• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webdesign Almere

Webdesign Almere: uw sleutel tot online succes!

Webdesign in Almere is aantrekkelijk vanwege de kansen die online aanwezigheid biedt. Almere heeft een groeiend aantal bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar professionele webdesignservices. Door te kiezen voor webdesign in Almere, profiteert u optimaal van mogelijkheden van het internet.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Ontdek de mogelijkheden van professioneel webdesign Almeere

Webdesign Almere door een professional

Wij zijn Webzeker Webdesign en hebben jarenlange ervaring met het bouwen van professionele, zakelijke websites. Wij bouwen websites in WordPress. Waarom? WordPress is enorm flexibel, snel uit te breiden, veilig, snel en eenvoudig in het onderhoud. Er zijn duizenden webbouwers die WordPress aanbieden. Waarom zou u dan voor ons kiezen? Er zijn een aantal zaken die van groot belang zijn bij het laten ontwikkelen van webdesign Almere. Als professioneel full-service webdesign bureau maken deze onderwerpen integraal onderdeel uit van onze aanpak.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Professioneel webdesign Almere op maat

Voor Webdesign Almere geloven we in de kracht van professioneel webdesign op maat. Als ervaren designer en ontwikkelaar staan wij klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een eenvoudige informatieve website nodig hebt of voor professionele zoekmachine optimalisatie kiest, wij bieden oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en doelen.”

Een indrukwekkende eerste indruk

We weten allemaal hoe belangrijk een eerste indruk is, en uw website vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten. Bij Webdesign Almere begrijpen we het belang van een indrukwekkende eerste indruk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een uniek en aantrekkelijk ontwerp creëren dat de essentie van uw merk vastlegt en bezoekers direct betrekt.

Optimalisatie voor zoekmachines (SEO)

Wat heeft u aan een  prachtige website als uw potentiële klanten deze niet kunnen vinden? Daarom bieden we bij Webdesign Almere zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan. Standaard zorgen we ervoor dat uw website voldoet aan de nieuwste SEO-richtlijnen. Dit noemen we zoekmachine vriendelijk ontwerp. Maar we kunnen ook een stapje verder gaan met professionele zoekmachine optimalisatie waardoor u beter vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. Met onze expertise in SEO webdesign helpen we u graag om uw online zichtbaarheid te vergroten en meer gerichte bezoekers naar je website te trekken.”

Waarom Webzeker Webdesign voor Webdesign Almere?

Responsief en gebruiksvriendelijk ontwerp

Een goede website moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook responsief en gebruiksvriendelijk zijn. Bij Webdesign Almere zorgen we ervoor dat uw WordPress website perfect werkt op alle apparaten, van desktops tot tablets en van laptops tot smartphones. Onze ontwerpen passen zich automatisch aan de schermgrootte aan, zodat uw bezoekers altijd een optimale gebruikerservaring hebben.”

Veiligheid en betrouwbaarheid

Wij nemen we de veiligheid en betrouwbaarheid van uw webdesign Almere serieus. We implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw website beschermd is tegen mogelijke bedreigingen. Bovendien kunnen we u adviseren met betrekking tot betrouwbare hostingoplossingen, zodat u zeker kunt zijn van een optimale uptime en snelle laadtijden.

Webdesign Almere en onderhoud

Ondersteuning en onderhoud op lange termijn

Bij Webdesign Almere eindigt onze samenwerking niet nadat uw website live is gegaan. We bieden ook langdurige ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw webdesign Almere altijd up-to-date blijft en optimaal presteert. Of u nu technische hulp nodig heeft, inhoud wilt bijwerken of nieuwe functies wilt toevoegen, wij staan altijd klaar om u te helpen.

Belangrijke kenmerken voor webdesign Almere

Wat zijn punten waar u op moet letten bij het laten bouwen van een effectieve website?

 • Responsive design: De website moet goed werken op verschillende apparaten, zoals PC’s, laptops, tablets en smartphones.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een bezoeker moet makkelijk door de website kunnen navigeren en de gewenste informatie te vinden.
 • Aantrekkelijk ontwerp: Een visueel aantrekkelijk ontwerp met een goede balans tussen tekst en afbeeldingen trekt de aandacht van bezoekers en houdt ze geïnteresseerd.
 • Duidelijke call-to-action: Elke pagina moet een duidelijke call-to-action hebben om bezoekers te leiden naar het volgende gewenste doel, zoals het invullen van een formulier, opzoeken van een telefoonnummer of een WhatsApp chat starten
 • Snelle laadtijd (performance): Een snelle laadtijd is essentieel om de gebruikerservaring te optimaliseren en bezoekers te behouden. Hierbij is caching van groot belang.

Een website die slechts aan enkele van deze punten voldoet, zal nooit succesvol zijn. 90% is niet voldoende om te online te scoren. Alleen websites die volledig aan de meest actuele eisen voldoen en helemaal foutloos werken leveren leads en opdrachten op. Neem daarom geen genoegen met halve oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw webdesign Almere een uitstekend digitaal visitekaartje aan alle eisen voldoet.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Heeft u veel positieve reviews op Google?

Maak hier dan gebruik van bij uw webdesign Almere! Google Reviews geven vele voordelen voor een website.

 1. Google reviews vergroten de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf, omdat ze feedback van echte klanten tonen. Potentiële klanten vertrouwen vaak op deze beoordelingen bij het nemen van aankoopbeslissingen.
 2. Positieve reviews de online reputatie van uw bedrijf en vergroten ze de zichtbaarheid in zoekresultaten.
 3. Google Reviews vergroten de betrokkenheid van klanten, omdat ze een platform bieden waar klanten feedback kunnen geven en interactie kunnen hebben met het bedrijf. Dit alles draagt bij aan het succes en de groei van een website en bedrijf.
 4. U kunt uw Google reviews tonen op uw webdesign Almere. Als u over voldoende positieve Google Reviews beschikt, laden wij deze dynamisch op uw website. Eenmaal ingesteld, heeft u hier geen omkijken meer naar. Iedere review die op Google wordt gegeven, wordt automatisch op uw website getoond.

Bekijk hieronder hoe onze Google reviews er in de praktijk uit zien:

Wat anderen over ons zeggen

Benieuwd naar de kosten voor Webdesign Almere?

Voor professioneel webdesign Almere bent u geen duizenden Euro’s kwijt. Wij bouwen een volledige maatwerk WordPress website vanaf € 799,00. Wij plaatsen al uw afbeeldingen en teksten en leveren deze compleet werkend voor u op. Als full service webdesign bureau kunnen wij ook teksten, logo, afbeeldingen etc etc voor u verzorgen. Zie onderstaand overzicht voor enkele prijsvoorbeelden.

PS: bent u niet gevestigd in Almere, maar bijvoorbeeld Lelystad? Ook dan bouwen we natuurlijk graag een mooie website voor u 🙂

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Veel gestelde vragen

Webdesign is het proces van het creëren en ontwikkelen van een aantrekkelijke en functionele website. Het omvat het ontwerp van de gebruikersinterface, de lay-out, de visuele elementen en de interactieve functies. Goed webdesign is belangrijk voor een positieve gebruikerservaring, de geloofwaardigheid van uw bedrijf te vergroten en uw doelgroep aan te trekken. Het hebben van een professionele website is tegenwoordig cruciaal voor bedrijven, omdat het uw online aanwezigheid versterkt en uw producten of diensten aan een breder publiek presenteert.

De kosten van webdesign kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina’s, de functionaliteiten en eventuele aanvullende diensten, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO). Neem contact met ons op voor een vrijblijvende maatwerk offerte!

De tijd die nodig is om een website te ontwerpen en ontwikkelen kan variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. In de regel moet u rekening houden met een doorlooptijd tussen de 2 en 4 weken.  Het is belangrijk om uw deadlines vooraf te bespreken om een realistische tijdsinschatting te krijgen.

Ja, wij  bieden onderhouds- en update-services voor onze websites aan. U kunt het onderhoud ook zelf doen, maar het is belangrijk om uw website regelmatig te onderhouden en bij te werken om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!