Webdesign Friesland

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare partij voor Webdesign Friesland? Kies voor een lokale partner gevestigd in Lemmer. Webzeker Webdesign bouwt professionele WordPress websites voor bedrijven in geheel Friesland.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Webdesign Friesland: een succesvolle website is méér dan een mooi plaatje

Wanneer u als ondernemer in Friesland beroepsmatig een WordPress website wilt laten ontwerpen en bouwen, kies dan voor webdesign Friesland voor een lokaal bureau als Webzeker Webdesign. Een zakelijke website die geschikt is voor professioneel gebruik moet aansluiten bij uw doelgroep en de doelstellingen die u voor ogen heeft. Het bouwen van een website is veel meer dan een mooi plaatje. Op deze pagina vertellen we hoe wij te werk gaan en wat u van ons allemaal mag verwachten.

Webdesign Friesland

Het project voor het maken van een website Friesland

Kennismaking | Intake

Wanneer u ons webdesign bureau Friesland benadert om een professionele website te laten maken, dan plannen wij  een vrijblijvende afspraak met u. Dat kan bij ons in Lemmer, maar onze voorkeur gaat er naar uit om dit bij u op locatie te doen. Binnen de straal JoureLeeuwardenSneek LemmerHeerenveen Drachten kom ik graag vrijblijvend bij u langs.  Als webbouwer krijg ik dan direct gevoel bij uw bedrijf en de dienstverlening die u aanbiedt. Vragen die voor webdesign Friesland aan orde komen zijn:

 • Heeft u al een website en/of domeinnaam?

 • Wat is het doel van uw website? Brochure of nieuwe klanten binnenhalen?

 • Welke lay out heeft u in gedachten, hoeveel pagina’s moet uw website bevatten?

 • Wat is uw verzorgingsgebied? Alleen Friesland, of richt u zich op grote plaatsen als Heerenveen,  Leeuwarden, Sneek, Joure en Drachten?

 • Heeft u al een logo en fotomateriaal?

 • Wat zijn volgens u mooie websites?

Offerte en planning professioneel webdesign Friesland

Op basis van dit gesprek en de informatie die wij van u gekregen hebben, ontvangt u een maatwerk offerte. Hierin zijn alle investeringskosten voor professioneel Friesland Webdesign opgenomen. Nadat u hiermee schriftelijk akkoord bent, gaan wij voor u aan de slag.

In onderling overleg stellen wij de planning vast. Gedurende deze periode zult u er rekening mee moeten houden, dat wij regelmatig een beroep op uw tijd en kennis zullen doen. Een gebruiksvriendelijke WordPress website voor professioneel gebruik is feitelijk een gezamenlijk project.

Uitvoering

Tijdens de bouw staat uw website achter een wachtwoord. Uiteraard heeft u toegang, zodat u de voortgang van het webdesign kunt volgen. Wij stellen geregeld vragen en leggen zaken aan u voor zodat u alle ruimte heeft om bij te sturen. We gaan door tot u als opdrachtgever voor het bouwen van uw website in Friesland helemaal tevreden bent.

Uitvoering webdesign Friesland

Na oplevering

Ontvangt u van ons een uitgebreide Nederlandstalige handleiding voor het beheer en onderhoud van uw WordPress website. Op verzoek verzorgen wij een demonstratie. Online of (liever) persoonlijk bij u op locatie in Friesland. We blijven beschikbaar voor vragen of het uitvoeren van kleine aanpassingen op verzoek. Dit beschouwen we als een stukje kosteloze service voor onze klanten. Wilt u grotere aanpassingen laten uitvoeren na oplevering van uw website? In overleg maken we afspraken over de kosten. Ten slotte: u wordt volledig eigenaar van nieuwe website.

Waarom WordPress?

Webdesign Friesland | Waarom WordPress?Wij bouwen uitsluitend websites in het CMS Systeem WordPress. Waarom?  WordPress webdesign stelt ons in staat om unieke websites te bouwen die uiterst snel en betrouwbaar zijn. Het grote voordeel voor u als ondernemer is dat WordPress eenvoudig in het onderhoud is. Verder is het prima schaalbaar waardoor het uw website met uw bedrijf mee kan groeien. Ten slotte: WordPress is gratis open source software. U betaalt geen licentiekosten.

Miljoenen bedrijven en ZZP-ers gingen u voor. Naar schatting zijn er op dit moment ongeveer 64 miljoen (!) WordPress websites gebouwd. Dat is 43% van het totaal. Een WordPress website laten maken is dus een uitstekende keuze.

Nog niet overtuigd van WordPress?

Beveiliging

WordPress websites zijn standaard uitstekend beveiligd. Net als bij een smartphone of computer komen er regelmatig updates uit om deze beveiliging te verbeteren. Wij stellen uw WordPress website zo in dat deze software automatisch wordt geïnstalleerd. Maar wij doen méér: bij iedere webdesign Friesland website die wij opleveren, installeren wij kosteloos de Wordfence Firewall. Deze software draait op miljoenen andere WordPress websites en zorgt voor een extra beveiligings laag tegen misbruik

Webdesign Friesland en responsive design

Responsive design betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte waarop deze wordt bekeken. In de regel is dit in te delen in 3 schermformaten:

 • Een groot PC / Laptop scherm
 • Een tablet / iPad
 • Een smartphone

Op het moment dat de website wordt geopend, detecteert deze zelf wat voor schermformaat van toepassing is. Als tijdens de bouw rekening is gehouden met responsive design, gebeurt dit helemaal automatisch. Aanpassingen in de tekst of lay-out die later worden gedaan, mogen géén invloed hebben op het gedrag van de website op verschillende schermformaten. Wat zijn de verschillen?

Groot PC / Laptop scherm

De website benut de volledige breedte van het scherm. Alle elementen in de lay-out worden uit gevuld tot de volledige website breedte (in de regel ligt deze tussen de 1100 en 1300 pixels). De ruimte náást de website wordt opgevuld met rustige kleuren (vaak wit of lichtgrijs, soms een balk in de belangrijkste steunkleur van de website). Ook sommige diavoorstellingen worden over de hele breedte van het scherm getoond.

Responsive design voorbeeld webdesign Friesland

Tablet / iPad

Zolang de breedte van het scherm dit toelaat, worden alle elementen in hun volledige breedte náást elkaar getoond. Maar als de volledige breedte van het webdesign Friesland  (tussen de 1100 en 1300 pixels) niet meer op het scherm past, worden de elementen smaller. Ze worden als het ware een beetje “in elkaar gedrukt”. Als bepaalde teksten daardoor niet meer in zo’n element passen. wordt het automatisch hoger waardoor er meer tekst ónder elkaar wordt gezet.

Smartphone

Nu wordt het scherm zo smal dat elementen niet meer netjes náást elkaar passen. Alles wordt nu automatisch ónder elkaar gezet waardoor de hele website een stuk hoger wordt, maar uitstekend bruikbaar blijft. Scrollen is natuurlijk zeer eenvoudig op een smartphone. Verder is een opvallend kenmerk van responsive design op een smartphone het menu. Dit past niet meer volledig uitgeschreven en wordt weergeven met de 3 bekende streepjes als menu indicator (het “hamburger menu”). Door op het menu icoon te klikken, wordt dit volledig opengeklapt met de menu items ónder elkaar.

Uiteraard is al ons webdesign Friesland voorzien van responsive design. Vóór oplevering wordt dit uitgebreid getest door ons.

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Kosten voor webdesign Friesland

Het is van te voren altijd lastig aan te geven wat de kosten voor webdesign Friesland zijn. Het tarief voor een website is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal pagina’s, de aanvullende functies, het schrijven van teksten, de aanschaf van fotomateriaal en het eventueel ontwikkelen van een logo. Om u toch een beeld te geven van de kosten voor webdesign Friesland, hebben we een aantal pakketten samengesteld. U heeft al een professionele WordPress website voor € 599,00 exclusief BTW. Daarbij gaan we ervan uit dat u de teksten en afbeeldingen aanlevert. Wij ontwikkelen de website vanaf scratch en leveren deze helemaal compleet op. Maar als full-service web bureau kunnen wij alles regelen wat u nodig heeft voor een compleet professioneel webdesign Friesland.

