• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign
Flevoland

Op zoek naar professioneel webdesign in Flevoland?

Wij bouwen een maatwerk WordPress website die voldoet aan de meest actuele standaards. Vanaf € 799,00 bent u binnen 2 weken zorgeloos online. Gewoon zonder gedoe goed geregeld!

Op werkdagen binnen 3 uur een reactie

Direct contact met een professional

Website laten maken in Flevoland

Als bedrijf in Flevoland is een professionele website tegenwoordig onmisbaar. Een goede website is het voornaamste middel om potentiële klanten binnen te halen en uw merk te promoten. Maar hoe zorgt u ervoor dat u opvalt tussen honderden websites? Het antwoord is simpel: laat door ons een professioneel webdesign Flevoland bouwen!

Webdesign Flevoland dat werkt op álle apparaten

Wist u dat de meeste bezoekers een website bekijken op een smartphone of tablet? Google beoordeelt websites tegenwoordig vooral op het gebruik op een mobiele telefoon (Mobile First principe) Daarom zorgen wij ervoor dat deze uitstekend werkt op álle apparaten: breedbeeld, desktop, tablet én smartphone. Dit heet responsive design: één website die geschikt is voor álle schermtypes.

Webdesign Flevoland

3 goede redenen om uw webdesign Flevoland aan ons uit te besteden

Maatwerk website

Wij bouwen een maatwerk website in uw huisstijl en voorzien deze van uw teksten en afbeeldingen. Deze leveren we compleet werkend op. Heeft u geen teksten of afbeeldingen? Ook dit kunnen we verzorgen. We gebruiken WordPress: het moderne en gebruiksvriendelijke CMS

Eenvoudig in beheer

WordPress is enorm gebruiksvriendelijk. Een aanpassing in de tekst, het toevoegen van een afbeelding of aanmaken van een nieuwe pagina: het is allemaal zó gedaan. Om u op weg te helpen geven we bij oplevering een gratis demo voor het beheer en ontvangt u een door ons geschreven handleiding

Ondersteuning en nazorg

Loopt u achteraf toch ergens tegenaan, of heeft u vragen over het doorvoeren van een wijziging? Wij staan altijd klaar om u te helpen met een stukje kosteloze nazorg. Geen tijd of zin om uw website zelf te beheren? Neem dan een onderhoudsabonnement of strippenkaart bij ons af. Compleet ontzorgd!

Webdesign Flevoland uitbesteden aan een professioneel bureau

Heeft u niet voldoende kennis of tijd voor het ontwerpen van een nieuw webdesign Flevoland in bijvoorbeeld Almere of Lelystad? Heeft u een trage of verouderde website of een site die continu storingen heeft? Laat het ontwerpen en bouwen van uw website over aan een betrouwbaar, kleinschalig webdesign bureau. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, dat altijd bereikbaar is.

Enkele voorbeelden van mooie websites die wij hebben mogen bouwen voor tevreden klanten:

Een greep uit onze portfolio van Webdesign Flevoland
Een greep uit onze portfolio van Webdesign Flevoland
Een greep uit onze portfolio van Webdesign Flevoland

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. In de loop van de jaren hebben wij honderden websites in allerlei branches ontworpen, onder andere in Emmeloord en Almere. De opdrachtgevers die u vóór gingen, zijn onze beste reclame. Zij ervaren immers dagelijks de kracht van een professioneel gebouwde website. Benieuwd naar ál ons werk?

Voor webdesign Flevoland kiezen wij WordPress

Natuurlijk zijn de lay-out, navigatiestructuur en het overbrengen van úw boodschap de voornaamste aspecten van uw nieuwe website. Hiervoor werken wij met  WordPress. Hiermee bouwen we snel een website die helemaal naar uw wens is. Na oplevering zijn onze  websites eenvoudig aan te passen en uit te breiden.

Bovendien bouwen wij uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze aan bij Google. Hiermee versnellen we het indexeringsproces. Na oplevering monitoren wij uw website nog enkele maanden om zeker te weten dat er geen fouten optreden.

Heeft u later een vraag, of wilt u advies bij het onderhoud en beheer? Wij blijven bereikbaar, dus bel ons even en wij helpen u graag weer op weg.

Webdesign Flevoland: kies voor een professional

Alle voordelen van WordPress op een rijtje:

Wat kost webdesign Flevoland?

De exacte kosten voor het laten maken van uw nieuwe website zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Maar wist u dat wij  websites bouwen vanaf € 799,00? Compleet opgeleverd met uw teksten en afbeeldingen in een gebruiksvriendelijk CMS!

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel met 06 – 41 46 33 02. Binnen één werkdag een vrijblijvende offerte!

Snel antwoord op uw vragen:

De vuistregel is dat het design- en ontwikkeltraject ongeveer 3 weken in beslag neemt. Sneller kan ook. Maar dan moeten we van tevoren goede afspraken maken omdat er veel tijd gaat zitten in het afstemmen van het webdesign. Het is belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent met het design van uw WordPress website.

Geen probleem. Het voornaamste is een professioneel logo, de rest van de website bouwen wij in dezelfde stijl. Dit logo kunnen wij voor u laten ontwikkelen. Wij zijn uw aanspreekpunt en bemiddelen. U hoeft dus niet af te stemmen; wij regelen alles. Vraag ons gerust naar voorbeelden van logo design dat wij voor andere opdrachtgevers hebben laten ontwikkelen.

Ja. U ontvangt van ons een vooraf een duidelijke offerte, dus geen verrassingen achteraf. De enige jaarlijkse kosten zijn die voor hosting en domeinnaamregistratie. Maar dat kan al vanaf enkele tientjes per jaar. Hier helpen we uiteraard mee op weg!

 1. We starten met een inventarisatie: wat wilt u bereiken?
 2. Vrijblijvend voorstel: wat zijn de kosten voor het webdesign?
 3. Structuur bepalen van het webdesign
 4. Het grafisch ontwerp
 5. Plaatsen tekst  voor het webdesign
 6. Selectie van afbeeldingen
 7. Bouwen van de website.
 8. Testen en opleveren

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!