Webdesign

You will never get a second chance to make a first impression

Een goede website is het visitekaartje van uw bedrijf. Deze moet er niet alleen goed uitzien, maar ook gewoon wérken. een website laten maken is een specialisme.

Iedere onderneming heeft tegenwoordig wel een website. Maar vaak is deze verouderd, traag, niet actueel of werkt niet goed op een smartphone of tablet. Of geeft de browser een melding dat de verbinding niet helemaal veilig is.

Dit brengt natuurlijk een groot afbreukrisico met zich mee. Zeg nu eerlijk; wat zegt uw eigen gevoel als u een website bekijkt die niet aan de meest actuele standaards voldoet? Of een foutmelding geeft? Natuurlijk kan er achter zo’n website een fantastisch bedrijf zitten. Maar de kans is groot dat u weg klikt en verder zoekt….

Een goede website moet minimaal aan de volgende eisen voldoen:

  • Moderne, professionele lay-out

  • Heldere navigatiestructuur

  • Goede content (heldere, duidelijke teksten)

  • Goede performance (pagina’s worden snel geladen)

  • Bruikbaar op PC’s, tablets en smartphones (responsive design)

  • Voorzien van een beveiligingscertificaat

  • Goed onderhoudbaar door de beheerder van de website

Een website laten maken door Webzeker Webdesign

Wij bouwen vanaf 2012 websites met moderne technieken als WordPress en Joomla. Hiermee zijn wereldwijd miljoenen websites gebouwd. De techniek heeft zich dus bewezen. Vanaf onze start hebben wij meer dan 95 websites naar tevredenheid opgeleverd. Het resultaat kunt u bekijken op onze portfolio pagina.  Wij zijn trots op de referenties van onze klanten!

U kunt bij ons een website laten maken, maar wij kunnen wij kunnen u ook helpen met de vindbaarheid van uw website op bijvoorbeeld Google. De concurrentie is groot, maar in samenwerking met onze partner 2Vanhorssen.com zijn wij in staat uw website prominent te positioneren in het resultatenoverzicht van de belangrijkste zoekmachine van dit moment: Google. Of wilt u gewoon aansprekende teksten laten schrijven? Wij werken samen met professionele tekstschrijvers.

Wij zijn pas klaar als uw website naar uw tevredenheid op het internet staat. Bij oplevering verzorgen wij een demonstratie van het beheer zodat u uw website zelfstandig kan onderhouden. Dan kan persoonlijk, maar ook bijvoorbeeld via Skype.

Meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte? Neemt u gerust contact met u op zodat wij u kunnen overtuigen