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@webzeker-webdesign.nl of bel ons gewoon even op 06-41 46 33 02. We nemen rustig de tijd om uw wensen te bespreken en maken op basis van dit gesprek een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

MKB website

€ 599,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1199,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1499,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Alles op een rijtje voor Webdesign Friesland

 • Alles van te voren netjes op papier. Géén verrassingen achteraf

 • Opdrachtgevers hebben tijdens webdesign Friesland de mogelijkheid om het project te volgen via een afgeschermde locatie op het internet

 • Assistentie bij aanschaf van stockfoto’s of het laten schrijven van teksten voor uw website

 • Meerdere afstemrondes waarin voorbeelden worden getoond en wordt geadviseerd

 • Een kosteloze demo: digitaal of op locatie

 • Een handleiding voor uw WordPress website

 • Wij zijn altijd beschikbaar als u vragen heeft of hulp nodig heeft

 • U wordt 100% eigenaar van een website

Achtergrond informatie over Webzeker Webdesign Lemmer

Martijn BenschopWebzeker Webdesign is opgericht in 2012 door Martijn Benschop (1971). Martijn is sinds 1998 werkzaam in de automatisering en heeft een bedrijfskundige informatica HBO achtergrond. Webzeker Webdesign beschikt over een uitgebreid netwerk gespecialiseerde partners, waarin kennis met elkaar wordt gedeeld. Webzeker Webdesign heeft zich gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van strakke, zakelijke, overzichtelijke websites met een professionele uitstraling. Daarbij rekening houdend met een goede navigatiestructuur en het juiste kleurgebruik. Less is more.

Webzeker Webdesign beschikt over een brede range van klanten: Transport en logistiek, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, yoga centra, dakdekkers, industriële en financiële dienstverlening, vastgoedbedrijven, makelaars, autobedrijven en schoonheidssalons.

Voorbeelden van Webdesign in Friesland

Klik op een afbeelding om de website live te bekijken!

Website Huurteam Leeuwarden
Website Sikkema projectbegeleiding
Website Sail Charter Stavoren
Website Vrienden van Museum Joure

Op zoek naar webdesign Friesland met toegevoegde waarde?

Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor webdesign Friesland telefonisch contact met ons via 06 – 41 46 33 02 op of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Een website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Een bezoeker beoordeelt een website (en dus een bedrijf!) in een één kort ogenblik. Als deze niet binnen enkele seconden overtuigt, klikt een potentiele opdrachtgever weg en zoekt verder bij een concurrent. Daarom is het belangrijk dat een webdesigner uw bedrijfsboodschap goed kan vertalen naar een uitgedacht ontwerp dat een bezoeker uitnodigt om verder te lezen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat deze contact met de website eigenaar opneemt. Dit wordt ”call to action” genoemd.

Met alle moderne tools die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het niet zo moeilijk om snel een website in elkaar te sleutelen. Maar hoe zit het met onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid? Hoe worden uw boodschap en  uitstraling van uw bedrijf vertaald naar techniek? Een ervaren en analytische webbouwer denkt hier van tevoren over na en adviseert zijn klant. Alles voordat de eerste spade de grond in gaat.

Open source software mag door iedereen gebruikt en aangepast mag worden. Dit heeft een aantal grote voordelen: Continue ontwikkeling: er zijn vele software ontwikkelaars die bijdragen aan de functionaliteit en beveiliging van WordPress. Verder kan iedere professionele ontwikkelaar ermee overweg waardoor u als klant volledig onafhankelijk bent van een webdesigner. En het is gratis, waardoor er geen jaarlijks terugkomende licentiekosten betaalt moeten worden. Om deze redenen is meer dan 35% van alle websites gebouwd in WordPress.

Over het algemeen wordt iedere website geïndexeerd door zoekmachines en weergegeven in het resultatenoverzicht van bijvoorbeeld Google. Maar als een website spontaan opdrachten (en dus omzet) moet genereren, is het belangrijk ook aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiermee wordt een website optimaal ingesteld met als doel een zo hoog mogelijke positie in het resultatenoverzicht van zoekmachines.

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professioneel webdesign. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende webdesign offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl