO achtergrond. Webzeker Webdesign beschikt over een uitgebreid netwerk gespecialiseerde partners, waarin kennis met elkaar wordt gedeeld. Webzeker Webdesign heeft zich gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van strakke, zakelijke, overzichtelijke websites met een professionele uitstraling. Daarbij rekening houdend met een goede navigatiestructuur en het juiste kleurgebruik. Less is more.

Webzeker Webdesign beschikt over een brede range van klanten: Transport en logistiek, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, yoga centra, dakdekkers, industriële en financiële dienstverlening, vastgoedbedrijven, makelaars, autobedrijven en schoonheidssalons.

Voorbeelden van Webdesign in Friesland

Klik op een afbeelding om de website live te bekijken!

Website Huurteam Leeuwarden
Website Sikkema projectbegeleiding
Website Sail Charter Stavoren
Website Vrienden van Museum Joure

Op zoek naar webdesign in Friesland met toegevoegde waarde?

Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor webdesign Friesland telefonisch contact met ons via 06 – 41 46 33 02 op of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Een website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Een bezoeker beoordeelt een website (en dus een bedrijf!) in een één kort ogenblik. Als deze niet binnen enkele seconden overtuigt, klikt een potentiele opdrachtgever weg en zoekt verder bij een concurrent. Daarom is het belangrijk dat een webdesigner uw bedrijfsboodschap goed kan vertalen naar een uitgedacht ontwerp dat een bezoeker uitnodigt om verder te lezen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat deze contact met de website eigenaar opneemt. Dit wordt ”call to action” genoemd.

Met alle moderne tools die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het niet zo moeilijk om snel een website in elkaar te sleutelen. Maar hoe zit het met onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid? Hoe worden uw boodschap en  uitstraling van uw bedrijf vertaald naar techniek? Een ervaren en analytische webbouwer denkt hier van tevoren over na en adviseert zijn klant. Alles voordat de eerste spade de grond in gaat.

Open source software mag door iedereen gebruikt en aangepast mag worden. Dit heeft een aantal grote voordelen: Continue ontwikkeling: er zijn vele software ontwikkelaars die bijdragen aan de functionaliteit en beveiliging van WordPress. Verder kan iedere professionele ontwikkelaar ermee overweg waardoor u als klant volledig onafhankelijk bent van een webdesigner. En het is gratis, waardoor er geen jaarlijks terugkomende licentiekosten betaalt moeten worden. Om deze redenen is meer dan 35% van alle websites gebouwd in WordPress.

Over het algemeen wordt iedere website geïndexeerd door zoekmachines en weergegeven in het resultatenoverzicht van bijvoorbeeld Google. Maar als een website spontaan opdrachten (en dus omzet) moet genereren, is het belangrijk ook aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiermee wordt een website optimaal ingesteld met als doel een zo hoog mogelijke positie in het resultatenoverzicht van zoekmachines.

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl