Webdesign Drachten

Webdesign Drachten voor professioneel gebruik

Hallo, mijn naam is Martijn Benschop van Webzeker Webdesign. U bent op deze pagina gekomen omdat u op zoek bent naar iemand die een website kan laten maken voor uw onderneming in Drachten. Daar kan ik u zeker bij helpen, welkom bij Webzeker Webdesign!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Een website laten maken in Drachten

Bent u geïnteresseerd in professioneel webdesign in Drachten? Lees dan dit artikel en laat u overtuigen. Mijn Internetbureau in Friesland heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van maatwerk WordPress websites voor professioneel gebruik. En met succes. Honderden ondernemers in Friesland gingen u voor en beschikken nu over een uniek digitaal visitekaartje. Op basis van mijn jarenlange kennis en ervaring in de automatisering bied ik een stukje toegevoegde waarde aan zakelijk webdesign.

Wat kost een professionele WordPress website?

Professionele aanpak webdesign Drachten

Wat voor website wilt u laten maken? Een opvallende hypermoderne website met allerlei effecten en felle kleuren? Of past een clean en strak design beter bij uw onderneming? Technisch is tegenwoordig alles mogelijk, maar het belangrijkste is dat uw nieuwe webdesign Drachten bij úw huisstijl en uitstraling past. Bent u een startende ondernemer, op zoek naar een professionele website, maar heeft u nog geen huisstijl? Bij Webzeker Webdesign heeft u alles onder één dak. Een belangrijk uitgangspunt voor een huisstijl is het logo. Op basis hiervan ontwikkelen wij u website en bepalen bijvoorbeeld het lettertype en kleurgebruik. Bij oplevering ontvangt u alle bestanden en overige informatie digitaal zodat u dit in al uw bedrijfsuitingen kunt gebruiken!

Voordat ik start met het webdesign Drachten ga ik uitgebreid in gesprek met u. Op basis van uw wensen bepalen we in overleg welke functies en koppelingen nodig zijn en implementeer ik deze naadloos in uw nieuwe webdesign Drachten. Uiteraard hou ik het responsive design in het oog waardoor deze uitstekend werkt op alle apparaten. Wist u dat de zoekmachine Google eigenlijk alleen nog maar kijkt naar de prestaties op een smartphone? We noemen dit het Mobile First principe.

Heeft u na oplevering vragen over- of problemen met uw website? Wilt u deze uitbreiden op aanpassen? Neem dan gerust contact op, ik help u graag verder met advies, technische ondersteuning of aanpassingen van uw website.

Webdesign Drachten

Intake gesprek

De eerste stap in professioneel webdesign is een goed intake gesprek. Het liefst bij u op locatie in Drachten zodat ik mij een goed beeld kan vormen van uw organisatie. Maar u bent natuurlijk ook welkom in Lemmer. Of we maken gebruik van Teams, Zoom of de telefoon.

Offerte

Op basis van dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het webdesign Drachten waarin ik onze afspraken samenvat. Uiteraard met een totaalprijs voor het uitvoeren van het project. Deze prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal pagina’s en de functies van de website. Maar ook bijvoorbeeld of u zelf teksten en afbeeldingen aanlevert, of dat ik deze ga verzorgen.

Ontwerp en webdesign Drachten

Gaat u akkoord met mijn offerte? Dan kunnen we beginnen! Ik bouw een eerste versie van de website en zet deze achter een wachtwoord. U ontvangt een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. In deze fase van het bouwen van de website is er voor u alle ruimte om bij te sturen en uw input te leveren. Het laten maken van een website in Drachten is een proces dat we samen uitvoeren. Op deze manier maken we het webdesign Drachten tot een succes!

Akkoord?

Is wat u betreft de website helemaal naar wens? Dan vraag ik u de laatste acceptatietest uit te voeren en gaan we live. Ik meld de website voor u aan bij Google en u ontvangt een uitgebreide gebruikershandleiding. Liever een demo bij u in Drachten of hier in Lemmer? Geen probleem.

Onderhoud

Net als een auto heeft een website onderhoud nodig. Er komen regelmatig updates uit en het is verstandig af en toe een back-up te draaien. Vooral het installeren van updates is heel belangrijk om de website veilig te houden. Dat kunt u heel eenvoudig zelf, maar u kunt dit ook aan mij uitbesteden. Ik zorg er dan voor dat uw website in topconditie blijft. Mochten er dan toch problemen ontstaan, dan los ik deze voor u op zonder extra kosten.

Webzeker Webdesign bouwt websites in heel Friesland
Mijn werkgebied:

Lemmer | Balk | Sneek | Heerenveen | Leeuwarden | Joure

Vindbaarheid van webdesign Drachten

Professioneel webdesign Drachten moet er niet alleen voor zorgen dat uw website gebruiksvriendelijk en geschikt is voor zakelijk gebruik. Het is zeker ook van belang dat uw website op relevante zoektermen gezien en gevonden wordt in Google. Dan heb ik het over zoekmachine optimalisatie oftewel SEO. Daar heeft u vast wel eens van gehoord. Maar wat is SEO nu precies? In dit artikel leg ik dit in begrijpelijke termen uit.

Om professionele zoekmachine optimalisatie waar te kunnen maken, ben ik een exclusieve samenwerking aangegaan met een gespecialiseerd online marketing bureau dat met veel succes zoekmachine optimalisatie verzorgt voor vele MKB bedrijven en ZZP’ers in Nederland. Hierdoor kan ik er samen met u voor zorgen om van webdesign Drachten een groot succes te maken.

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Oriënterend gesprek over mogelijkheden webdesign Drachten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u op het gebied van webdesign Drachten voor professioneel gebruik? Neem dan telefonisch contact met mij op en bel voor een oriënterend gesprek telefoon: 06-41 46 33 02. Natuurlijk is een intake gesprek over webdesign Drachten altijd geheel vrijblijvend.

Veel gestelde vragen

De kosten voor het bouwen van een website zijn afhankelijk van uw wensen en de functies die een website moet krijgen. Maar mijn tarief start bij € 799,00. Hiervoor lever ik een compleet werkende website inclusief uw teksten en afbeeldingen

Hierbij spelen het type website, de functies en het aantal pagina’s een rol Meestal duurt het ontwikkeltraject tussen de 3 en 4 weken. Als een website wat complexer wordt, kan dit 2 weken langer duren.

Ja hoor, dan kunt u prima zelf. Maar een ervaren webdesigner maakt een professioneler design en zorgt dat het onderhoud eenvoudig blijft. Hij kiest de juiste software. Webdesign is een expertise op zich dat u beter kunt uitbesteden aan een professional.

Er zijn een aantal dingen verplicht om op een zakelijke website te vermelden: Een KvK-nummer, het BTW nummer en contactgegevens moeten zichtbaar te zijn op een website. In veel gevallen moet een website ook een privacy verklaring bevatten.

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende webdesign oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professioneel Wordpress webdesign. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!