Webdesign Drachten

Webdesign Drachten voor professioneel gebruik

Hallo, mijn naam is Martijn Benschop van Webzeker Webdesign. U bent op deze pagina gekomen omdat u op zoek bent naar iemand die een website kan laten maken voor uw onderneming in Drachten. Daar kan ik u zeker bij helpen, welkom bij Webzeker Webdesign!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Een website laten maken in Drachten

Bent u geïnteresseerd in professioneel webdesign in Drachten? Lees dan dit artikel en laat u overtuigen. Mijn Internetbureau in Friesland heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van maatwerk WordPress websites voor professioneel gebruik. En met succes. Honderden ondernemers gingen u voor en beschikken nu over een uniek digitaal visitekaartje. Op basis van mijn jarenlange kennis en ervaring in de automatisering bied ik een stukje toegevoegde waarde aan zakelijk webdesign.

Het laten bouwen van een website

Intake gesprek

De eerste stap in professioneel webdesign is een goed intake gesprek. Het liefst bij u op locatie in Drachten zodat ik mij een goed beeld kan vormen van uw organisatie. Maar u bent natuurlijk ook welkom in Lemmer. Of we maken gebruik van Teams, Zoom of de telefoon.

Offerte

Op basis van dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het website laten maken Drachten waarin ik onze afspraken samenvat. Uiteraard met een totaalprijs voor het uitvoeren van het project. Deze prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal pagina’s en de functies van de website. Maar ook bijvoorbeeld of u zelf teksten en afbeeldingen aanlevert, of dat ik deze ga verzorgen.

Ontwerp en webdesign Drachten

Gaat u akkoord met mijn offerte? Dan kunnen we beginnen! Ik bouw een eerste versie van de website en zet deze achter een wachtwoord. U ontvangt een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. In deze fase van het bouwen van de website is er voor u alle ruimte om bij te sturen en uw input te leveren. Het laten maken van een website in Drachten is een proces dat we samen uitvoeren. Op deze manier maken we het webdesign Drachten tot een succes!

Akkoord?

Is wat u betreft de website helemaal naar wens? Dan vraag ik u de laatste acceptatietest uit te voeren en gaan we live. Ik meld de website voor u aan bij Google en u ontvangt een uitgebreide gebruikershandleiding. Liever een demo bij u in Drachten of hier in Lemmer? Geen probleem.

Onderhoud

Net als een auto heeft een website onderhoud nodig. Er komen regelmatig updates uit en het is verstandig af en toe een back-up te draaien. Dat kunt u heel eenvoudig zelf, maar u kunt dit ook aan mij uitbesteden. Ik zorg er dan voor dat uw website in topconditie blijft.

Webzeker Webdesign bouwt websites in heel Friesland
Mijn werkgebied:

Lemmer | Balk | Sneek | Heerenveen | Drachten | Leeuwarden | Joure

Vindbaarheid van webdesign Drachten

Professioneel webdesign Drachten moet er niet alleen voor zorgen dat uw website gebruiksvriendelijk en geschikt is voor zakelijk gebruik. Het is zeker ook van belang dat uw website op relevante zoektermen gezien en gevonden wordt in Google.

Om dit waar te kunnen maken is Webzeker Webdesign een exclusieve samenwerking aangegaan met een gespecialiseerd online marketing bureau dat met veel succes zoekmachine optimalisatie verzorgt voor vele MKB bedrijven en ZZP’ers in Nederland. Hierdoor kan ik er samen met u voor zorgen om van webdesign Drachten een groot succes te maken.

Oriënterend gesprek over mogelijkheden webdesign Drachten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u op het gebied van webdesign Drachten voor professioneel gebruik? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel voor een oriënterend gesprek telefoon: 06-41 46 33 02

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende webdesign oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professioneel Wordpress webdesign. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 599,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!