Webdesign Friesland voor professioneel gebruik

Webdesign Friesland

Een succesvolle website is veel meer dan een mooi plaatje

Wanneer u als inwoner van Friesland beroepsmatig een website wilt laten ontwerpen en bouwen, kies dan voor webdesign Friesland voor een webdesignbureau als Webzeker Webdesign. Een zakelijke website die geschikt is voor professioneel gebruik moet aansluiten bij uw doelgroep en de doelstellingen die u voor ogen heeft. Professioneel webdesign Friesland is veel meer dan een mooi plaatje. Op deze pagina geven wij u een inkijk hoe wij te werk gaan en wat u van ons allemaal mag verwachten.

Kennismaking | Intake

Wanneer u ons voor webdesign Friesland benadert om een professionele website te laten ontwikkelen, dan maken wij bij voorkeur een vrijblijvende afspraak met u. Dat kan bij ons, maar onze voorkeur gaat er naar uit bij u op locatie. Als webbouwer krijg je dan direct gevoel bij uw bedrijf en de dienstverlening die u aanbiedt. Vragen die voor webdesign Friesland aan orde komen zijn:

 • Heeft u al een website?
 • Heeft u al een domeinnaam?
 • Wat is de rol van uw website? Brochure of nieuwe klanten binnenhalen?
 • Wat is de doelstelling van uw website?
 • Op welke doelgroepen richt u zich?
 • Wat is uw verzorgingsgebied?
 • Wat is uw huisstijl? Logo? Schrijft u zelf teksten?
 • Wat is eventueel uw budget?
 • Wijze hoe u respons wilt gaan verwerken?
 • Welke websites van concullega’s vindt u mooi?
 • Heeft u ervaring met e-commerce?

Bovenstaande punten zijn belangrijk om u een maatwerk offerte te geven voor een website die geschikt is voor professioneel webdesign Friesland.

Offerte en planning professioneel webdesign Friesland

Op basis van dit gesprek en de informatie die wij van u gekregen hebben, ontvangt u een maatwerk offerte van ons. Hierin zijn alle investeringskosten voor professioneel webdesign Friesland opgenomen. Nadat u hiermee schriftelijk akkoord bent gaan wij voor u aan de slag.

In onderling overleg stellen wij de planning voor webdesign Friesland vast. Gedurende deze periode zult u er rekening mee moeten houden, dat wij regelmatig een beroep op uw tijd en kennis zullen doen. Een gebruiksvriendelijke maatwerk website voor professioneel gebruik is feitelijk een gezamenlijk project.

Webdesign Friesland

Webdesign Friesland – Brochure functie

Wanneer de rol van uw website een informatieve / brochure functie is, hoeft de website niet op hoge posities gezien en gevonden te worden binnen zoekmachines als Google. Voor bezoekers is het wel belangrijk, dat de teksten van uw website volledig aansluiten bij uw publiek. Webzeker Webdesign beschikt over een gecertificeerd tekstbureau, dat tegen vergoeding teksten voor u kan schrijven. U dient hiervoor wel een briefing te geven. In het bijzonder bij een website is het belangrijk dat de rubricering helder en uitnodigend is. Ook adviseren wij bij websites met een brochure functie veel gebruik te maken van foto’s en afbeeldingen waarvan u zelf over het copyright beschikt.

Webdesign Friesland – Nieuwe klanten binnenhalen

Webzeker Webdesign | Google logoAls het primaire doel van uw website het binnenhalen van nieuwe klanten is, dan is het belangrijk dat uw website op belangrijke zoektermen gezien en gevonden wordt binnen de zoekmachines. Bovendien is het een belangrijk, dat met webdesign Friesland rekening gehouden wordt met respons verhogende technieken en middelen, om de call-to-action bij websitebezoekers op te roepen.

Webzeker Webdesign beschikt over de vakkennis en internationale partners, die dit voor u waar kunnen maken. Wij kunnen samen met onze zakenpartners voor u een maatwerk website voor professioneel gebruik ontwikkelen en bouwen, die u op termijn in staat stelt om met succes nieuwe relaties binnen te halen.

Transparante werkwijze webdesign Friesland

 • Project start altijd met een intake waarna een vrijblijvende offerte volgt. Liefst bij de klant of bij Webzeker Webdesign op locatie. Als dat niet kan, skype, mail, telefoon
 • Alles van te voren netjes op papier. Géén verrassingen achteraf
 • Klanten hebben tijdens webdesign Friesland de mogelijkheid om het project te volgen via een afgeschermde locatie op het internet
 • Assistentie bij aanschaf van stockfoto’s of het laten schrijven van teksten
 • Meerdere afstemrondes waarin voorbeelden worden getoond en wordt geadviseerd
 • Indien gewenst: demo (persoonlijk of Skype)
 • Altijd Nederlandstalige handleiding. Hiermee kan een klant zelf het technisch beheer regelen en de website inhoudelijk wijzigen
 • Er wordt niet moeilijk gedaan, als er achteraf nog wat geregeld moet worden
 • Klant wordt 100% eigenaar van een website

Achtergrond informatie over Webzeker Webdesign Lemmer

Webzeker Webdesign is opgericht in 2012 door Martijn Benschop (47 jaar). Martijn is sinds 1998 werkzaam in de automatisering en heeft een bedrijfskundige informatica HBO achtergrond. Webzeker Webdesign beschikt over een uitgebreid netwerk gespecialiseerde partners, waarin kennis met elkaar wordt gedeeld. Webzeker Webdesign heeft zich gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van strakke, zakelijke, overzichtelijke websites met een professionele uitstraling. Daarbij rekening houdend met een goede navigatiestructuur en het juiste kleurgebruik. Less is more.

Webzeker Webdesign beschikt over een brede range van klanten: Transport en logistiek, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, yoga centra, dakdekkers, industriële en financiële dienstverlening, vastgoedbedrijven, makelaars, autobedrijven en schoonheidssalons.

Naast webdesign Friesland ook Sales- en Marketingsupport

Niet alleen kunt u ons inschakelen voor webdesign Friesland. Onze ervaren sales- en marketingspecialisten kunt u ook inschakelen voor het succesvol implementeren van e-commerce binnen uw organisatie. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de vele voordelen die e-Commerce u op kan leveren. Ook geven wij maatwerk trainingen op het gebied van het gebruik van Google Analytics en Google Ads.

Op zoek naar webdesign Friesland met toegevoegde waarde?

Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor webdesign Friesland telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Een website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Een bezoeker beoordeelt een website (en dus een bedrijf!) in een één kort ogenblik. Als deze niet binnen enkele seconden overtuigt, klikt een potentiele opdrachtgever weg en zoekt verder bij een concurrent. Daarom is het belangrijk dat een webdesigner uw bedrijfsboodschap goed kan vertalen naar een uitgedacht ontwerp dat een bezoeker uitnodigt om verder te lezen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat deze contact met de website eigenaar opneemt. Dit wordt ”call to action” genoemd.

Met alle moderne tools die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het niet zo moeilijk om snel een website in elkaar te sleutelen. Maar hoe zit het met onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid? Hoe worden uw boodschap en  uitstraling van uw bedrijf vertaald naar techniek? Een ervaren en analytische webbouwer denkt hier van tevoren over na en adviseert zijn klant. Alles voordat de eerste spade de grond in gaat.

Open source software mag door iedereen gebruikt en aangepast mag worden. Dit heeft een aantal grote voordelen: Continue ontwikkeling: er zijn vele software ontwikkelaars die bijdragen aan de functionaliteit en beveiliging van WordPress. Verder kan iedere professionele ontwikkelaar ermee overweg waardoor u als klant volledig onafhankelijk bent van een webdesigner. En het is gratis, waardoor er geen jaarlijks terugkomende licentiekosten betaalt moeten worden. Om deze redenen is meer dan 35% van alle websites gebouwd in WordPress.

Over het algemeen wordt iedere website geïndexeerd door zoekmachines en weergegeven in het resultatenoverzicht van bijvoorbeeld Google. Maar als een website spontaan opdrachten (en dus omzet) moet genereren, is het belangrijk ook aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiermee wordt een website optimaal ingesteld met als doel een zo hoog mogelijke positie in het resultatenoverzicht van zoekmachines.