• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webbouwer Sneek

Op zoek naar een webbouwer Sneek?

Welkom!. Wij bouwen professionele MKB websites in het bekroonde WordPress. Eenvoudig in onderhoud, snel, veilig en uitstekend uit te breiden zodat uw website mee kan groeien met uw bedrijf

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Waarom een webbouwer Sneek?

Het succes van een bedrijf valt of staat bij een professionele website. Een website is hét communicatiemiddel om potentiële klanten te informeren over uw bedrijf en diensten en producten te presenteren. En het allerbelangrijkste: potentiële opdrachtgevers te overtuigen om juist met ú zaken de doen! Een doelgerichte en aantrekkelijke website is een absolute must-have. Wij hebben jarenlange ervaring als webbouwer Sneek en hebben inmiddels voor honderden tevreden klanten en professionele website mogen bouwen.

Webbouwer Sneek

Een website is méér dan een mooi plaatje

Natuurlijk moet een website er fantastisch uitzien. Maar een goed doordachte website is méér dan een mooi plaatje. Een ervaren webbouwer Sneek denkt ook na over bijvoorbeeld een logische navigatiestructuur, snelheid, de verwachtingen van een bezoeker in uw specifieke branche. En wat dacht u van de balans tussen tekst blokken, afbeeldingen en kleurgebruik? Zo zal een website voor een hippe kapsalon totaal anders zijn opgebouwd dan een site voor een ingenieursbureau. Dat is de toegevoegde waarde die wij als webbouwer Sneek bieden.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie! Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Call to action

Minstens zo belangrijk is de Call To Action (CTA). Dit is een manier om website bezoekers te bewegen om een bepaalde handeling te doen. En dat is natuurlijk dat zij contact met u opnemen. Dat kan per telefoon, e-mail, WhatsApp of een contactformulier. Dit noemen we een conversie. Een CTA moet op een slimme manier worden ingebouwd; subtiel en zeker niet té opdringerig. Als ervaren webbouwer Sneek integreren wij de CTA optimaal in het ontwerp. Nieuwsgierig geworden? Bel Martijn Benschop voor meer informatie op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Kiezen voor Webzeker Webdesign betekent:

Snel online

Wij leveren uw website snel (vaak binnen 2 weken) voor u op

Responsive design

Eén website geschikt voor alle schermtypen (smartphone, tablet én breedbeeld)

Wordpress CMS

Wordpress websites zijn makkelijk in het gebruik: zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen

Eerlijke tarieven

Geen duizenden Euro’s voor een website, maar een eerlijke prijs voor een mooi product

SEO vriendelijk

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk en melden deze bij oplevering aan bij Google

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen en bouwen een unieke website die die bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Wat kost een goede webbouwer Sneek?

Er zijn duizenden webbouwers zijn die met elkaar concurreren op prijs, kwaliteit, snelheid, service en technieken. Daarom is de bandbreedte van de prijs voor een website laten maken Sneek erg groot. Een student kan een website aanbieden voor € 99,00 terwijl een internetbureau met een prachtig kantoor en lease auto’s voor zijn medewerkers op € 4999,00 zit. Wij geloven in een goede, betrouwbare website voor een eerlijke prijs. Wilt u door ons een website laten maken Sneek, dan ligt het startbedrag op € 799,00. Afhankelijk van het aantal pagina’s en aanvullende functies kan dit bedrag natuurlijk oplopen. U ontvangt altijd een transparante offerte voordat we starten met het webdesign.

MKB website

€ 799,00
  • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
  • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
  • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Wat regelen jullie als webbouwer Sneek nog meer?

Als professioneel webbouwer Sneek kunnen we het totale project verzorgen. Dit gaat namelijk verder dan het bouwen van de website. Heeft u bijvoorbeeld al een logo, afbeeldingen en teksten? Heeft u gedacht aan hosting en domeinnaamregistratie? E-mail adressen? Onderhoud na oplevering? In een vrijblijvend intake gesprek met onze webbouwer Sneek, worden al deze zaken met u besproken. Regelt u alle randvoorwaarden voor het maken van de website zelf? Prima! Maar indien gewenst kunnen wij alles voor u verzorgen. En als we het niet zelf doen, schakelen we een specialist in.

Vrijblijvend contact met onze webbouwer Sneek?

Bent u niet tevreden over uw huidige website en wilt u deze opnieuw laten ontwerpen? Of heeft u nog geen website en wilt u een website laten bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@webzeker-webdesign.nl of bel met 06-41 46 33 02. We nemen graag de mogelijkheden met u door. U ontvangt altijd een gratis en vrijblijvend voorstel!

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl