Webbouwer Zwolle

Webbouwer Zwolle? Webzeker Webdesign is uw betrouwbare partner in het bouwen van een Professionele WordPress website. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 41 46 33 02 en laat u verrassen door ons aanbod!

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Webbouwer Zwolle

Een betrouwbare webbouwer Zwolle

Het internet biedt voor iedere MKB ondernemer in Overijssel nog steeds grote kansen met een professionele website de klantenkring te vergroten. Een goed doordacht digitaal visitekaartje is onmisbaar om u te onderscheiden van de concurrentie. Webzeker Webdesign kan u hierbij begeleiden. Als Webbouwer Zwolle bieden wij aan MKB-ers en ZZP-ers  in  een totaaloplossing. Deze start met een uitgebreid intake gesprek. Daarna ontvangt u van ons als webbouwer Zwolle een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord starten we met het bouwen van uw website. Bij oplevering verzorgen we een demo en daarna blijven we beschikbaar voor vragen. Wilt u verder zorgeloos online? Wij bieden verschillende onderhoudspakketten.

En het mooiste voor u als MKB ondernemer? De investeringskosten vallen u waarschijnlijk enorm mee!

Website laten maken ZwolleDe succesvolle totaaloplossing van webbouwer Zwolle

Met Webzeker Webdesign als webbouwer Zwolle weet u zeker dat u voorzien bent van de beste kwaliteit die men maar kan vinden. Bij ons bent u op het juiste adres voor de ontwikkeling van iedere soort website. Wij richten ons op het ontwikkelen van hoogwaardige websites die aan de meest recente standaards voldoen: Onze sites zijn snel, zien er aantrekkelijk uit en zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk.

Wij maken gebruik van WordPress, dat het heel eenvoudig maakt om de website te onderhouden en aan te passen. Dit stelt u in staat om na het bouwen van de WordPress website eenvoudig zelf aan de slag te gaan met het aanpassen en uitbreiden.

Bovendien zijn onze website standaard zoekmachine vriendelijk en melden we ze bij oplevering aan bij Google.

Lage investeringskosten voor totaaloplossing voor webbouwer Zwolle

Wanneer uw bedrijf een aansprekende website heeft in de regio Zwolle, gaat dit ongetwijfeld voor reacties zorgen. Uw bereikbaarheid, de wijze hoe u aanvragen wilt gaan aannemen, verwerken en registreren moeten daarom vooraf in kaart worden gebracht. Kortom, voordat u met succes het internet wilt gaan gebruiken is een oriënterend en vrijblijvend gesprek met Webzeker Webdesign aan te raden. Wij zijn gevestigd in Lemmer, en komen graag een keer langs voor een persoonlijke kennismaking

Bent u op zoek naar een professional voor een website laten maken Zwolle? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Webzeker Webdesign en bel 06- 41 46 33 02

Kunnen we u als webbouwer Zwolle overtuigen?

Als webbouwer Zwolle bieden we meer dan alleen het bouwen van een WordPress website. Denk bijvoorbeeld aan:

Integratie van uw huisstijl

Bij het bouwen van uw nieuwe website, nemen wij uw huisstijl. over. We installeren geen standaard thema, maar beginnen helemaal op “nul”. Hierbij kijken we naar de uitstraling, kleurgebruik, lettertypen etc van uw bedrijfsuitingen. Heeft u nog geen huisstijl? Wij kunnen u helpen met de ontwikkeling daarvan!

Onderhoud na oplevering

Heeft u na oplevering vragen over onderhoud, wijzigingen of loopt u tegen problemen aan? Als professioneel webbouwer Zwolle nemen we ook nazorg serieus. We blijven altijd bereikbaar voor vragen. U kunt er ook voor kiezen het onderhoud bij ons onder te brengen.

Heeft u zin een een kopje koffie om de mogelijkheden van webbouwer Zwolle te bespreken? We komen graag een keer bij u langs en werken ons gesprek netjes voor u uit in de vorm van een geheel vrijblijvende offerte.

Ons vaste tarief voor het bouwen van een WordPress website is € 799,00 exclusief BTW. Daarbij gaan we ervan uit dat u afbeeldingen en teksten aanlevert. Tegen meerprijs kunnen wij dit uiteraard verzorgen. Wij leveren uw website compleet werkend op en verzorgen een demonstratie voor het gebruik.

Het is belangrijk regelmatig updates te installeren om uw website veilig te houden, net als bij uw computer of telefoon. Ook raden wij aan om back-ups te maken, zodat uw WordPress website bij problemen kan worden hersteld. Geen omkijken naar? Sluit een website onderhoudsabonnement bij ons af!

Wij maken graag een keer kennis voordat het project van start gaat. Daarom bezoeken wij onze klanten op locatie. Op deze manier krijgen we een goed beeld van u als persoon en uw organisatie. Dat leidt tot een website die uitstekend past bij uw bedrijfsactiviteiten

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende webdesign oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professioneel Wordpress webdesign. Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!