• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Friesland

Wij bouwen websites voor bedrijven in Friesland

Webzeker Webdesign uit Lemmer is een professioneel webdesignbureau met een persoonlijke aanpak. Wij betrekken u in het ontwerpproces en zetten in op langdurige relaties. We werken met transparante, korte lijntjes en duidelijke communicatie.

Een succesvolle website is méér dan een mooi plaatje

Wanneer u als ondernemer in Friesland beroepsmatig een WordPress website wilt laten ontwerpen en bouwen, kies dan voor een lokaal bureau als Webzeker Webdesign. Een zakelijke website die geschikt is voor professioneel gebruik moet aansluiten bij uw doelgroep en de doelstellingen die u voor ogen heeft.

Het bouwen van webdesign Friesland is veel meer dan een mooi plaatje. Daarom bouwen we websites in WordPress: gebruiksvriendelijk, uitstekend onderhoudbaar, snel én veilig. Ons webdesign werkt probleemloos op álle apparaten en is zoekmachine vriendelijk.

3 redenen om te kiezen voor Webzeker Webdesign als uw partner voor webdesign Friesland:

Maatwerk website

Wij bouwen een maatwerk website in uw huisstijl en voorzien deze van uw teksten en afbeeldingen. Deze leveren we compleet werkend op. Heeft u geen teksten of afbeeldingen? Ook dit kunnen we verzorgen. We gebruiken WordPress: het moderne en gebruiksvriendelijke CMS

Eenvoudig in beheer

WordPress is enorm gebruiksvriendelijk. Een aanpassing in de tekst, het toevoegen van een afbeelding of aanmaken van een nieuwe pagina: het is allemaal zó gedaan. Om u op weg te helpen geven we bij oplevering een gratis demo voor het beheer en ontvangt u een door ons geschreven handleiding

Ondersteuning en nazorg

Loopt u achteraf toch ergens tegenaan, of heeft u vragen over het doorvoeren van een wijziging? Wij staan altijd klaar om u te helpen met een stukje kosteloze nazorg. Geen tijd of zin om uw website zelf te beheren? Neem dan een onderhoudsabonnement of strippenkaart bij ons af. Compleet ontzorgd!

Webdesign in Friesland van A tot Z

U bent op zoek naar een webdesigner in Friesland. Wij zijn gevestigd in Lemmer en helpen bedrijven graag verder. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden  zijn voor een nieuwe website en wat dat u kan opleveren.

Wij zijn een full-service webdesign bureau. Naast het ontwerpen en bouwen van u website kunt u ons dus ook inschakelen voor webteksten, hosting, fotografie, afbeeldingen, beheer van uw website en zoekmachine optimalisatie (hoog in Google)

Website laten maken Friesland

Meer weten over webdesign Friesland?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van webdesign Friesland? We maken graag persoonlijk kennis bij u op locatie of op ons kantoor in Lemmer. In een vrijblijvend gesprek kunt u al uw ideeën en vragen aan  ons voorleggen. We vertellen u wat de mogelijkheden zijn om uw website tot een groot succes te maken. Na afloop van ons gesprek ontvangt u binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte waarin we alles helder op papier zetten.

Hieronder vindt u een kleine selectie van mooie opdrachten die we hebben uitgevoerd voor ondernemers uit Friesland

Benieuwd wat voor websites wij nog meer hebben ontworpen en gebouwd? We hebben vele tevreden Friese ondernemers in bijvoorbeeld Sneek, Wolvega en Joure mogen helpen. Bekijk welke opdrachtgevers u voorgingen op onze portfolio pagina!

Onze portfolio voor webdesign Friesland
Onze portfolio voor webdesign Friesland
Onze portfolio voor webdesign Friesland

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Martijn BenschopWebzeker Webdesign is opgericht in 2012 door Martijn Benschop (1971). Martijn is sinds 1998 werkzaam in de automatisering en heeft een bedrijfskundige informatica HBO achtergrond. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk gespecialiseerde partners, waarin kennis met elkaar wordt gedeeld.

Webzeker Webdesign beschikt over een brede range van klanten. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, agrarische bedrijven, groene ondernemers, groothandels, beveiligers, scheepsbouwers, hoveniers, watersport en coaches.

Op zoek naar webdesign in Friesland met toegevoegde waarde?

Neem voor het maken van een persoonlijke afspraak over Webdesign Friesland telefonisch contact met ons via 06 – 41 46 33 02 op of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Een website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Een bezoeker beoordeelt een website (en dus een bedrijf!) in een één kort ogenblik. Als deze niet binnen enkele seconden overtuigt, klikt een potentiele opdrachtgever weg en zoekt verder bij een concurrent. Daarom is het belangrijk dat een webdesigner uw bedrijfsboodschap goed kan vertalen naar een uitgedacht ontwerp dat een bezoeker uitnodigt om verder te lezen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat deze contact met de website eigenaar opneemt. Dit wordt ”call to action” genoemd.

Met alle moderne tools die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het niet zo moeilijk om snel een website in elkaar te sleutelen. Maar hoe zit het met onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid? Hoe worden uw boodschap en  uitstraling van uw bedrijf vertaald naar techniek? Een ervaren en analytische webbouwer denkt hier van tevoren over na en adviseert zijn klant. Alles voordat de eerste spade de grond in gaat.

Open source software mag door iedereen gebruikt en aangepast mag worden. Dit heeft een aantal grote voordelen: Continue ontwikkeling: er zijn vele software ontwikkelaars die bijdragen aan de functionaliteit en beveiliging van WordPress. Verder kan iedere professionele ontwikkelaar ermee overweg waardoor u als klant volledig onafhankelijk bent van een webdesigner. En het is gratis, waardoor er geen jaarlijks terugkomende licentiekosten betaalt moeten worden. Om deze redenen is meer dan 35% van alle websites gebouwd in WordPress.

Over het algemeen wordt iedere website geïndexeerd door zoekmachines en weergegeven in het resultatenoverzicht van bijvoorbeeld Google. Maar als een website spontaan opdrachten (en dus omzet) moet genereren, is het belangrijk ook aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiermee wordt een website optimaal ingesteld met als doel een zo hoog mogelijke positie in het resultatenoverzicht van zoekmachines.

Professionele website laten maken?

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Uw webdesign in goede handen

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl