• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Flevoland

Webzeker Webdesign Flevoland bouwt een frisse, moderne website WordPress website die voldoet aan de meest actuele standaards. Vanaf € 799,00 bent u al online, en vaak binnen enkele weken!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Gezien worden dankzij Webzeker Webdesign Flevoland

Bent u als MKB ondernemer op zoek naar een website voor uw bedrijf in Flevoland? Bij Webzeker Webdesign in Lemmer bent u aan het goede adres.

Als webdesign bureau met vele jaren ervaring in de regio Flevoland hebben we voor veel tevreden klanten een nieuwe website mogen maken. Die tevredenheid blijkt niet alleen uit de reviews op Google, maar ook uit het feit dat veel opdrachtgevers het onderhoud aan ons uitbesteden en dus klant blijven.

Webdesign Flevoland

Hoe pakken we het Webdesign in Flevoland aan?

Alles begint met een goede intake. Dat kan natuurlijk per telefoon, maar het liefst persoonlijk. Hiervoor komen we graag een keer bij u langs om kennis te maken. Bent u gevestigd in Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde of Emmeloord of Ens? Geen probleem, het intake gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Het allerbelangrijkste van het eerste gesprek is kennis maken en u het vertrouwen geven dat uw website in goede handen is. Daarnaast komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Hoe moet uw nieuwe website eruit gaan zien? Heeft u bijvoorbeeld een mooi voorbeeld? Natuurlijk maken we geen kopieën van een bestaand webdesign, maar het geeft ons wel een indicatie van wat u voor ogen heeft. Nog geen idee? Dan kunnen wij wat passende voorbeelden van webdesign Flevoland opzoeken

 • Voor een passende offerte hebben we een indicatie nodig van het aantal pagina’s. Bij het laten maken van een website Flevoland is het verder nodig om te weten welke functies deze bevat: denk aan een fotopresentatie, contactformulieren, integratie met social media, een Whatsapp knop of een Google review module.

 • De keuze voor een domeinnaam is erg belangrijk. Heeft u deze reeds geregistreerd? Dan koppelen wij de nieuwe website hieraan. Maar als u nog niets geregistreerd heeft, kunnen wij u natuurlijk helpen en adviseren. Als lokale herkenbaarheid belangrijk is, kunt u naast de domeinnaam een stad of regio toevoegen. Bijvoorbeeld Flevoland, Almere, Lelystad of Dronten

 • Wat is uw planning? In de regel duurt het maken van een website Flevoland ongeveer 3 weken. Dat heeft vooral te maken met afstemmen. Tijdens het project bouwen we geregeld overlegmomenten in. Hierin bespreken we de voortgang en heeft u alle ruimte om bij te sturen voor het webdesign Flevoland

 • Hoe belangrijk is vindbaarheid? Als uw nieuwe website vooral dient als lokaal digitaal visitekaartje is dit niet zo van belang en raden wij u aan hier niet in te investeren. Maar als u op zoek bent naar hoge posities in Google (zoekmachine optimalisatie of SEO) is het van belang hier aandacht aan te besteden. Tijdens het intake gesprek nemen we mogelijkheden met u door. Hierbij kunt u kiezen om u te richten op heel Nederland, een provincie (SEO Flevoland) of een stad (Emmeloord). Bedenk wel: hoe groter het gebied waarop u zich richt, hoe hoger de concurrentiedruk!

 • Wat spreken we af over het onderhoud van de website als deze live staat? Er komen regelmatig updates uit voor de gebruikte software. Ook is het verstandig af en toe een back-up te maken. Als u het geen probleem vindt om dit zelf te doen leggen we uit hoe dat het beste kunt doen én ontvangt u een handleiding. Liever geheel ontzorgd? Sluit dan een technisch onderhoudsabonnement bij ons af!

Na ons gesprek over een website laten maken Flevoland ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte waarin we alles nog eens rustig op een rijtje zetten. Meer informatie? Bel dan gerust Martijn Benschop van Webzeker Webdesign op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Hoe onderscheiden wij ons van andere webdesigners in Flevoland?

De opdrachtgevers die u vóór gingen, zijn onze beste reclame. Zij ervaren immers dagelijks de kracht van een professioneel gebouwde website Neem eens een kijkje op onze portfolio pagina en laat u overtuigen.

Natuurlijk zijn zaken als lay-out, navigatiestructuur en het overbrengen van úw boodschap de voornaamste aspecten van webdesign Flevoland. Maar ook onder de motorkap moet alles in orde zijn. Wij werken alleen het bekroonde WordPress en stabiele plugins (aanvullende software) die onderling compatible zijn. Hierdoor is het doorvoeren van aanpassingen op een WordPress website zeer eenvoudig.

Bovendien bouwen wij uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze aan bij Google als voornaamste zoekmachine. Hiermee wordt het indexeringsproces versneld. Na oplevering monitoren wij uw website nog enkele maanden om zeker te weten dat er geen fouten optreden.

Ja, ik wil een webdesign laten maken in Flevoland!

Wij maken voor u een fris fris webdesign Flevoland dat overtuigt en houden daarbij rekening met hoe bezoekers de pagina’s lezen. Hierbij houden we rekening met content “boven de vouw” en prikkelen bezoekers met elementen die uitnodigen om verder te scrollen. Hoe dat werkt? U bent al tot hier gekomen op deze pagina, toch…?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02. Ook als u op zoek bent naar nét een beetje ander webdesign Flevoland dan uw concurrenten.

Webdesign Flevoland en WordPress

Iedereen heeft het tegenwoordig over WordPress. Maar wat is WordPress precies?

WordPress is een gratis open source CMS systeem om professionele websites mee te bouwen. Open source betekent dat de broncode openbaar is en dat iedereen dit zonder beperkingen mag aanpassen. Hierdoor is het mogelijk extra software te integreren waardoor de mogelijkheden voor aanvullende functies eindeloos zijn. Deze aanvullende stukjes software noemen we thema’s en plugins. De term CMS staat voor Content Management Systeem. Dit zorgt ervoor dat de techniek is gescheiden van de inhoud. Als eindgebruiker van webdesign Flevoland kunt u dus onbeperkt pagina’s en inhoud toevoegen zonder één stukje programmeercode tegen te komen.

Wat kan er allemaal met WordPress?

Heel kort: eigenlijk alles. WordPress is een basis die met thema’s en plugins is uit te breiden voor alles wat u maar wit. Een thema verzorgt de lay out van de website, plugins voegen extra functies toe. Denk hierbij aan een meertalige website, chatfuncties, uitgebreide formulieren, een webshop, fotopresentaties, diavoorstellingen, porfolio, bloggen etc. etc. Verder kan iedere mogelijke lay-out en website structuur worden gerealiseerd.

En dat is allemaal gratis….?

WordPress is gratis te downloaden van https://nl.wordpress.org/. Veel plugins en thema’s kennen een gratis en een betaalde versie. De betaalde versie biedt dan meer mogelijkheden. Maar in de meeste gevallen biedt de gratis versie voldoende opties om de gewenste functionaliteit te bouwen. Alleen in het geval van een thema raden wij u aan voor een premium versie te gaan. Voor webdesign Flevoland adviseren wij het Avada Thema vanwege de diversiteit en ingebouwde functies.

Kortom: overweegt u webdesign Flevoland? Kies van voor het bekroonde gratis WordPress CMS. De voordelen op een rijtje:

Supersnelle website?

Snelle website | Webdesign FlevolandEen goed ontworpen WordPress website heeft een prima performance. Dit betekent dat de laadtijden voor een eindgebruiker acceptabel zijn. Maar Google zou Google niet zijn als zij ook hier een mening over heeft. Hiervoor is Core Web Vitals ontwikkeld. Hiermee wordt onder andere de laattijd in milliseconden, de reactiesnelheid en de stabiliteit van de lay out gemeten. Hoe beter Google uw website beoordeelt op deze punten, hoe hoger uw website in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Eerlijk is eerlijk: er zijn geen harde uitspraken te doen over de posities in de zoekresultaten. Hier spelen honderden facturen een rol, waaronder úw locatie (Webdesign Flevoland) en de locatie van de bezoeker. Maar een “gewone” WordPress website kan wel aanzienlijk worden versneld met een extra stukje software: WP – Rocket. Hiermee onderscheid u zich eenvoudig van uw concurrenten. Laaghangend fruit dus.

Responsive design

Smartphone | Webdesign FlevolandWist u dat de meeste bezoekers een website bekijken op een smartphone of tablet? Google beoordeelt websites tegenwoordig vooral op het gebruik op een mobiele telefoon (Mobile First principe) Daarom zorgen wij ervoor dat deze uitstekend werkt op álle apparaten: breedbeeld, desktop, tablet én smartphone. Dit heet responsive design: één website die geschikt is voor álle schermtypes voor uw webdesign Flevoland.

Meer weten?

Laat u overtuigen door Martijn Benschop van Webzeker Webdesign uit Lemmer en stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel met 06-41463302. Vanaf € 799,00 bent u de eigenaar van een professionele website waarmee u jaren vooruit kunt!

Een complete WordPress website heeft u al voor € 799,00. Hierbij gaan wij ervan uit dat u zelf teksten en afbeeldingen aanlevert, maar dat kunnen we ook voor u regelen. In alle gevallen ontvangt u vóóraf een duidelijke offerte, dus geen verassingen achteraf. De enige jaarlijkse kosten zijn die voor hosting en domeinnaamregistratie. Maar dat kan al vanaf enkele tientjes per jaar. Hier helpen we uiteraard mee op weg!

De vuistregel is dat het design- en ontwikkeltraject ongeveer 3 weken in beslag neemt. Sneller kan ook. Maar dan moeten we van tevoren goede afspraken maken omdat er veel tijd gaat zitten in het afstemmen van het webdesign. Het is belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent met het design van uw WordPress website.

Geen probleem. Het voornaamste is een professioneel logo, de rest van de website bouwen wij in dezelfde stijl. Dit logo kunnen wij voor u laten ontwikkelen. Wij zijn uw aanspreekpunt en bemiddelen. U hoeft dus niet af te stemmen; wij regelen alles. Vraag ons gerust naar voorbeelden van logo design dat wij voor andere opdrachtgevers hebben laten ontwikkelen.

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele Wordpress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!