• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Balk

Overweegt u webdesign Balk?

Bent u als ondernemer op zoek naar een professionele webdesigner in de omgeving van Balk, Sloten of Woudsend? Neem eens contact op met Webzeker Webdesign uit Lemmer en laat u verrassen!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Webzeker Webdesign het webdesign bureau voor de Friese Meren

Het wordt voor MKB bedrijven en ZZP’ers in Balk steeds belangrijker om over een professionele website te beschikken. Potentiële klanten raadplegen immers eerst zoekmachines als Google als zij op zoek zijn naar een product of dienst. Als u dan geen of een verouderde website heeft, verliest u het al snel van de concurrentie.  Met een relatief kleine investering kunt u zich als ondernemer onderscheiden met een goed doordacht digitaal visitekaartje.

Webzeker Webdesign

Professionele en betaalbare websites
in Balk, Sloten, Woudsend en Lemmer

Webzeker Webdesign het internet bureau voor zakelijk webdesign Balk

Webzeker Webdesign is een fulltime webdesign bureau binnen de gemeente Friese Meren, dat sinds de oprichting zakelijke WordPress websites ontwikkelt en bouwt die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Om deze reden bieden wij ook webdesign Balk aan. Om op termijn op belangrijke zoektermen gevonden te worden zult u als MKB bedrijf of ZZP’er klaar moeten zijn voor de naaste toekomst. Doet u dit niet, dan bent u volledig aangewezen op pittig geprijsde advertenties als Google Ads. Dat is wat wij noemen geld over de balk gooien.

Voorbeelden van Webdesign Balk

Wij zijn in heel Friesland actief, maar enkele voorbeelden van websites die wij voor tevreden klanten in Balk hebben mogen ontwikkelen zijn:

Webdesign Balk van Webzeker Webdesign maakt het verschil

Met een professionele WordPress website kunnen wij voor u een voorsprong realiseren t.o.v. van uw concurrenten. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek over professioneel webdesign Balk. Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met Martijn Benschop van Webzeker Webdesign via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Webzeker Webdesign

Professionele en betaalbare websites in Friesland. Ons werkgebied: HeerenveenSneekJoure – Lemmer – Sint Nicolaasga – Kollum – Woudsend – Drachten

Veel gestelde vragen

Vanaf € 799,00 heeft u een professionele WordPress website. Als u de afbeeldingen en teksten aanlevert, maken wij er (altijd in overleg met u) iets moois van. Een mooie diavoorstelling, koppelingen naar social media en een contactformulier zijn inbegrepen

Natuurlijk moet een goede webdesigner veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Maar misschien is goed luisteren naar een klant nog wel het allerbelangrijkste. Alleen zo komen we tot een website die aan de wensen van een opdrachtgever voldoet.

Wij bouwen al onze websites in WordPress. Hiermee is snel een professionele website te realiseren, die ook nog eens goed onderhoudbaar en schaalbaar is. Hierdoor kan een website meegroeien met een bedrijf.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!